Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7546 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רק כדי להיות בטוח?

האם אני יכול לעלות על הכביש מחר (ערב חג) עם אחת ממכוניות האספנות שלי בין השעות 7-9 בבוקר לפי חוק?(הבת שלי מטריפה אותי...)

תודה וחתימה טובה

ג'ורג'

• על ארבע: ALFA 156 TS + GOLF GTI MK2 8V 19E+GTV 916
    על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

פורסם

היי ג'ורג' ,מה שלומך דוגמן שלי ?

לדעתי אתה יכול להעלות על הכביש את הרכב שתבחר לנהוג בו בין השעות הנ"ל

רק כשאתה עושה אן דן דינו סוף על הקטינו סוף על הקטיקטו אלק בליק בום

והקרמן תיפול בבום והיא תיזכה ליסוע מחר...

גמר חתימה טובה וצום קל מפנק ומלטף לך ולכל קרוביך

וגם לכל האספנים הנחמדים והאהובים.

אוהב אותך דרור בננה.

רק כדי להיות בטוח?

האם אני יכול לעלות על הכביש מחר (ערב חג) עם אחת ממכוניות האספנות שלי בין השעות 7-9 בבוקר לפי חוק?(הבת שלי מטריפה אותי...)

תודה וחתימה טובה

ג'ורג'

דרור בננה.

אוף נישברה לי ביצה ,נו טוב אני הולך לשטוף ידיים.

DrorBANANA site

פורסם
רק כדי להיות בטוח?

תודה וחתימה טובה

ג'ורג'

מחר בבוקר נחשב "ערב חג", ולכן מותר לנסוע בין 7 ל 9 ברכב אספנות.

חתימה טובה,

אורן

​מועדון סאאב ישראל - ברצף משנת 1983

משתי פעימות ועד לטורבו

[email protected]

פורסם

דרור יקירי אני לא יכול לבחור , היא כבר בחרה בכרמן...

תודה על התשובות לדרור ואורן!

חתימה טובה

ג.

על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

פורסם

קח קפל"סט... שלא ירגמו לך את האוטו באבנים! כי הרי אנחנו יודעים שביום קדוש שכזה, אסור לאכול, חייבים להיתענות אבל מיצווה גדולה (ואפילו כתוב בתורה!) וצריך ליזרוק אבנים על רכבים שנוסעים בכביש!!!

הכפיה הדתית במיטבה!!!

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

כל פעם שהיא מגיעה אליי היא קודם כל מבקרת את האופנוע(מרימה גם את הכיסוי בלי להתעצל) לאחר מכן מבקרת את הכרמן(אותו ריטואל) ולאחר מכן מכריזה באוזני כל מי שרוצה לשמוע שהיא היורשת החוקית היחידה...(כולה בת שבע וחצי):-P .

אין ספק,ילדה של אבא...

ג.

•  

פורסם
קח קפל"סט... שלא ירגמו לך את האוטו באבנים! כי הרי אנחנו יודעים שביום קדוש שכזה, אסור לאכול, חייבים להיתענות אבל מיצווה גדולה (ואפילו כתוב בתורה!) וצריך ליזרוק אבנים על רכבים שנוסעים בכביש!!!

הכפיה הדתית במיטבה!!!

גילי

גילי אני מדבר על מחר בבוקר...

ג.

•  

פורסם
אבל מיצווה גדולה (ואפילו כתוב בתורה!) וצריך ליזרוק אבנים על רכבים שנוסעים בכביש!!!
אנקדוטה קצרה - לפי ההלכה, העונש למחלל שבת (כרת) חמור בהרבה מאשר למחלל יום כיפור.

No worries 8)

פורסם

הכפיה הדתית במיטבה!!!

גילי

פינת מורשת:

- דווקא מחר (עד כניסת החג) מצווה לאכול, ומי שמרבה באכילה נחשב לו כאילו צם בערב יום כיפור, וביום כיפור עצמו.

- זריקת אבנים ( בשת, וביום כיפור ) הינה עבירה בדיוק כמו הנסיעה עצמה ואף יותר מכך משום שזריקת אבנים מסכנת חיים. זריקת האבנים עצמה אסור משום האבנים נחשבים ל"מוקצה" ואסור בכלל להרים אותן מהקרקע משום שאינן משמשות לשום דבר משמעותי (זריקת אבנים לא נחשב) ולא הוכנו לכך מבעוד יום.

- רוב זורקי האבנים ביום הכיפורים אינם דתיים ( הדתיים בבית הכנסת, החילוניים בחוץ על האופניים...)

אנקדוטה קצרה - לפי ההלכה, העונש למחלל שבת (כרת) חמור בהרבה מאשר למחלל יום כיפור.

לא יודע מאיפה אתה מביא זאת - זו טעות וזה לא נכון.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
מותר גם בימי שישי?

בוודאי.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם
לא יודע מאיפה אתה מביא זאת - זו טעות וזה לא נכון.
אכן לאחר בירור התברר שאתה צודק,

אבל יש לציין שהעונש על המחלל שבת והאוכל או מחלל את יום כיפור הוא אותו הדבר בדיוק (כרת).

No worries 8)

פורסם
אכן לאחר בירור התברר שאתה צודק,

אבל יש לציין שהעונש על המחלל שבת והאוכל או מחלל את יום כיפור הוא אותו הדבר בדיוק (כרת).

"כרת", למי שאיננו יודע הוא מוות טרם הגעה לגיל 60...

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

• תוכן חדש...