Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הבובה החדשה במשפחה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7545 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נכון, בלי שאף אחד שם לב עברנו לגור בארה"ב, והשארנו באכסון את הפורד פריפקט 49 לפני שיפוץ ואת הפיאט 500 אחרי טסט אבל רחוקים היינו מלהתאפק .....

תכירו את התוספת החדשה למשפחה

מרצדס 280 SE 4.5 שנת 1972

פרטים נוספים:

http://seattle.craigslist.org/car/99962780.html

יד שלישית (אני הרביעית) ממחר בבוקר האוטו שלי לנסיעה !

לא יאמן שרכב מעל 30 שנה יש לו חלונות חשמליים עובדים, נקי מחלודה, צבע מקורי (רואים בתמונה) ועם קצת סידור גם הקרוז קונטרול יתחיל לעבוד !!!!!

קיבל 2500$ (למרות שביקש 3450$) וצירף חבילה עבה עבה של כל הניירת של הרכב החל משנת 1972 ועד היום, כל הטיפולים, כל הספרות המקורית הכל הכל שם !! פשוט אמריקה ....

תמונות נוספות בקרוב

280SE.jpg

פורד פריפקט 1949 - מרצדס 280 SE 4.5 בסיאטל - נמכרה פיאט 500 1969 עדיין שלי בישראל. אתר של מבצעים מדהימים בארה"ב http://www.ineverpayretail.com

לפני שקונים בארה"ב משהו ... חובה להיכנס.

פורסם
נכון, בלי שאף אחד שם לב עברנו לגור בארה"ב, והשארנו באכסון את הפורד פריפקט 49 לפני שיפוץ ואת הפיאט 500 אחרי טסט אבל רחוקים היינו מלהתאפק .....

תכירו את התוספת החדשה למשפחה

מרצדס 280 SE 4.5 שנת 1972

פרטים נוספים:

http://seattle.craigslist.org/car/99962780.html

יד שלישית (אני הרביעית) ממחר בבוקר האוטו שלי לנסיעה !

לא יאמן שרכב מעל 30 שנה יש לו חלונות חשמליים עובדים, נקי מחלודה, צבע מקורי (רואים בתמונה) ועם קצת סידור גם הקרוז קונטרול יתחיל לעבוד !!!!!

קיבל 2500$ (למרות שביקש 3450$) וצירף חבילה עבה עבה של כל הניירת של הרכב החל משנת 1972 ועד היום, כל הטיפולים, כל הספרות המקורית הכל הכל שם !! פשוט אמריקה ....

תמונות נוספות בקרוב

פשוט מדהימה....אני מניח שאתה כבר מתחיל בסידורים להחזיר אותה ארצה?-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

היי ירון,

ראיתי שיש לך קישור לסוכן חלפים לפיאט 500.

אני קניתי צמיגים לספורט פרינץ שלי, ואקנה גם לפרינץ 3 מסוכן חלפים של פיאט 500 מגרמניה,

יש לו סחורה מאוד יפה, אולי כדאי לך להציץ.

www.fiat500126.de

נדב

NSU Club Israel

פורסם

אחחחחח, אמריקה אמריקה

רק בחו"ל אין חלודות וריקבונות ושומרים על הרכב כמו חדש

תתחדש על האוטו, ובתור אחד שלא מעריץ של מרצדס האוטו שלך נראה ממש יפה,

רק אל תשכח להוסיף אותה בחתימה שלך ,

אופיר

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם

אוייי, אוויייי, כן!!!!!

טוב, זהו.... :wink: (לשטוף ידיים לפני האוכל :roll: )

תתחדש!!!! נראת ממש טוב... דגם יפיפה...

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

אפשרויות בלתי מוגבלות...כמעט :-P

יפהפיה!

תתחדשו:shock:

ג.

• על ארבע: ALFA 156 TS + GOLF GTI MK2 8V 19E+GTV 916
    על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

פורסם

מה שמדהים עוד, הכנות של המוכרים.

משיחות עם מספר אנשים שקנו דברים מעבר לים, המוכר לא "יסבן" אותך, יהפוך אותך לאחיו החדש, ויהיה גלוי וכנה. (יש עשבים שוטים... אבל לכל כלל יש יוצא מהכלל)

אגב, בארץ - זה היה נשמע בערך כך:

"'אחי', זו מרצדס שנת 72 יד 13, אבל היא עברה ידיים רק במשפחה, אני מוכר אותה בשביל האח של הדודה של הסבתא, אני רק עושה לו טובה. יש קצת חלודה מסביב לחלונות (והרבה מתחת לרצפה) אבל אין לך מה לדאוג, היא עוברת טסט כמו גדולה. אגב, הטסט האחרון שהיא עברה היה לפני הסכמי אוסלו. אז ברצינות "'אחי', לדברים כאלה אין מחיר, למי בכלל אכפת שאין לה מנוע, וגיר...?(:shock:). אני רוצה 30K אבל בגלל שאני מחבב אותך אני מוכן לרדת ל-25K, כי אתה נראה לי בחור טוב. חוץ מזה מה אכפת לי שהרכב ישכב בחצר האחורית ויעלה חלודה ועובש? הוא אוטוטו אספנות והערך שלו רק יעלה!"

:x

תתחדש עם הרכש, והרבה בהצלחה!

נראית ירוק, נראית טאונוס :wink:

עברתי לכתובת חדשה

(יותר מדי בעיות בהתחברות-משתמש).

פורסם

This is a nice Mercedes. The nice thing about the US is that there are a lot of nice cars, especially on the west coast (almost no snow, no salt on the roads = little rust).

However - like every other place - there are good people to buy cars from and there are bad people to buy cars from. Nothing new here. As usual - just be careful and look around. Sooner or later you will find the right car.

When I was looking for a BMW 2002 roundie - it took me 2 years until I found a really nice one that was not priced crazy.

Enjoy your new car. PM me if you need connections to people that know old Mercedes cars. I do not know much about them myself - but have a friend in Portland that collects them.

פורסם
מה שמדהים עוד, הכנות של המוכרים.

משיחות עם מספר אנשים שקנו דברים מעבר לים, המוכר לא "יסבן" אותך, יהפוך אותך לאחיו החדש, ויהיה גלוי וכנה. (יש עשבים שוטים... אבל לכל כלל יש יוצא מהכלל)

אגב, בארץ - זה היה נשמע בערך כך:

"'אחי', זו מרצדס שנת 72 יד 13, אבל היא עברה ידיים רק במשפחה, אני מוכר אותה בשביל האח של הדודה של הסבתא, אני רק עושה לו טובה. יש קצת חלודה מסביב לחלונות (והרבה מתחת לרצפה) אבל אין לך מה לדאוג, היא עוברת טסט כמו גדולה. אגב, הטסט האחרון שהיא עברה היה לפני הסכמי אוסלו. אז ברצינות "'אחי', לדברים כאלה אין מחיר, למי בכלל אכפת שאין לה מנוע, וגיר...?(:shock:). אני רוצה 30K אבל בגלל שאני מחבב אותך אני מוכן לרדת ל-25K, כי אתה נראה לי בחור טוב. חוץ מזה מה אכפת לי שהרכב ישכב בחצר האחורית ויעלה חלודה ועובש? הוא אוטוטו אספנות והערך שלו רק יעלה!"

:x

תתחדש עם הרכש, והרבה בהצלחה!

נראית ירוק, נראית טאונוס :wink:

עידן, כמה שאתה צודק!!! לצערינו הרב זה המצב בארץ הקודש.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

פורסם

לא הבחנתם בדברים החשובים באמת:

1. הגעתם לארה"ב בלי להרגיש? כאילו קמת בבוקר והופ אתה בחו"ל?

2. 2500$, כאילו אלפיים חמש מאות??? מחיר שדורשים בארץ על חיפושית מאפנה....

3. הרכב נוסע.... למלא דלק (פטרול) ולהמריא....חוף לחוף, דיינרים, הארלי, ג'סי ג'ימס ומונסטר גאראג'....אכן ארץ האפשרויות...

4. PIMP MY RIDE

5. שנה טובה-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

• תוכן חדש...