Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שימרו על קטר 101

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4614 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ברור למה מפרקים את הקטר.

צריך לממן סעד משפטי למספר עובדים שהמשטרה המליצה להעמידם לדין...

גלעד

גלעד איזה מקבץ!!!

אירית

פורסם

אי אפשר להכריח חברה לשמר משהו נגד רצונה.

אפילו מוזיאון אגד, אני כמעט משוכנע, לא מכסה את עצמו מעלות של 5 ש"ח לכרטיס.

מטרת חברות היא להרוויח, אם ניתן לשלב גם מוזיאון שיתרום לרווח (בין אם בצורה ישירה או עקיפה כמקדם שיווקי) אזי החברה תהיה מעוניינת בכך.

רכבות תופסות מקום גדול, מעניינות פחות אנשים מאשר מכוניות, בע"ח ופסלים וניתן לקבל עבורן מחיר מסויים עקב משקל המתכת הרב שלהן - כנראה שהסיבות הנ"ל הביאו את הנהלת הרכבת להחליט החלטה זו וצריך לכבדה.

אני בתור צרכן מעדיף שהנהלת הרכבת תשקיע את כספה בשיפור תשתיות, התקנת מחסומים (רבדים צמודה לבית שלי), הקמת גשרים (אני כל יום תקוע בפקק בבאר-יעקב עקב 2 מחסומים קרובים שיורדים כל 5 דקות) ושיפור שירות.

Volvo 960 3.0 24V 1996

Volvo 940 GLE 2.0 Turbo 1997

Volvo 940 GLE 2.3 1995

Oldsmobile Cutlass Supreme Brougham 5.0L V8 1982

פורסם
גלעד איזה מקבץ!!!

אירית

תודה תודה... :mm_blush:

כשיהיה לי משהו מעניין יותר (רכב אספנות) אני אחליף...

בנתיים זה כמו בשוק:

"חמש (כדורים) בשקל"

גלעד

בברכה,

גלעד

פורסם
אי אפשר להכריח חברה לשמר משהו נגד רצונה
למיטב זכרוני, רכבת ישראל היא חברה ממשלתית, לא פרטית, כך שעליה לראות את טובת הכלל ולא רק את הדו"חות הכלכליים.

בברכה,

גלעד

פורסם
אי אפשר להכריח חברה לשמר משהו נגד רצונה.

אפילו מוזיאון אגד, אני כמעט משוכנע, לא מכסה את עצמו מעלות של 5 ש"ח לכרטיס.

מטרת חברות היא להרוויח, אם ניתן לשלב גם מוזיאון שיתרום לרווח (בין אם בצורה ישירה או עקיפה כמקדם שיווקי) אזי החברה תהיה מעוניינת בכך.

רכבות תופסות מקום גדול, מעניינות פחות אנשים מאשר מכוניות, בע"ח ופסלים וניתן לקבל עבורן מחיר מסויים עקב משקל המתכת הרב שלהן - כנראה שהסיבות הנ"ל הביאו את הנהלת הרכבת להחליט החלטה זו וצריך לכבדה.

אני בתור צרכן מעדיף שהנהלת הרכבת תשקיע את כספה בשיפור תשתיות, התקנת מחסומים (רבדים צמודה לבית שלי), הקמת גשרים (אני כל יום תקוע בפקק בבאר-יעקב עקב 2 מחסומים קרובים שיורדים כל 5 דקות) ושיפור שירות.

בדיוק מסיבות אלה נהרס ביתו של פרופ' יוסף קלאוזנר בשכונת ארנונה בתלפיות, במקום הבית המפורסם שארח את גדולי הדור, ש"י עגנון ואחרים, ניבנה בית דירות מכוער ורווחי....אמר פעם מישהו "אומה שלא זוכרת את עברה לא יהיה לה עתיד....."-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

אני בתור צרכן מעדיף שהנהלת הרכבת תשקיע את כספה בשיפור תשתיות,

אז לפי ההגיון הזה, כדאי להרוס את הכותל המערבי כי הקרקע שם שווה המון, או לשרוף את מגילות ים המלח כי האחזקה שלהן עולה יותר מההכנסה.

מורשת עבר והיסטוריה הם דברים שנותנים לנו תובנות טובות יותר של הווה, ומאפשרות לתכנן טוב יותר את העתיד. ארגון, מוסד ,מדינה ועם, צריכים לשמר את עברם ולא לחיות רק את שיקולי הכדאיות של ההווה.

משקלו הערכי של הקטר כנכס היסטורי, רב בהרבה ממשקלו בברזל. אני מעדיף להיות לקוח של ארגון שמחויב וגאה בעברו, כי זה מבטיח לי שהוא מקפיד שהתנהלותו בהווה לא תבייש אותו בעתיד.

נמרוד

פורסם

טובת הכלל היא הגברת תדירות הקווים, הוספת קרונות בימי א' וה' וכו' וכו'.

אם יש כל כך הרבה אוהדים לקטר הזה ולרכבות בארץ בכלל אז יקום משקיע מקומי כגון סטף ורטהיימר וירכוש מקום, כלים ויקים מוזיאון שיממן את עצמו מגביית דמי כניסה (18 ש"ח כניסה בתפן) ושיהיה פתוח כל השבוע ולא רק בימי ו' בין 09:00 ל-12:00 (מוזיאון אגד שכולו תלוי באנשים שמתנדבים מכל הלב).

אם אין הרבה אוהדים, אז גורלו יהיה כמו גורל הרבה דברים היסטוריים של המדינה שעניינו מעטים ונהרסו/נגנזו.

לנמרוד: מורשת העבר היא דבר חשוב אבל אין לה סוף.

יש את הקטר קיטור הראשון, את הקטר דיזל הראשון, את הקרון מעץ הראשון וכו' וכו'.

ההשוואה לכותל ולמגילות לא נכונה - אמונה ודת אינם דברים חומריים בלבד ומסמלים לקהל עצום הרבה מעבר (יש יותר אנשים מאמינים בישראל מאשר אוהדי קטר 101).

לעומת זאת בתי חולים (תחום הקרוב לך) ישנים והיסטוריים נסגרו ולא שומרו - ראה ביה"ח דונולו, ביקור חולים ועוד - ליותר אנשים יש זיכרונות מהבתי חולים שנסגרו מאשר לקרון אחד מסויים - אז למה שלא נשמר את כל בתי החולים והיולדות .

אני מת על אמריקאיות אבל אני לא יכול לחייב את המדינה לשמר את הקפריס קלאסיק של יצחק שמיר, את הקדילק של פרס, את הדודג' פולרה של גולדה ואת הפליימוט של בן גוריון.

Volvo 960 3.0 24V 1996

Volvo 940 GLE 2.0 Turbo 1997

Volvo 940 GLE 2.3 1995

Oldsmobile Cutlass Supreme Brougham 5.0L V8 1982

פורסם

מצטרפים לעצומה

Bel Paese, Brutta Gente - mica sono pazzo, sono pazzi gli altri che accettano tutto! io almeno dico 'questo e' sano, questo e' malato, qui c'e' il bene, qui c'e' il male'... a voi tutto questo dolore sembra giusto. a me no. io mi devo difendere...

פורסם
טובת הכלל היא הגברת תדירות הקווים, הוספת קרונות בימי א' וה' וכו' וכו'.

אם יש כל כך הרבה אוהדים לקטר הזה ולרכבות בארץ בכלל אז יקום משקיע מקומי כגון סטף ורטהיימר וירכוש מקום, כלים ויקים מוזיאון שיממן את עצמו מגביית דמי כניסה (18 ש"ח כניסה בתפן) ושיהיה פתוח כל השבוע ולא רק בימי ו' בין 09:00 ל-12:00 (מוזיאון אגד שכולו תלוי באנשים שמתנדבים מכל הלב).

אם אין הרבה אוהדים, אז גורלו יהיה כמו גורל הרבה דברים היסטוריים של המדינה שעניינו מעטים ונהרסו/נגנזו.

לנמרוד: מורשת העבר היא דבר חשוב אבל אין לה סוף.

יש את הקטר קיטור הראשון, את הקטר דיזל הראשון, את הקרון מעץ הראשון וכו' וכו'.

ההשוואה לכותל ולמגילות לא נכונה - אמונה ודת אינם דברים חומריים בלבד ומסמלים לקהל עצום הרבה מעבר (יש יותר אנשים מאמינים בישראל מאשר אוהדי קטר 101).

לעומת זאת בתי חולים (תחום הקרוב לך) ישנים והיסטוריים נסגרו ולא שומרו - ראה ביה"ח דונולו, ביקור חולים ועוד - ליותר אנשים יש זיכרונות מהבתי חולים שנסגרו מאשר לקרון אחד מסויים - אז למה שלא נשמר את כל בתי החולים והיולדות .

אני מת על אמריקאיות אבל אני לא יכול לחייב את המדינה לשמר את הקפריס קלאסיק של יצחק שמיר, את הקדילק של פרס, את הדודג' פולרה של גולדה ואת הפליימוט של בן גוריון.

איש לא דורש מהרכבת לשמור את כל הקטרים.

לקטר 101 יש ייחוד.

בתקציב של הרכבת לא יתווסף ולא ייגרע מהכמה שקלים שיקבלו תמורת הקטר.

מה שרציתי לאמר לך הוא שאין שום קשר בין הדברים וכמו שהסבירו לך יש איזשהו ערך מוסף לכל אירגון בכך שהוא גאה במורשת שלו.

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם
נשלחה תגובת מחאה!!!

"בלי עבר אין עתיד"

ביררתי במודיעין הרכבת, ונמסר לי שיש עתיד, אבל הוא יאחר בחצי שעה.

גלעד

בברכה,

גלעד

• תוכן חדש...