Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

למכירה אלפא סוד 1.5 שנת 83

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7553 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני בכוונה מפרסם את זה פה ולא בכל מני לוחות כי פה מכירים אותי ויודעים שאני לא סוחר או משהו כזה (למרות שהסיפור טיפה מוזר) ...

קרוב רחוק משפחה שלי יורד מהארץ. הוא ניסה למכור את האלפא סוד שלו כבר כמה חודשים ללא הצלחה (לפי דעתי גם לא התאמץ מספיק וגם לא פרסם במקומות הנכונים).

הרכב שנת 83, מטופל מאוד, מנוע 1500 סמ"ק (ברישיונות) עם טסט. מבחינה מכאנית האוטו מושלם ולא מזמן עבר ראש מנוע, אני זוכר שהיה לו קצת רעשים מהדיסטרבוטור פעם אחרונה שראיתי את האוטו ולא יודע אם הוא סידר את זה בסוף או לא. מבחינה חיצונית יש עבודה, אין חלודות רציניות והרכב נראה במצב סביר ביחס לגילו. הרכב כולה יד שניה והקרוב משפחה שלי קנה אותו יד ראשונה ממישהו מבוגר מאוד. יש לי יפוי כח ותעודת זהות של בעל הרכב אבל אני אומר פה כבר מראש שהבעלים של הרכב לא יוכל להיות נוכח בזמן העברת בעלות כי הוא כבר דופק את הראש בהודו.

באמת כואב לי הלב על הרכב המדהים הזה, בעל הרכב השאיר לי את הרכב כי הוא יודע שאני "מתעסק עם רכבים ישנים" אבל אני נאלץ למכור אותו כי אני כרגע בחובות ויש לי יותר מדיי פרויקטים. הרכב עומד במוסך ומעלה אבק כי המנטות שלי תפסו את כל החניה ברחוב.

אני מבקש בבקשה בלי ה"פ וטלפונים מילדים שסתם רוצים לז$^% את השכל, נתתי את כל הפרטים שידועים לי. אני עסוק מעל הראש עם המנטות שלי, צבא, עבודה וכו'. המחיר הוא 5K ש"ח סופי. ניתן ליצור איתי קשר בטלפון 0524347334 (אלעד). לצערי אין לי כרגע תמונות של הרכב, אולי שבוע הבא יהיה לי.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

רק להבהרה ?

האם המודל הוא SC ?

מה שמאפיין הוא דלת מטען אחורית , נפתחת עם החלון

ולא דלת תא מטען קטנה רגילה .

כלומר , 5 דלתות . ועוד שאלה ? קרבורטור אחד ?

האם זה הגדם ?

ביי

דרור .

מוריס 10 שנת 1939

רובר P2 16 1947 (בתהליך שיפוץ)

וסרשטיין דרור

פורסם

כל הסודים משנת 83'(בלבד)היו בעלות דלת חמישית.

דגמי 2 הדלתות(למעשה 3) היו תמיד בעלות דלת אחורית ניפתחת במלואה.

לגבי הזנת הדלק-היו דגמים בעלי מאייד כפול בודד(עלה תילתן זהוב)והיו בעלי שני מאיידים כפולים(TI).

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

אכן, כפי שפרחי רשם הדגם הוא 5 דלתות.

לגבי הקבורטור אני אוכל לבדוק את זה רק ביום שישי או שבוע הבא ...

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

• תוכן חדש...