Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7552 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מבקש לחלוק הנאה צרופה מהספר "מרצדס בנץ" של הסופר פאבל הילה (הוצאת חרגול, תרגום: מירי פז)ולהסב תשומת לבכם אליו. כמתאבן נצטט מהכריכה האחורית:

"...סיפור אהבה מתרקם בין סופר צעיר והמורה שלו לנהיגה, חשפנית לשעבר. היא מרשימה אותו בתימרוני נהיגה עוצרי נשימה; הוא מנסה לשעשע אותה בסיפורי מכוניות ישנות במשפחתו, סיפורים של הסתבכויות מצחיקות עד דמעות והיחלצויות מרהיבות. השניים נקלעים למסע מטורף בגדאנסק...."

קריאה מהנה וחתימה טובה,

איל

טריומף TR3A שנת 1958

וולוו P1800 "המלאך" 1965

ותמיד מחפש עוד רודסטארים/מכוניות ספורט אירופאיות

פורסם

כן, פאבל הילה הוא סופר פולני וכך גם הדמויות ושדה ההתרחשות של העלילה. למעשה סיפור ה"גרוטאות" המשפחתי (יש גם מרצדס 170V..., כך שזה לא רק גרוטאות) הופך בכשרונו של הילה לסיפור ה"ענתיקות" (= כיבושים, מפולות וחלוקות) של פולין במאה ה-20.

לגבי החשפנית הפולנייה אני מנוע מלהוסיף פרטים כי זה לא נושא הפורום....

הוד רודניותו, מנהל הפורום, מתיר לך להוסיף. כלומר לחשפנית לגרוע....

בני

טריומף TR3A שנת 1958

וולוו P1800 "המלאך" 1965

פורסם
כן, פאבל הילה הוא סופר פולני וכך גם הדמויות ושדה ההתרחשות של העלילה. למעשה סיפור ה"גרוטאות" המשפחתי (יש גם מרצדס 170V..., כך שזה לא רק גרוטאות) הופך בכשרונו של הילה לסיפור ה"ענתיקות" (= כיבושים, מפולות וחלוקות) של פולין במאה ה-20.

לגבי החשפנית הפולנייה אני מנוע מלהוסיף פרטים כי זה לא נושא הפורום....

הוד רודניותו, מנהל הפורום, מתיר לך להוסיף. כלומר לחשפנית לגרוע....

בני

איל

הספר בהחלט נשמע מעניין, לגבי תהייתו של TAZIO האלפיסט, גם אני בדעה שפולנייה וחשפנית או כל הקשר מיני לא הולכים ביחד, נו טוב תמיד יש חריגות

ולגבי בני שלא יטעו אתה נודניק חבל"ז, איפה נעלמת קלגסי החביבי אתמול הייתה לי תכנית לגביך

אירית

פורסם

דווקא מצא חן בעיניי הכינוי ותודה למ. אזולאי שהביא אותי עד הלום.

נעלמתי כי הייתי חייב לרוץ למשרד לחצי שעה. זה הפאק שהמועדון הזה תקוע לי במקום העבודה....:-) .

ספרי לי ולאומה איזה תכניות יש לך לגביי?....(אגב, באתי עם הקורדובה ולא עם המוסטנג).

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

נעלמתי כי הייתי חייב לרוץ למשרד לחצי שעה. זה הפאק שהמועדון הזה תקוע לי במקום העבודה....:-) .

ספרי לי ולאומה איזה תכניות יש לך לגביי?....(אגב, באתי עם הקורדובה ולא עם המוסטנג).

מה פה INFRONT OF THE KIDS????

שמר יצנזר על המקום בחייך.....

אירית

פורסם

אין בעד מה.

אם זה עושה לך טוב אז לבריאות

משה אזולאי.

אני בקושי נכנס לפה. אפשר למצוא אותי בפייס ביוזר:

Moshe Azulay

משה :)

פורסם

הפלד התרפן וביקש שאמחק את מה שכתב. אז כדברי החותנת הפולניה שלי אומר "נו, שוין...". ולכן הפלתי גם את ההודעות הבאות שהתיחסו לפריצות הזאת....

בני

טריומף TR3A שנת 1958

וולוו P1800 "המלאך" 1965

פורסם
ומשה אזולאי

Dont go there

זה שירשור חיובי ביותר עם מגמות עילוי ולא הזדקרות על אף שגם מילה זו בהקשר אחר מקומה פה

אירית

.....

אני בקושי נכנס לפה. אפשר למצוא אותי בפייס ביוזר:

Moshe Azulay

משה :)

פורסם
ממש מבוא לאוירונאוטיקה......עילוי......היזדקרות.....
בהחלט זו האהבה הראשונה, ובכלל הרבה מהשפה המדוברת בקשר האלחוטי בבקרת טיסה יש לה הקשרים כאלה, במיוחד כאשר בצד האחד בחורה ובצד השני בחור, ולכן השלב אחרי ההזדקרות האף נופל.... וכך הלאה

אירית

פורסם

במקרים כאלו, אני מתבאסת מזה שלא הלכתי לצבא...

איי איי, החיים הקשים שיש לי... ;)

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

• תוכן חדש...