Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7550 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בעוונותי הצצתי בחוברת "לאשה" גיליון מיוחד לחג וגיליתי מוסף שבמרכזו כתבת צבע עם תמונותיה של הפיאט 850 ספיידר של חבר הפורום ארנון.

כתבה יפה שמזכירה מאד את יומן היבוא של נמרוד רחמימוב - מומלץ.

מי שלא קונה לאשה שיבקש שאירית / יוליה (בלו ג'י) יצלמו ויפקססו לו.

ac cobra - יצירת אומנות.

פורסם
בעוונותי הצצתי בחוברת "לאשה" גיליון מיוחד לחג וגיליתי מוסף שבמרכזו כתבת צבע עם תמונותיה של הפיאט 850 ספיידר של חבר הפורום ארנון.

או שהן תסרוקנה את הכתבה ויעלו אותה לפורום...

אני בקושי נכנס לפה. אפשר למצוא אותי בפייס ביוזר:

Moshe Azulay

משה :)

פורסם

הקביעה מוחלטת מדי!

לא יודעת לגבי יולה אבל אני מניחה שגם היא איננה קוראת לאשה, אני יותר טיפוס של

מגזיני רכב, תעופה, ובעבר גמד ופטריק קים.

אז גם אני אשמח לקבל קישור לכתבה.

אירית

פורסם
הקביעה מוחלטת מדי!

אירית

אירית נשמה טובה, זה היה בהומור כמובן. הרי ברור שיותר גברים מנשים קוראים לאשה.

ac cobra - יצירת אומנות.

פורסם
הקביעה מוחלטת מדי!

אירית

וואו - אולי נשארו לך קצת ספרים וחוברות של הנ"ל?

אם כן אשמח לעזור לך לנקות את המדפים...

whenever I see an Alfa I tip my hat

H. Ford

פורסם
וואו - אולי נשארו לך קצת ספרים וחוברות של הנ"ל?

אם כן אשמח לעזור לך לנקות את המדפים...

אני מבינה שהכוונה לגמד ופטריק קים? סוף סוף מישהו מזהה

אירית

פורסם
אני מבינה שהכוונה לגמד ופטריק קים? סוף סוף מישהו מזהה

אירית

כן בהחלט לזה התכוונתי - אז מה את אומרת שאעשה לך פסח למדפים?

whenever I see an Alfa I tip my hat

H. Ford

פורסם
כן בהחלט לזה התכוונתי - אז מה את אומרת שאעשה לך פסח למדפים?
נמשיך בה"פ לגבי המדפים ואשר עליהם

אירית

פורסם

למה "ארנון" ? אף פעם לא קראו לי "ארנון" עם מרכאות. :-)

אכן, עורכת המוסף היא ידידה אישית, וביקשה שאמיר את חוויותי מתהליך היבוא לאסופת טיפים בנושא יבוא רכב אספנות מחו"ל. אני מודה שמכל המקומות שדמיינתי שיתעניינו בטיפים שכאלה, מוסף של עיתון "לאשה" אינו הראשון שחשבתי עליו...

מקווה שבעקבות הכתבה יצטרפו לפורום בעתיד הקרוב עשרות נשים שייבאו לעצמן רכב אספנות (ובטח יגידו שלא משנה מאיזה סוג הוא, העיקר שיהיה בצבע אדום. :wink: )

פורסם
למה "ארנון" ? אף פעם לא קראו לי "ארנון" עם מרכאות. :-)

אכן, עורכת המוסף היא ידידה אישית, וביקשה שאמיר את חוויותי מתהליך היבוא לאסופת טיפים בנושא יבוא רכב אספנות מחו"ל. אני מודה שמכל המקומות שדמיינתי שיתעניינו בטיפים שכאלה, מוסף של עיתון "לאשה" אינו הראשון שחשבתי עליו...

מקווה שבעקבות הכתבה יצטרפו לפורום בעתיד הקרוב עשרות נשים שייבאו לעצמן רכב אספנות (ובטח יגידו שלא משנה מאיזה סוג הוא, העיקר שיהיה בצבע אדום. :wink: )

Why red - it`s suppouse to be PINK!:wink: )At least, my ex-girlfriend was dreaming about the pink Cadilac)

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
נמשיך בה"פ לגבי המדפים ואשר עליהם

אירית

אכן פאטריק קים וידיו המסוקסות,היה ונישאר גיבור ילדות שלי.... אגב מי יודע מה זה מסוקס?-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם
אכן פאטריק קים וידיו המסוקסות,היה ונישאר גיבור ילדות שלי.... אגב מי יודע מה זה מסוקס?-רן
עור מסוקס הינו עור שהתקשה והתחרץ (מלשון חריץ) ונעשה גס כתוצאה משימוש אגרסיבי מתמיד ומחבטות חזקות שכפות הידיים או הרגליים סופגות, אצל פטריק קים זה בגלל הקרטה, אין לזה קשר לסקס ואולי כן?:roll:

פטריק קים הוא ממוצא קוראני , תמיר, יפה תואר ונחשק עם הרבה תכונות מיוחדות ומגוונות.....

אירית

פורסם
פאטריק קים זה לא פטר והזאב נכון?אוי המנגינה המנגינה.......איך שהיא מתנגנת לי בראש

עכשיו.

לא ממש, כמו ששגליה ושבעת הגמדים לא

אירית

• תוכן חדש...