Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8428 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ברשותי מיני מיינור דגם ה- gt שאני בדיוק משפץ , הייתי מעוניין לדעת איפה אני יכול להשיג חלקי חילוף באזור המרכז כמו פאנלים לדלתות , פלסטיקה להגה , לוח שעונים וכל חלק אחר שנמצא בתוך פנים הרכב .

כמו כן אני מעוניין בקרבורטור ואם יש ג'אנטים 13 או פחות במצב טוב .

בעקרון אני מחפש כל חלק אפשרי או אפילו מיני ללא רישיונות אז מי שיודע איפה אני יכול למצוא אני ישמח מאוד .

נ נח נחמ נחמן מאומן

אין עוד מלבדו !

תן חיוך-הכל לטובה !

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל תאמין שיכולים לתקן

מאחר שהכל מאיתו יתברך בוודאי הכל לטובה !

פורסם

יש לו ים של מיני מינור בהצלחה

זה באיזור שניצל אילה

חבר צוות פיברקלאב טוב כלב חבר מחבר כלב מיצר צינורות ברקס ממתכת 0522790303

פורסם

הבעלים של מוסך רם לא נחמד, אבל אתה מוזמן לנסות את מזלך.

באותה הנשימה כבר תוכל לבדוק אם יש ל"אוטו-מיני" את מה שאתה מחפש.

החנות נמצאת ברחוב תושיה 15. אני משער שאתה מכיר אותה....

גם מה שאין לו הוא יוכל להזמין לך אם תתעקש ותסכים לשלם הרבה.

גלגלי 13 ?

במקור יש לך 12. אתה רוצה להגדילם עוד ?

13 לא תהיה לך בעיה למצוא בכל החנויות המתמחים במכירת ג'אנטים למיניהם.

אם אני זוכר נכון, כל שעליך לוודא שיהיו 4 חורים במרחק של 10 ס"מ האחד

מהשני ושהג'אנט לא יפריע לדיסק.

איזה מנוע יש לך שם ? ידוע לך ?

כפול קרבורטורים ?

איזה ראש מנוע ?

:evilbat: ...השדון

------------------

May the Force be with you...always

------------------

כשאני אמות, אני רוצה למות כמו סבתא שלי, בשלווה, תוך כדי שינה. לא בצרחות, כמו הנוסעים באוטו שלה...

פורסם

אתה בהחלט צודק דיברתי עם הבעלים של מוסך רם וביקשתי ממנו עזרה והוא עשה טובה שהוא בכלל ענה לי אני חושב שהוא זבל של בן אדם .

לגבי הגלגלים אני מחפש לא סתם ג'אנט 13 אני מעדיף גלגל בלון כמו של החיפושיות שיתאים לי (כבר עשיתי חריטה בבוז'ונים והיו לי כאלה גלגלים רק הם נגנבו ) .

יש לי מנוע 1275 אורגינל של המיני gt שעשיתו לו הרחבת בוכנות והגדלת נפח ל 1400 במנוע בוצעו שיפורים רבים שאין לי מושג מזה אומר כי ככה אמר לי הבעלים הקודמים , משהו כמו טלטלים ארוכים ויחס דחיסה גבוה וראש מנוע ניקל וקרבורטור וובר 4 ועוד כל מיני שטויות שאין לי מושג בהם .

נ נח נחמ נחמן מאומן

אין עוד מלבדו !

תן חיוך-הכל לטובה !

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל תאמין שיכולים לתקן

מאחר שהכל מאיתו יתברך בוודאי הכל לטובה !

• תוכן חדש...