Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7549 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מזמן לא עדכנתי אתכם בשיפוץ, שהתחיל בשאלה תמימה לפני שנה וחודשיים, המשיך בפירוק לפני כשנה,

ובהעברה לפחחות לפני עשרה חודשים. בקיצור, התהליך מתחיל לקבל פז"מ של אספנות משל עצמו :???:

לפני שבוע, במפגש מועדון ה-5, פגשתי את הפחח שלי שבא לראות כנראה כמה מהמכוניות שהוא עשה בעבר.

בגלל שהפרויקט של ויני הולך כ"כ לאט, אני מבקר אותה לעיתים רחוקות יחסית (פעם בשבועיים, שלושה, לפעמים

אפילו יותר. סליחה ויני :oops: ).

ומאותה סיבה ממש, אני גם לא מעדכן כאן לעיתים קרובות, כי פשוט אין מה לעדכן - השינויים קטנים מדי

בשביל להעביר אותם באופן ברור בפורום (שרשורי "יישרו לי את הס"מ הרביעי מעל בית הגלגל השבוע" הם

כנראה מיותרים :wink:).

בכל מקרה, כשפגשתי את רועי (הפחח) במועדון ה-5 בשבוע שעבר, הוא הבטיח לי שבשבוע קודם,

בוצעה התקדמות גדולה ושהחלק האחורי של ויני כבר בשלבי סיום. אז ארזתי את ה-106, ונסעתי לראות.

ויני אכן מתחילה לקבל כבר צורה ואפשר לראות את הסוף, כשהחלק האחורי כבר צבוע בשכבה ראשונה (מבין רבות :wink:)

של צבע ייסוד. מלפנים עדיין יש עבודה רבה, בגלל פחחות רשלנית שבוצעה בכמה נקודות, והעובדה הלא-ממש

מפתיעה שויני עקומה :grin:

ובמילים אחרות - נדרשת פחחות עדינה מאוד כדי להתאים את מכסה תא המטען לסבכה הקדמית, למסגרת,

ולמבנה החלון. אבל את הסוף כבר בהחלט אפשר לראות, וביום שישי האחרון יצאתי מהפחח בפעם הראשונה

בחצי שנה~ האחרונה עם חיוך על הפנים.

עכשיו אני רק צריך לשכנע איזה משפץ אמבטיות שייקח את המושכות להמשך השיפוץ, ו-ויני תהיה בסוף

One hot babe :grin:

תודה למי שקרא - והנה כמה תמונות (חלקן ישנות יחסית, הסדר הוא לפי סדר הצילום)

ויני מנסה בכל הכוח להפוך למכונית ליסינג

4501670.jpg

המסגרת של הסבכה ופנס קדמי בבדיקות התאמה. עקום, mui עקום

4501672.jpg

הפנס האחורי החדש, לעומת זאת, יושב מצוין

4501674.jpg

תמונה שממחישה את כל השלבים בפחחות: מלפנים ללא חומר פחחים, ללא צבע. רק פח חשוף.

בדלת חומר מילוי ראשוני, ומאחור ניתן לראות את שלב צבע הייסוד הראשוני

4501676.jpg

אותו דבר, מזווית אחרת :wink:

4501677.jpg

הישבן כבר עגול וסקסי... אה... סליחה, פשוט מזמן לא נהגתי בויני ואני קצת חרמן :razz:

4501678.jpg

ולסיום, הדלת והחלק האחורי שמבשרים על בוא הסתיו, ועל סיום הפחחות... בערך

4501681.jpg

זהו להפעם. אני מקווה שבפעם הבאה שאעדכן גם החלק הקדמי יהיה כבר גמור, ושזה לא יהיה בעוד חצי שנה :wink:

רועי.

פורסם

קבל ח"ח על העבודה היסודית.

אבל... השבכה הקידמית של המזדה לא תתאים, אני מעריך!!

LOTUS ELAN PLUS 2 S130 1972, MG MIDGET 1963

CJ-7 GOLDEN EAGLE 1978, טילון ICM 1960,1962,1959....אופנוע "צבי"

וספה 1957, 1959,1963 ..."גיפ'" פורד GPW 1943..ב ס א WM20 1940 ועוד..

פורסם

אני יספק לך שני פנסים של מזדה שלוש שישלימו את מראה הליסינג אם תבטיח שהם ישולבו ביצירת אומנות המוטורית הזאת ;-)

ועכשיו ברצינות, היא ניראת מעולה!! תתחדש... ומתי כבר היא תחזור לכביש?

:evil: לא תצליחו לעצור אותי, לא תצליחו להשתיק אותי! :evil:

פורסם

כל הכבוד על ההשקעה

עבודה יסודית ומקצועית

פורסם

ראיתי כבר את האוטוביאנקי שלך ואהבתי

ראיתי כבר את הפיז'ו שלך ונדהמתי

ראיתי את תהליך השיפוץ של הויני ונשארתי המום,כל הכבוד.

מה שהולך לאט הולך בטוח:wink: .

לירון

פורסם

בעיקרון, המנוע לא זקוק לשיפוץ. אבל זה לא אומר שהוא לא יעבור בכל זאת :twisted:

ויני משופצת בלי פשרות. כל דבר שהוא לא מושלם יוחלף במידת האפשר, או ישופץ במידת הצורך.

עד שהבונבון הקטנה תהיה מושלמת (לא שאפשר להגיע לשלמות, אבל בהחלט אפשר לנסות...)

רועי.

תודה לכולם :-)

פורסם
בעיקרון, המנוע לא זקוק לשיפוץ. אבל זה לא אומר שהוא לא יעבור בכל זאת :twisted:

ויני משופצת בלי פשרות. כל דבר שהוא לא מושלם יוחלף במידת האפשר, או ישופץ במידת הצורך.

עד שהבונבון הקטנה תהיה מושלמת (לא שאפשר להגיע לשלמות, אבל בהחלט אפשר לנסות...)

רועי.

תודה לכולם :-)

זו הדרך למצוינות.

אני בטוח שאם זו הדרך,התוצאה הסופית תהיה מושלמת.

• תוכן חדש...