Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

The New York Concours d'Elegance

turbo
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7554 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לכבוד

אילן פ.

תודה על הקישור, בהחלט תאווה לעיניים !

האם זהו כנס שנתי ? אם כן, האם הוא כל שנה בניו יורק בתקופה זו ?

בכבוד רב,

זוהר ע.

פורסם

יש לנו עוד הרבה ללמוד איך לשמר רכבים במצה הזה מ ד ה י ם ! ! ! כל הכבוד.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

פורסם

It doesn't get much better than this

Bel Paese, Brutta Gente - mica sono pazzo, sono pazzi gli altri che accettano tutto! io almeno dico 'questo e' sano, questo e' malato, qui c'e' il bene, qui c'e' il male'... a voi tutto questo dolore sembra giusto. a me no. io mi devo difendere...

פורסם
went to the show... not that great, it cost 30$ (140 shekels!!!) and there were maybe 30 ppoeple there, ive seen better.

in fact it sucked!

elad

אלעד

אני מזכירה לך את הרשי פנסילבניה החל מהשמונה בחודש, יש קבוצה לא קטנה מהמועדון שכבר שם, והחל מהיום בקרלייל פנסילבניה.

אירית

פורסם

w

אלעד

אני מזכירה לך את הרשי פנסילבניה החל מהשמונה בחודש, יש קבוצה לא קטנה מהמועדון שכבר שם, והחל מהיום בקרלייל פנסילבניה.

אירית

תודה אירית,

אבל אני נוסע לכאן:

http://www.vscca.com/ff05.cfm

בדרך כלל מרוצים מדהימים, אם יש חברי מועדון בסביבה אז זו חוויה ששווה לנסוע בשבילהץ... המסלול (כשל עצמו מדהים וקלאסי) ממוקם בערך שעתיים צפונה מניו-יורק, אני שם ביום שבת עם כל המשפחה (צריך להתחיל את החינוך מוקדם, לא)

אלעד

פורסם
יש לנו עוד הרבה ללמוד איך לשמר רכבים במצה הזה מ ד ה י ם ! ! ! כל הכבוד.

אני חושב שהידע די קיים וניתן לשיפור, הנכונות קיימת ולחלק מהאנשים גם הממון, כל שנותר הוא לשנות תקנות מיסוי על חלקים, להפוך את ענף שיפוץ הרכב ל"לגיטימי", לפתוח בארץ סוכנויות/חנויות חלקים למכוניות קלאסיות ופתאום גם כאן הכל יהיה פשוט יותר.... עד שזה יקרה, מכוניות הליסינג של ימינו כבר יהיו אספנות... (טוב נו, הגזמתי.. :) עוד כמה שנים טובות, אנחנו בדרך לשם...)

ליאור.

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

• תוכן חדש...