Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה בזיהוי ............

metrix
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7550 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עד כמה שזכור ל זוהיא מרצדס, חבר טוב שלי היה גר בבניין הזה למלאה (וזה ביפו לא בתל אביב) ותמיד שהיתי בא עליו הייתי עומד על הגג של הבניין שעה שתיים, חולם להחזיר את האוטו לכביש... לצערי כשדיברתי עם "הבעלים" (לא יודע אם זה באמת הוא) הוא לא רצה למכור.

שיהיה לכולכם סופ"ש נעים,

דימה.

:evil: לא תצליחו לעצור אותי, לא תצליחו להשתיק אותי! :evil:

פורסם

אם איני טועה ברכב הנ"ל אף מותקן מנוע דיזל מקורי!!

LOTUS ELAN PLUS 2 S130 1972, MG MIDGET 1963

CJ-7 GOLDEN EAGLE 1978, טילון ICM 1960,1962,1959....אופנוע "צבי"

וספה 1957, 1959,1963 ..."גיפ'" פורד GPW 1943..ב ס א WM20 1940 ועוד..

פורסם

קשה לי לקבוע בוודאות באיזה דגם פונטון עסקינן. האם מדובר במרצדס 180 (Type W120) או במרצדס 190 (Type W121). בשני המקרים מדובר על המחצית השנייה של שנות ה-50 (ותיתכן גלישה לתחילת שנות ה-60). גם העדות על מנוע דיזל מקורי תומכת באחת הווארציות של דגמים אלה.

אפשר לדפדף בתמונות הרבות שבקישור הבא ולנסות לפי המספר המועט של פריטים שרואים בתמונה לנסות ולזהות ביתר וודאות. בהצלחה:

http://www.mbzponton.org/pax058/people/photogallery.htm

טריומף TR3A שנת 1958

וולוו P1800 "המלאך" 1965

ותמיד מחפש עוד רודסטארים/מכוניות ספורט אירופאיות

פורסם

אם יש לו מנוע דיזל מקורי הוא לא יכול להיות יותר ישן משנת 1956 (השנה בה נאסרה תנועתם של כלי רכב פרטיים עם מנוע דיזל)

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...