Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תצפית -סוסיתא קוביה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7556 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

במהלך ריצת הבוקר שלי היום, ולאחר פניות רבות מחברי הפורום, הנה הסבר- אני מקווה ברור - היכן מסתתרת לה הקוביה.

ובכן למושב ישרש לא צריך הסברים ( תפתחו מפה) למי שרוצה כיוון זה דרומית מרמלה (כק"מ וחצי) לכיוון רחובות על כביש 40 .

כשנכנסים למושב ממשיכים ישר ומגיעים לכיכר.

בכיכר פונים שמאלה וממשיכים ישר. מימינכם נמצאת בריכת השחיה ולאחריה מדשאה גדולה הקרויה כיום בשם הנפוץ, "מגרש כדורגל".

ממשיכים עם הכביש שהוא מתעקל ימינה(תוכלו לראות כאן שלט "שובל רהיטים" שמפנה אתכם שמאלה)

לאחר כ60 מ' הכביש שוב מתעקל ימינה אולם בעיקול עצמו ישנה דרך עפר שממשיכה ישר (אורכה כ20 מ'.

בסוף הדרך תסתכלו שמאלה ותוכלו לראות אותה מסתתרת לה בין סבך הצמחיה לאבק שעליה...

אוכל לומר כי הרכב נראה במצב שלם אולם לא התקרבתי יתר על המידה (אגב אין פנסים אחוריים)

בהצלחה...:wave2:

פורסם

מאוד מודה על התצפית ,אני בדרך למקום, מקווה שאמצא.אשלח תמונות.

ביי שחר

עבודה:טיוטה 4*4 תחביב:הובי איילנד אדוונצר הדבר האמיתי:ספיטפייר mkIII

פורסם

רפי ראשית שוב תודה, היה הסבר מפורט הגעתי בדיוק למקום.

קצת מידע,הקוביה במצב רעוע,וזקוקה לשיפוץ רציני אפילו שחזור. כמובן אף אחד לא היה בבית,לטענת השכן הבית שייך לנכדה של הסבתא שגרה בת"א,אחרי החג אנסה לברר יותר פרטים.

שחר.

עבודה:טיוטה 4*4 תחביב:הובי איילנד אדוונצר הדבר האמיתי:ספיטפייר mkIII

• תוכן חדש...