Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כמה שאלות של מתחילים.... (:

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7550 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי, אשמח לקבל תשובות לכמה שאלות:

א.רשיון אספנות- האם ניתן להפות את התהליך? כלומר להפוך רכב אספנות לבעל רישיון רכב רגיל?

ב.לגבי שיפוץ חיצוני- כמה יכול לעלות לי פחות או יותר צביעה ופחחות לרכב במצב חיצוני סביר

(ללא מעיכות או מכות רציניות)?

ג. אני נורא רוצה לקנות את מכונית חלמותי- חיפושית. האם כדאי לקנות רכב מושקע ומשופץ ואז אהיה נתון לכל בעלי החיפושיות שמוכרים אותם במחירים שלטעמי דיי גבוהים (10K) או ששווה לקנות אחת לא משפוצת במחיר זול (2K) ולעשות הכל עם בעלי מקצוע? (אין לי ממש רקע במכונאות).

תודה, ושוב, אני יודע שזה שאלות של מתחילים, אבל כל אחד מתחיל ממשהו.

פורסם

א. לא.

ב. אין לדעת - עבודת פחחות מושלמת אצל בעל מקצוע (פירוק מלא, תיקון כל הפגמים, צביעה מלאה) יכולה להגיע לסכום של עשרות אלפי שקלים - תלוי מה מצב המכונית הספציפית. אם מדובר בצביעה בלבד, מבלי לחפש רקבונות נסתרים (לא מומלץ), העלות היא אלפים בודדים.

ג. ראה ב'.

• תוכן חדש...