Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה על ה-trans-am מהכתבה ב"אוטו".

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7548 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• אחראי פורום
פורסם

בצילום פנים היה תקריב על ידית ההילוכים והופיעו 3 ידיות, על אותה מסילה.

למה זה משמש?

תודה,

איתי.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

נדמה לי שזה נקרא HURST SHIFTER

מישהו פה שמבין תיכף יסביר :wink:

Bel Paese, Brutta Gente - mica sono pazzo, sono pazzi gli altri che accettano tutto! io almeno dico 'questo e' sano, questo e' malato, qui c'e' il bene, qui c'e' il male'... a voi tutto questo dolore sembra giusto. a me no. io mi devo difendere...

פורסם

גם אני קראתי את הכתבה.... אני מניח שהכתב כתב על הנושא אך העורך "חתך" לו חלק מהטקסט (בוקסה) בשל חוסר מקום..לא שאני יודע...אני רק מניח.... ;-)

אז ככה :)

זאת ידית "טיפטרוניק" מכאנית, מבוססת על עקרון ראטשט. לידיות שני מצבים. הראשון, מצב אוטומטי, בו התיבה נמצאת למעשה ב-D וניתן להעביר לניוטרל, רוורס או פארק כמו כל רכב אוטומטי.

אופציה שנייה, היא אותה ראטשט, בה כל הידיות משוכות מטה והרכב נמצא בהילוך ראשון. עם עליית הסל"ד, הטייתה של הידית המרכזית כלפי מעלה, מעבירה את התיבה להילוך שני וכנ"ל לגבי הידית השלישית וההילוך השלישי.

ידית זו נדירה למדי כיום, היא חלק ממגוון ידיות ראטשט שיוצרו על-ידי Hurst. לי הייתה ידית של B&M אשר עבדה ממש כמו הטיפטרוניק של היום, ע"י "מכות" קטנות על הידית מעלה ומטה, בכדי להעביר הילוכים בתיבה האוטומטית, "כאילו" ידנית.

מקווה שהבהרתי קצת את התמונה,

ליאור.

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

• אחראי פורום
פורסם
גם אני קראתי את הכתבה.... אני מניח שהכתב כתב על הנושא אך העורך "חתך" לו חלק מהטקסט (בוקסה) בשל חוסר מקום..לא שאני יודע...אני רק מניח.... ;-)

כן, תהיתי מה קרה לבוקסה...:-) במיוחד אחרי ההגדלה.

אופציה שנייה, היא אותה ראטשט, בה כל הידיות משוכות מטה והרכב נמצא בהילוך ראשון. עם עליית הסל"ד, הטייתה של הידית המרכזית כלפי מעלה, מעבירה את התיבה להילוך שני וכנ"ל לגבי הידית השלישית וההילוך השני. - לא התכוונת להילוך שלישי? כלומר כל ידית "ממונה" על הילוך אחר?

(תיבת 3 הילוכים אני מתאר לעצמי) - או שלא הבנתי את הקטע האחרון.

מעניין !

תודה על ההסבר.

איתי.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

בשנים 1983 ו-1984 נמכרו גרסאות מיוחדות של אולדסמוביל קטלס סופרים שנקראו HURST/OLDS

1983 כונתה - 15TH ANNIVERSARY לציון 15 שנה לשת"פ ושווקו עם הגיר המיוחד הנ"ל ועם שלדה מחוזקת ועיצוב ספורטיבי יותר, ללא ניקלים:

ho_sideB.jpg

הגיר:

shifter.jpg

Volvo 960 3.0 24V 1996

Volvo 940 GLE 2.0 Turbo 1997

Volvo 940 GLE 2.3 1995

Oldsmobile Cutlass Supreme Brougham 5.0L V8 1982

• תוכן חדש...