Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7553 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שנה טובה לכולם.

בזמן האחרון התחלתי להאמין בקארמה => תעשה טובה, יקרה לך טוב (וזה עובד) אז - מדריך קטן לחיפוש מתקדם וכמה טיפים חשובים שיעזרו לכולנו למצוא את מה שאנחנו מחפשים ב eBay.

דבר ראשון, לחפש דברים נדירים בחיפוש הבסיסי, או שלא ימצא כלום, או שימצא מלא זבל ונצטרך לסנן שעות בין המוצרים שאנחנו צריכים לבין מה שלא.

אז אנחנו לא משתמשים בחיפוש בסיסי אלא בחיפוש מתקדם.

בגלל שלא כ"כ אכפת לנו מאיפה בעולם יגיע מה שאנחנו מחפשים, נרצה לחפש בכל העולם.

באיזור אמצע הדף, תחת סעיף Location, נבחר ב-Items located in ובתור מיקום נבחר את Any Country.

עכשיו, כתיבת שורת החיפוש היא בעצם החלק הכי חשוב.

למי שיש סבלנות לקרוא באנגלית, אז ההסברים לקוחים מפה.

אני אכתוב בעברית.

1. וגם.

חיפוש כמה מילים שכולן יהיו במכירה.

אני ארשום את המילים וביניהן רווח.

לדוגמא:

אם אני מעוניין לחפש כל מה שקשור לטאונוס שלי, שורת החיפוש תהייה:

ford taunus

אם אני אכתוב רק ford אני אקבל את כל התוצאות שקשורות בפורד, כולל הנשיא פורד לדוגמא.

אם אני אכתוה רק taunus אני אקבל כל מה שקשור בטאונוס כולל המכונית, רכס ההרים בגרמניה ועוד

2. ביטוי מדוייק.

אם חשוב לי סדר מילים, אני אקיף אותן במרכאות.

לדוגמא, אם אחפש "ford taunus", איביי יציג לי רק את התוצאות ש Taunus רשום מייד אחרי Ford.

3. בלי.

אם במהלך החיפוש אנחנו נתקלים ביותר מדי תוצאות סרק, אפשר להשמיט אותן ע"י מציאת המכנה המשותף. זה נעשה ע"י הוספת התו - לפני המילה המיותרת

לדוגמא אני מחפש משהו לקורטינה סימן 3 ויש יותר מדי תוצאות של קורטינה סימן 5:

"ford cortina" ואוסיף mk5-

4. בלי כמה מילים.

אם אני רוצה להשמיט כמה מילים מהחיפוש, את המילים שאני לא רוצה אקיף בסוגריים, אפריד ביניהן עם פסיק ללא רווחים, ולפני הסוגריים אוסיף -

לדוגמא, של מה שקשור בקורטינה שהיא לא סימן 1 או 2.

"ford cortina" ואוסיף (mk1,mk2)-

5. או

אם אני מחפש משהו שמתאים למספר מכוניות, אעשה ככה:

בתוך סוגריים, המכוניות המדוברות מופרדות בפסיקים ללא רווחים.

לדוגמא, מסנן אוויר לפורד טאונוס או קורטינה:

ford ואז (taunus,cortina) ובסוף "air filter"

6. מילים שאני לא בטוח איך כותבים.

מישהו יודע איך כותבים פנס מאותת בגרמנית? אני לא.

אני רק יודע שזה מתחיל ב blink או blinc ונשמע כמו "בלינקרליכט" או "בלינקרליכטן" או משהו מוזר כזה.

אז אני אחפש מה שמתחיל ולא אכפת לי איך ממשיך.

*blin

ולדוגמא, מאותת לפורד טאונוס

ford taunus ואז אוסיף *blink

בנוסף, היות ואין לנו כוח לכתוב כל פעם את שורות החיפוש האלה, וגם ככה אנחנו מחפשים את אותו חלק חודשיים עד שמוצאים, אז מומלץ לעשות תיקייה בשם eBay בתוך ה favorites ולשמור כל חיפוש.

ככה כל איזה 3 ימים ניכנס ישר ללינק והוא יחפש מחדש.

אשמח ללמוד עוד טיפים אם מישהו מכיר ולענות על שאלות אם יש.

שנה טובה לכולם !

מאודי שמחפש כבלי הצתה למנועי פורד אירופה V6 להצתה אלקטרונית כמו שהיו בגרנדה, סיירה xr4i

Ford Taunus GXL 2300 v6 ידנית 1972 - [][ ]O=o=O[ ][]

Ford Fiesta CL 1988

CJ8s 1987 O|||||||O

Ford Focus Estate 2.0 2010

פורסם

תבורך!

כל הכבוד.

ג.

• על ארבע: ALFA 156 TS + GOLF GTI MK2 8V 19E+GTV 916
    על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

פורסם

אני גולש הרבה באיביי גרמניה. כמעט כל המוצרים שם עם תמונות, אבל רק בחלק מהם ניתן לראות תמונה קטנה של המוצר. כמעט בכל המוצרים יש סימלון של מצלמה, שאומר שבפנים יש תמונה.

מכיוון שהאיביי בגרמנית קשה לי לנחש מהטקסט אם בפנים יש מוצר שמעניין אותי. אני לא יודע גרמנית בכלל, אבל בגלל האיביי אני כבר יודע איך אומרים רדיאטור, אגן שמן ועוד כל מיני דברים טכניים :wink:

איך אני מפעיל אפשרות שיהיו תמונות מוקטנות של מוצרים בדף התוצאות?

qq.bmp.jpg

פורסם

נסה להישתמש במנוע של אלטהוויסטה....

אתה מכניס את הURL של EBAY ובוחר את השפה שממנה אתה רוצה שזה יתורגם אל השפה שאתה מבין...

כמו כל תירגום ע"י רובוט, גם זה תרגום די צולע, אבל עוזר להבין את ה"אווירה הכללית"..

"קנו לעצמכם מתנה לחג, מתנה לחג, מתנה לחג.... גם אני אקבל... בגבולות הסביר..."

שנת חיפושים ומציאות פוריה!

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם
אני גולש הרבה באיביי גרמניה. כמעט כל המוצרים שם עם תמונות, אבל רק בחלק מהם ניתן לראות תמונה קטנה של המוצר. כמעט בכל המוצרים יש סימלון של מצלמה, שאומר שבפנים יש תמונה.

מכיוון שהאיביי בגרמנית קשה לי לנחש מהטקסט אם בפנים יש מוצר שמעניין אותי. אני לא יודע גרמנית בכלל, אבל בגלל האיביי אני כבר יודע איך אומרים רדיאטור, אגן שמן ועוד כל מיני דברים טכניים :wink:

איך אני מפעיל אפשרות שיהיו תמונות מוקטנות של מוצרים בדף התוצאות?

תמונה מוקטנת היא סיפור שונה.

כל מכירה באיביי עולה כסף, זאת אומרת, כדי לפרסם מכירה באיביי, אתה משלם כסף לאיביי.

התשלום נבנה עפ"י מס' פרמטרים כגון מחיר פתיחה, מחיר סף (RESERVE) והצגת תמונה בתוצאת חיפוש.

מכירות שהמוכר החליט לחסוך ולשלם פחות לאיביי לא יציגו את התמונה ולצערי תצטרך להמשיך להיכנס למכירות אלו אחת אחת, אבל גם כאן יש טיפ:

אם בזמן ה"קליק" תלחץ גם על SHIFT, המוצר יפתח בחלון חדש ולא תצטרך לחזור למסך תוצאות החיפוש ע"י BACK.

זה פשוט יותר מהיר.

אפשר גם ע"י כפתור ימני (על הלינק) ואז open in new window

Ford Taunus GXL 2300 v6 ידנית 1972 - [][ ]O=o=O[ ][]

Ford Fiesta CL 1988

CJ8s 1987 O|||||||O

Ford Focus Estate 2.0 2010

פורסם

אודי, על השיטה הזאת אני כבר יודע. :wink: אני משתמש בזה הרבה, בעיקר בפורומים. יש בה בעיה מסויימת- כשאני נכנס למוצר מסויים בלחיצה פשוטה, אז הוא בפעם הבאה הוא מסומן בצבע אחר כדי שאדע כשבר הייתי שם ולא אבזבז את זמני (בדיוק כמו נושאים שנקראו בפורום). אם פותחים בחלון נוסף זה לא מסמן את המוצר כאילו כבר נכנסתי אליו.

תודה בכל מקרה :-)

דימה

פורסם

great tips!!

great help

* צריך לבצע תמיד ברמה גבוהה יותר מאחרים זהו סימן ההיכר של מקצוען אמיתי

* המקום היחידי שבו הצלחה מופיעה לפני עבודה קשה הוא במילון

* ברגע שאתה מתחיל לדבר על מה שתעשה כשתפסיד, הפסדת

* אל תשקיע בהירהורים על העבר, אך אל תשכח אותו

• תוכן חדש...