Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סובארו FF-1 G SPORT'S

aloni002005
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7551 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הנה מראה קבוע אצלי במחשב שאני נוהג להעיף עליו מבט מדי פעם אבל תמיד שואל את עצמי

למה לעזאזל היה כ'כ קשה להביא לכאן את הבונבון הקטן הזה,ואת ה FF-1 G 1300 שדווקא

היתה לי כן!!!

בגדול המתוק הזה מנפק 93 כ'ס על משקל זעום של 720 ק'ג !!!!!!!!!!,ולא במקרה באחת התמונות

הוא עומד לצד TI יפיפיה,שעליה אין כמובן צורך להרחיב.........

1300%26sud.jpg

SUBARU FF- 1 G SPORTS.jpg

פורסם

עוד תמונה של ה-ff-1 שראיתי אתמול בפורום אמנם לא ספורט אבל תודו שהיא יפיפיה.(תודה לצביקה על התמונה)

ff1.jpg

אני בקושי נכנס לפה. אפשר למצוא אותי בפייס ביוזר:

Moshe Azulay

משה :)

פורסם

הגירסה הסידרתית החזקה ביותר של ה FF1 היתה בעלת 80 כ"ס,והיו לה שני מאיידים כפולים.

לזמנה,ה FF1 היתה מכונית די מיתקדמת.היה לה הגה מסרק ומוט משונן,הנעה קדמית ובלמים קדמיים הצמודים ליציאה מהדיפרנציאל.

עיצובה החיצוני דמה למיתחרותיה כמו הקורולה של טויוטה והצ'רי של דאטסון,שהיו פחות מיתקדמות ממנה מבחינה הנדסית.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
אלון, מה הבעיה?

קח יוזמה, תשיג מנוע (אני סומך עליך) ותשים אותה על הסטיישן שהראיתי לך.

מנוע יש,שכן בחנייה שלי יושבת GSR שלה כמובן משודכים 93 הסוסים,וכמובן תיבת ההעברה הארוכה

כ'כ שלה.זרקת רעיון-תן לחשוב.

פורסם

היתה לי כזו בגיל 18 איזה רכב פגז היו לי בעיות עם הבלמים שעשבו ביציאה מהדיפרנציאל בלמי תוף ודרם מאלומיניום מנוע 1300 מראות על מיכסה המנוע חבל שלו רואים אותם יותר עד היום יש לי כמה חלקים לדבר הזה תושבות מנוע ופנסים מאחור

חבר צוות פיברקלאב טוב כלב חבר מחבר כלב מיצר צינורות ברקס ממתכת 0522790303

פורסם
היתה לי כזו בגיל 18 איזה רכב פגז היו לי בעיות עם הבלמים שעשבו ביציאה מהדיפרנציאל בלמי תוף ודרם מאלומיניום מנוע 1300 מראות על מיכסה המנוע חבל שלו רואים אותם יותר עד היום יש לי כמה חלקים לדבר הזה תושבות מנוע ופנסים מאחור

היי אריאבז.

אם בא לך ממש לראות אחת כזו במצב משובב גש לסובארו יפו צמוד לשדרות ירושלים,בתוך המוסך

ישנה לבנה שכזו משנתון 72 שהייתה שייכת לאדם זקן שהיה הבעלים הראשון שלה.

ניסיתי בעבר מספר פעמים לשים את ידי עליה,אולם תמיד נענתי בסירוב,ומאוחר יותר הבנתי למה-

הזקן נהג לטפל רק באותו המוסך שהוא מורשה סובארו,רנו,וניסן,והשניים כנראה סיכמו בינהם שבבוא

היום תיעשה החלפה,ואכן כיום אני רואה את הזקן מדי פעם נוהג בקליאו שלו.

פורסם

אם אני לא טועה, אחד כזה בדיוק, מאוד מזכיר את הדאף הקטנה, עומד נטוש מאחורי סובארו תלפיות (ברזילי)

עם מכסה מנוע פתוח במצב שלם יחסית-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

חברים אם אתם רוצים לראות אחת כזו : יש לאחי הקטן FF1 אדומה שהופיעה בירחון הגה.

קישור לאתר שלנו :

www.cars-old.com

אם מישהו מעוניין במידע או חלפים למכירה יכול ליצור קשר [email protected]

* sunbeam alpine 1962 אדומה פתוחה.

* SUZUKI SAMURAI 1989 אדום סגור.

תמצאו אותי באתר : www.jeepolog.com

תחת הכינוי "המהנדס".

פורסם
חברים אם אתם רוצים לראות אחת כזו : יש לאחי הקטן FF1 אדומה שהופיעה בירחון הגה.

קישור לאתר שלנו :

www.cars-old.com

הי עידן.

הרכב שלכם מוכר. אני אישית ראיתי אותו לפני למעלה משנתיים במפגשי מועדון ה-5.

חבל שאתם לא מגיעים למפגשים. (אתה מוזמן להיכנס לאתר מועדון סובארו קלאסי וללמוד על פועלנו בקישור שבחתימה שלי)

מקוה לראותכם במפגשים הבאים.

משה אזולאי.

ממנהלי מועדון סובארו קלאסי.

(מצורפות תמונות מאתר motocar)

613_2_18-02-2004-14-24-39.jpg

615_2_18-02-2004-14-26-54.jpg

אני בקושי נכנס לפה. אפשר למצוא אותי בפייס ביוזר:

Moshe Azulay

משה :)

• תוכן חדש...