Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7966 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

קורה לא פעם, שכשאני מגיע למפגשים בימי שישי בהדר-יוסף בשעות אחה"צ, אני נתקל בתופעות הבאות:

1. אין מקום באופן מוחלט , עקב מכוניות שסתם לא קשורות למפגש , ומצוקת מקום.

2. כתוצאה מכך החליטו מועדון החמש ושות' למנוע כניסת מכוניות למתחם שאינם חברים ואו

לא שייכים לרכבי אספנות.

ברצוני לציין שמועדון החמש אינו מכליל מכוניות אמריקאיות בנות 20 ו25 שנה על קטגורית

מכניות קלאסיות שמצויות אצל רבים מאיתנו ,ולא פעם מוצאים את עצמם "מחוץ-לגדר"

על-כן ישנה חשיבה לארגן מיפגשים במתכונת זהה ,באזור אחר שיקבע, רק לרכבים אמריקאים של שנות ה-70 וה-80 (ויש קהל גדול - שאגב לא מגיע מאותם סיבות)

דעתכם חשובה.

אורן.

פורסם
שלום לכולם.

קורה לא פעם, שכשאני מגיע למפגשים בימי שישי בהדר-יוסף בשעות אחה"צ, אני נתקל בתופעות הבאות:

1. אין מקום באופן מוחלט , עקב מכוניות שסתם לא קשורות למפגש , ומצוקת מקום.

2. כתוצאה מכך החליטו מועדון החמש ושות' למנוע כניסת מכוניות למתחם שאינם חברים ואו

לא שייכים לרכבי אספנות.

ברצוני לציין שמועדון החמש אינו מכליל מכוניות אמריקאיות בנות 20 ו25 שנה על קטגורית

מכניות קלאסיות שמצויות אצל רבים מאיתנו ,ולא פעם מוצאים את עצמם "מחוץ-לגדר"

על-כן ישנה חשיבה לארגן מיפגשים במתכונת זהה ,באזור אחר שיקבע, רק לרכבים אמריקאים של שנות ה-70 וה-80 (ויש קהל גדול - שאגב לא מגיע מאותם סיבות)

דעתכם חשובה.

אורן.

:lol: כל מילה בסלע - רעיון מצוין, אני מקווה שבעלי האמריקאיות יגיבו בחיוב להצעה, נקבע אזור מפגש חדש עם שעה חדשה ויאללה למפגש.

עמית

Volvo 960 3.0 24V 1996

Volvo 940 GLE 2.0 Turbo 1997

Volvo 940 GLE 2.3 1995

Oldsmobile Cutlass Supreme Brougham 5.0L V8 1982

פורסם

אין צורך וגם לא כדאי להתחיל בפלגנות. אני בהחלט תומך בקיום קבוצות ענין משותף במסגרת מועדון החמש והמפגש השבועי אך אינני רואה יתרון ביצירת מסגרת נפרדת.

אם קבוצה של אנשים מרגישה בחוץ , צריך לפתור את הבעיה ע"מ שירגישו בפנים.

נמרוד

פורסם

אם כל הכבוד למועדון החמש...... הם לא באותו ראש וחשיבה ורוח של החברה שמחזיקים את הרכבים הללו ....

חוץ מיורם מקובר.... אבל בכל מיקרה אני לא רואה את עצמי חלק ממועדון החמש...

ויש עוד כמה חברה שאני בטוח שיצאו עם טעם רע מכל הקטע...

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

פורסם

תציעו מקומות אפשריים למפגש בימי שישי ..........ויאאלה נתחיל להתקדם

אפשר תוך מספר שבועות בודדים להיפגש לראות לאן זה ממשיך.

אורן.

פורסם

נניח שהתארגנתם, נניח שניפגשתם, ונניח שזה גם יימשך יותר מפגישות ספורות. . .

האם זה מה שיעזור לכם? האם זה יענה על בעיותיכם בנושאי רכבי האספנות והקלסיים?

הגיע הזמן להבין שהמועדון איננו רק מקום שנועד לניגוח אין סופי. תנו כתף לעשיה של המושכים בעול -ואם אינכם עושים זאת, אנא תפסיקו לקטר בלי סוף סביב אותו נושא.

לחילופין, תוכיחו שאתם מארגנים יותר טוב את פעילותכם - ונוריד בפניכם את הכובע.

אבי.

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

פורסם

מועדון החמש לא מפלה לרעה שום בעל מכונית אמריקאית.

האפליה הרגילה היא של גיל הרכב, ולא משנה מאיזה מוצא הוא.

אז עם כל הכבוד גם וולוו 244 משנות השמונים, לא כל כך רשום במועדון.

וראו כמה דארטים ומוסטנגים משנות הששים יש במועדון...

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

מועדון החמש כן מפלה לרעה.....

ואני רואה את זה מידי שישי ,והראיה לכך שלאחרונה לא מכניסים מכוניות שאינם משתייכות

למועדון החמש ואו רכבים שאינם בגדר "רכב-אספנות".

אני בעל אולדסמוביל קטלס סופרים שנת 82 , וזה שנתיים שאני מגיע למפגשים עוד שהיתקיימו

ברמת-גן , ונכון המעבר להדר-יוסף היה בהחלט מוצדק , ונכון שהרכב שלי לא אספנות,

אבל לחסום את הגישה למתחם בגלל בגלל שהרכב שלי בן 20 ולא בן 30 או 40 , ולהזכירך

לא מדובר על פיאט או סובארו , ואני משוכנע שאם הייתי מגיע עם פיאט אונו 94 וחבר במועדון

כן היו נותנים לי להיכנס.................מסקנה: השיקולים הכללים וההפליות מקורם בכסף ולא בשום דבר אחר.

לסיום, במקום ליצור אוירה משפחתית מגובשת גם בין אלה שאינם חברים במועדון אתם יוצרים

את ההפך , ולכן אני חושב שכן צריך ליצור חבורה נפרדת שמתעסקת בדבר האמיתי.

אורן.

פורסם

אורן, יש לי את כל הכבוד אליך, ואני חבר מועדון אך לא בעל רכב אמריקאי.

אני מקווה שברור לך כי סוג הרכב אינו יכול להוות קו ברור בין קלאסי לבין לא קלאסי. אמריקאית (כל אמריקאית???!!!) כן , אבל אירופאית כזאת או אחרת לא ?? למה ?? מי שם אותי או אותך לקבוע מה זה קלאסי ומה זה לא ??!

אני יכול לטעון שסובארו 82' קלאסי עבורי בדיוק כמו שהרכב שלך קלאסי עבורך. ואין לך שום זכות לומר שאני טועה או לא, כי זה ס ו ב י י ק ט י ב י לחלוטין !!!

מה שלא סובייקטיבי הוא שנת הייצור. על זה אין ויכוח ולכן זהו הבסיס להחלטה מהו רכב אספנות, ולא משנה אם הוא יפאני או אמריקאי.

וכאשר מועדון החמש צריך לחתוך ולהגיד - זה בפנים וזה בחוץ, הוא חותך לפי הקריטריון האובייקטיבי הזה - שנת הייצור.

ואם אתה מרגיש דפוק, תוכל לעשות כמה דברים :

1. להתנתק ולהקים מועדון / מפגש חליפי.

2. לקנות אמריקאית בת 30 ולהכנס למועדון.

3. לנסות להשפיע כחבר וועד המועדון על שינוי הקריטריונים.

ומה אני הייתי עושה במקומך? הייתי עושה את סעיף (2) , במקביל מנסה לפנות זמן לסעיף

(3) ואם לא מצליח, מנסה את (1).

אבל שתדע, בסעיף (1) הרבה יותר קל להיכשל מאשר להצליח....

T

No trees were harmed in the sending of this message, however a large number of electrons were terribly inconvenienced...

פורסם
מועדון החמש כן מפלה לרעה.....

ואני רואה את זה מידי שישי ,והראיה לכך שלאחרונה לא מכניסים מכוניות שאינם משתייכות

למועדון החמש ואו רכבים שאינם בגדר "רכב-אספנות".

אני בעל אולדסמוביל קטלס סופרים שנת 82 , וזה שנתיים שאני מגיע למפגשים עוד שהיתקיימו

ברמת-גן , ונכון המעבר להדר-יוסף היה בהחלט מוצדק , ונכון שהרכב שלי לא אספנות,

אבל לחסום את הגישה למתחם בגלל בגלל שהרכב שלי בן 20 ולא בן 30 או 40 , ולהזכירך

לא מדובר על פיאט או סובארו , ואני משוכנע שאם הייתי מגיע עם פיאט אונו 94 וחבר במועדון

כן היו נותנים לי להיכנס.................מסקנה: השיקולים הכללים וההפליות מקורם בכסף ולא בשום דבר אחר.

לסיום, במקום ליצור אוירה משפחתית מגובשת גם בין אלה שאינם חברים במועדון אתם יוצרים

את ההפך , ולכן אני חושב שכן צריך ליצור חבורה נפרדת שמתעסקת בדבר האמיתי.

אורן.

דבר ראשון, הכניסה לחניה של מועדון החמש היא אך ורק למי שיש רכב אספנות !!! לא צריך להיות חבר במועדון בשביל להיכנס לחניה (חבל שאתה סתם זורק שטויות לאוויר) !!!

אני לא מבין מה אתה רוצה ??? הרכב שלך לא אספנות ולכן הוא לא יכול להיכנס לחניה. זה בדיוק כמו שאם אתם תעשו מפגש של אמריקקיות משנות ה-70 וה-80 ופתאום אני אגיע עם ה-106 ראלי שלי (הלוואי והייתה לי) אתה תתן לי להיכנס ולהחנות בין כל הבהמות שלכם ???

אני לא מבין מה יש לכם כל הזמן להתלונן, זה פשוט משגע אותי !!! כולכם חושבים שאתם יכולים לעשות יותר טוב, אוקיי סבבה, אני מוכן לתת לכם לנהל מפגש אחד לדוגמא בשביל להוכיח לנו שאנחנו פשוט לא יודעים לארגן מפגשים !!!

יש לנו בעיית חניה, זה החניון הכי טוב שמצאנו באזור, יש לך חניון יותר טוב שיכול להכיל את כל הרכבים האלו ??? אם כן אז למה אתה לא מציע שנעבור לשם ???

אתה צריך להבין שהחניון שאנחנו נמצאים בו הוא לא שלנו והשטח שמוקצה לנו הוא דיי מוגבל. אז פעם נתנו לכל המכוניות להיכנס ואז נוצרה בעיית מקום אז החליטו למען הסדר הטוב להכניס רק מכוניות אספנות מכיוון שאנחנו לא יכולים לקחת יותר מקום מהחניון !!!!! יש שם עוד אנשים שמגיעים לחניון (למגרשי טניס, מסעדה וכו') ...

אין לאף אחד שום דבר נגד הרכב שלך וחבל שאתה לוקח אישית את כל הקטע מכיוון שכל הרכבים משנת 82 (בין אם זה סובארו, וולוו או כל רכב אחר) חונים בחוץ בדיוק כמוך ...

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

חבל שאתה מנסה לייצג את מועדון החמש , כי לפי התגובה המגעילה שלך

אין לך טיפת הבנה בנושא , במקום לנסות ולפתור בעיות שלפחות אני משוכנע שמשותפים לה

מספר לא קטן של בעלי רכבים, אתה יורד לפסים אישים וזה חבל מאוד כי זאת לא הגישה.

אם 106 ראלי עושה לך אתה .........אז באמת אין לי מה להוסיף!

פורסם
חבל שאתה מנסה לייצג את מועדון החמש , כי לפי התגובה המגעילה שלך

אין לך טיפת הבנה בנושא , במקום לנסות ולפתור בעיות שלפחות אני משוכנע שמשותפים לה

מספר לא קטן של בעלי רכבים, אתה יורד לפסים אישים וזה חבל מאוד כי זאת לא הגישה.

אם 106 ראלי עושה לך אתה .........אז באמת אין לי מה להוסיף!

דבר ראשון אני לא מייצג את המועדון !!!

אני בסך הכל אחד מהחבר'ה שמגיע כמעט לכל הפגישות הנהלה מאז שנרשמתי למועדון (פגישה אחרונה פספסתי מכיוון שהייתי בארה"ב), מנסה לתרום ולעזור בכל אירוע ולא מתלונן מכיוון שאני יודע בדיוק מה המגבלות של המועדון !!!

כן, אני מהחבר'ה שמנסים כמה שיותר לעזור ולא מאלה שרק מדברים ומתלוננים ...

אתה יודע מה, באמת חבל על העצבים שלי מכיוון שכולם תוצאה של חבר'ה כמוך שחושבים שלמועדון יש משהו נגדם אבל לא רואים את התמונה הגדולה, אם יכניסו רכבים שהם לא רכבי אספנות ואז המגרש יתמלא ואז יגיעו עוד רכבי אספנות, מה אתה רוצה שהם יעשו ??? שהם יחנו בחוץ ??? אבל הם רכב אספנות ואתה לא !!! אתה רוצה שאחרי שהכניסו אותך יבקשו ממך לצאת ???

אני לא יורד לפסים אישיים, אני בסך הכל הצגתי בפנייך את כל הצדדים של הבעיה, יש לך הצעות לפתרון ??? סבבה, במועדון יש לנו תמיד אוזן קשבת ואנחנו פתוחים להצעות ושיפורים ...

חבל שאתם סתם מדברים על המועדון מבלי לדעת בכלל מה הולך בו, כל מה שאתם רואים זה מה קורה ביום שישי אבל אתם לא הייתם בפגישת הנהלה האחרונה ??? בפגישה הזו אחד הנושאים היה הצעות לשיפור המפגשים (ואני יכול להבטיח לך שבכל פגישת הנהלה מזכירים את המפגשים), מצטער שאני לא יכול לרשום פה את ההצעות מכיוון שזה חומר שלא לפרסום ...

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

• שנה מאוחר יותר...
  • תוכן חדש...