Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צריך עזרה ( במוו 635 )

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7518 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני צריך צמד חלנות שמאליים...

אין בשום מקום ובקמור דורשים י-ק-ר

סליחה , ממש י-ק-ר

אז אם יש למישהו רעיון או טל' של מישהו שיש לו חלפים או משהו , אני אשמח , אודה לו ואם אצטרך אפילו אביא לו ילד...

חשוב מאוד , אחרת הפרויקט לא יוכל לעלות לכביש . תודה מכל הלב לעוזרים !

מקווה שיהיו לכם תשובות :wink:

306T

פורסם

קודם כול, קבל ח"ח על האוטו המיוחד הזה (לא!! ח"ח פירושו חיזוק חיובי, ולא חתיכת חרא!! איזה ראש יש לכם... באמת). בילדותי זה היה רכב החלומות שלי.

לענין: נסה אצל וואסרגליק. הוא מייבא אבל גם מייצר חלונות! יש לו סניפים במרכז ואולי גם בירושלים ועוד מקומות (?). יכול להיות שיהיה יותר זול מייבוא (שעלול להשבר). הבעיה היא שאני לא זוכר כיצד רושמים בדפי זהב "וואסרגליק" - כך שתן לאצבעות ללכת...

בהצלחה!

פורסם

זה אולי קצת אוף טופיק אבל..

אני לא יודע כמה עלה האוטו אבל בדיוק אתמול היה פרק של טופ גיר ושם אמרו להם לקנות רכבי ספורט-קופה בפחות מ-1,500 פאונד (כ-10K +-).

הם קנו XJS, 635 וגם איזה מיצובישי סטריון מוזרה כזו, כולן נראות דיי בסדר ושמורות (חוץ מהיגואר שנזל לה שמן בצורה שמזכירה את מפלי הניאגרה).

בקיצור הם הרסו את שלושתם, מה שגרם לי לחשוב על זה שמכוניות כאלו (שנחשבות לאקזוטיקות בארץ) הם בסה"כ גרוטאות שלא שוות יותר מדיי בחו"ל.

ושוב הגעתי למסקנה שאחנו חיים במדינה הלא נכונה לאוהבי מוטורוקיה... אז יאללה, מי בא איתי לקנות מזדבושי סופר גאלאנט 1.6 DL?

פורסם
די לציטוטים !
מדינה לא נכונה זאת שאלה שתשאל רק את עצמך.....

לגבי מחיר הרכב, מחיר הרכבים בארץ מורכב ממחיר עלות+מיסים+הובלה לארץ+רווח יבואן

רכב שיוצר באנגליה (אירופה) פטור מחלק גדול מרעות חולות הנ"ל הוסף מבחר גדול ותרבות מוטורית מפותחת וקבל את ההבדל הגדול....רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

יש סיבה שאתה מתעקש לקנות בארץ?

EBAY מפוצץ בחלקים ל635...

אכן רכב חלומי.

אגב, יש מדינות שכנות בהן ניתן למצא חלקים במחירים מפתיעים - ירדן ותורכיה למשל

למי שיש סבלנות ויכולת תקשורת מינימלית

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

רגע, זה הסידרה 6 הירוקה כהה משנות השמונים שמסתובבת לפעמים בראשון ? אוטו גרררר ביותר..

או בסרגליק/קיבוץ צובה, או Ebay לדעתי.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

המיקום של בסארגליק במידה ואתה מעוניין לגשת אליו הוא ברחוב קיבוץ גלויות פינת סלמה,איש

נפלא שאני מאמין שישמח לתת סיוע,ואם אתה כבר באיזור ממש מולו ישנו מוסך של חבר טוב שלי

"מוסך דכה" שמתעסק חזק עם בימרים ויתכן ותמצא אצלו.

גמר חתימה טובה וצום קל

פורסם
יש סיבה שאתה מתעקש לקנות בארץ?

EBAY מפוצץ בחלקים ל635...

רון.

מה נראה לך שלא בדקתי ?

אין חלונות , יש חלקים אבל אין חלונות... וכידוע ביקשתי חלונות .

לגבי סרגליק , דיברתי איתו בבוקר ואני אגיע אליו , כי לא מכירים את הדגם בכלל...

אולי הם יוכלו לעזור לי , אולי .

תודה לכולם !

באמת , אתם עוזרים לי ואני מאוד מעריך את זה .

לגבי החברים שמנסים לנחש איזה אוטו , זה לא מעניין ולא מעניין איזה פרק בטופ גיר או אנעארף מה...

לא ביקשתי או שאלתי איפה ראיתם כזה אוטו !

תגובות ענייניות , נטו . זה מה שביקשתי .

שוב , תודה לכולם , אתם עוזרים לי מאוד .

יום שישי אני אבדוק אצל סרגליק ( אחלה שירות , חזרו תוך דקות . יעזרו או לא , השירות מצוין )

כל מידע על בעלים עם גרוטאה כזו שאולי הסיכוי הקטן ביותר שימכור חלקים , יעזור . בה"פ כמובן , פרטיות של בן אדם זה דבר חשוב...

ובפעם ה 3 ,

תודה לכולם , גם לאלה שרק רוצים ולעזור ואין להם מידע אפילו :wink:

גמר חתימה לכולם , לצמים ולאלה שלא...

306T

פורסם

www.oran.co.il, מייצאים חלונות לפי הזמנות לדגמים מיוחדים.

עכשיו לדוגמא הם מייצאים לחו"ל שמשות קדמיות לשירוקו2, שכבר קשה מאוד להשיג.

מה נראה לך שלא בדקתי ?

לגבי החברים שמנסים לנחש איזה אוטו , זה לא מעניין ולא מעניין איזה פרק בטופ גיר או אנעארף מה...

לא ביקשתי או שאלתי איפה ראיתם כזה אוטו ! תגובות ענייניות , נטו . זה מה שביקשתי .

אם לא שמת לב, אף אחד כאן לא חייב לך משהו או עובד אצלך. אתה מוזמן לנסות להיות טיפה יותר נחמד.

No worries 8)

פורסם
www.oran.co.il, מייצאים חלונות לפי הזמנות לדגמים מיוחדים.

עכשיו לדוגמא הם מייצאים לחו"ל שמשות קדמיות לשירוקו2, שכבר קשה מאוד להשיג.

אם לא שמת לב, אף אחד כאן לא חייב לך משהו או עובד אצלך. אתה מוזמן לנסות להיות טיפה יותר נחמד.

קודם כל , תודה על הקישור .

דבר שני , הודתי למי שעזר או היתה לו כוונה לעזור כולל ל"נסיך" הרי הוא ניסה לעזור...

אף אחד לא חייב לי כלום ולכן אני מודה לכולם על העזרה .

רק שבאי ביי אין הכל , לצערי . דבר ראשון אני מחפש שם , כמעט כמו כל אחד בעולם שיש לו אינטרנט .

ובקשר לפרקים בטופ גיר , אני שמח שהם ראו , הם מוזמנים לשבת בתוך האוטו שלי , אם הם רוצים , אבל לא להפוך את השרשור הזה ל"אח שלי ראיתי טופ גיר והיה שם רכב כמו שלך"

אני בבעיה , אני מקווה למצוא פיתרון ולכן אני רוצה שזה יהיה שרשור רציני...

לא בקשה גדולה בסך הכל .

תודה על הלינק , ושוב , גמר חתימה לכולם .

306T

פורסם

האם ניסית חנויות חלפים \ פירוקיות בחו"ל?

יש כמה שמוכנים לשלוח לארץ, בזמנו חיפשתי נורא מראה מרכזית פנימית עם תאורה - ומצאתי בחו"ל - אנגליה בעיקר.

יש המון פירוקיות שמתמחות בב.מ.וו - אם אתה רוצה אני יכול לחפש לך כאלה שביררתי איתן ויש לי איתן נסיון טוב.

נ.ב. - לא הייתי מפתח ציפיות לגבי ציקי - לא ראיתי אצלו לאחרונה סדרה 6....

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

ORAN יכולים לייצר כל סוג של שמשה,רק הבעייה שלצורך ייצור השמשה הראשונה הם חייבים לעשות תעתיק,מה שגורם לעלות גבוהה יחסית,ובנוסף אתה חייב להביא להם שמשות זהות לצורך דוגמא.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

• תוכן חדש...