Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7555 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב אז אחרי שברכנו אחד את השני, אני מציע שכל אחד פה יאחל לעצמו מה שהוא באמת רוצה לשנה החדשה.

בתור התחלה:

אני מאחל לעצמי שאני אסים סוף סוף את שיפוץ ה 850 שלי שנמצאת אצלי כשנתים וחצי וכל פעם סיבה אחרת גורמת לי לדחות את המשך השיפוץ.

שאני אצליח לפתח את מועדון סובארו ולהגיע להישגים הרצויים (הכרה בידי היבואן, מדבקות ,חולצות ו...).

שאני אמצא קוביה.

משה אזולאי.

אני בקושי נכנס לפה. אפשר למצוא אותי בפייס ביוזר:

Moshe Azulay

משה :)

פורסם

רוצה כבר לראות את הנסיכה נוסעת על מנת שאוכל לאתר BMW גדול ( 600 ומעלה ) לצורך שיפוץ חדש...למרות שתהיה לי בעיה לעלות אותו למרפסת...ובין לבין זמן ללמברטה...וגם רכב אספנות נחמד לא יפסל על הסף בקיצור ....לא חסר... העיקר שתהיה בריאות להגשים הכל....רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

שאבא ירשה לי לקנות חיפושית ישנה ולשפץ אותה למצב מקורי.

שלב א' בתהליכים מתקדמים. (הוא חושש מעלויות החובה ורישוי הרכב החדשות).

כמו כן, שארוויח מעט מזומנים וארכוש ווספה ססגונית ומשופצת כדי לכייף איתה!

בנוסף, שהטווינגו העתידית שלי תהיה מותק של אוטו ותשרת אותי נאמנה ובאהבה.

שנה טובה לכולנו.

משכנתא זה קל

פורסם

* שאזכה להרים מטלית נקייה ולרפרף איתה על הסוסיתא... :roll:

* שאזכה למצוא את החלקים שאני כל-כך מחפש: ספר-רכב מקורי (!!!) וסך-שמש ימני.

* שאזכה לאמץ את חן פרחי. (מוכן אפילו לשלם ארנונה!!!) :-P

* שאזכה לפגוש כבר את ליאור ברוך! :rolleyes:

* שאזכה למצוא GL קופה למשוגע ההוא על הסובארואים. נו... איך קוראים לו... :hihi:

* שאזכה לראות את ההוא עם הטווינגו משבית אותה בסלחנות כדי שיקנה משהו נורמלי.

(מכל הלב, ניר... :twisted:)

* שאזכה לשנה שלמה של בלבולי-ביצים בה"פ של מר מילוא.

(תגיד שאתה שונא להניע את ה-MG כי המאזדה הרבה יותר כייפית חוץ מהמזגן...)

* שאזכה לפגוש את אלו שאני חייב להן פגישה... :oops:

היד עוד נטוייה ואני יכול להמשיך עם הכוכביות עד שייפול השרת של הפורום, אז נסיים פה.

כמובן שהכל יהיה שונה בעוד כשנה. אולי פחות.

:twisted: חולה~הגה :twisted:

פורסם

טוב, אם בתחום הרכב עסקינן (ונחסוך מכם לשמוע את האיחולים האחרים, שאני מאחל לעצמי:wink: ), אז:

שיהיה לי סופסוף כסף וזמן להכניס את הקאפרי לפחחות רצינית, לפני שהיא מתפרקת לי מהחלודה!

שיהיה לי את אותו הדבר לעשות עם הפיירמונט!

שעוד רכב אחד, שאני מאד חפץ בו, יהיה שלי!

שהמשאית שלי סופסוף תניע ותיסע!

שיהיה לי כסף וזמן לסדר סופסוף את הסרן השבור של הוואנדורה, ולחזור איתה לשטח!

שאמצא לי סופסוף BX נורמלי? (:loco::mm_blush: )

שאגשים לפחות חלק מכל זה עד הסוף?!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

לי אין הרבה דרישות:

את המנטה שלי אני משבית מתחילת חודש הבא, זה הדבר שהכי רציתי לעשות ואני מקווה לסיים אותו במשך נמנום החורף של המנטה שלי ושהפרויקט לא ימשך לתוך האביב בגלל חוסר כסף/זמן.

לשנה החדשה אני מאחל לעצמי לקנות כבר את המנטה הלבנה מבני ברק ולהתחיל לעבוד על "פרויקט אנג'ל".

ובנימה קצת פחות כיפית, חבל לי על הסוד שקבלתי לא מזמן. אני נאלץ למכור אותה כי המנטות הרבה יותר חשובות לי (או במילים אחרות אין לי כסף ומקום).

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

האמת שהפרוייקט שלי בתאוצה,כי סה"כ אני חייל משוחרר שיכול לשאת בנטל ההוצאות.

אני מאחל לעצמי לשנה החדשה,לסיים כבר את ההרצה המעצבנת הזאת ולתת לטורבו לבעוט,למצוא גריל דור ראשון,ולהכניס אותה לפחחות מקיפה ויסודית.

ושהכל ילך חלק סה"כ,כי תמיד יש את הפחד הזה שמשהו פתאום ידפק ויעכב הכל,בכל זאת זה רכב שיצא מהחברה עם אמינות מעורערת.

פורסם

לסיים את שיפוץ הלמברטה

שנצליח למכור את הוויליס [זה לא בגלל שאני רוצה]

שמישהו ינדב לי לשעה תמימה אחת סוסיתא קוביה לצורך הכנת דגם[אני לא יוכל את הקוביה] {אני קורא לכל מי שפנה אליי בעבר לצורך הכנת הדגם ויש לו סוסיתא או הוא מכיר מישהו שיש לו סוסיתא לצור קשר אתי}(לכל מי שרוצה דגם ולא יכול לנדב לי קוביה שלא יפנה אליי עכשיו כי אין עוד כלום)

עדיין אספנות אבל לא קשור לרכב שאוסף מכשירי הרדיו יגדל ויעבור את ה100 [עכשיו יש 70]

פורסם

שאממש את התכנית למסור את המוסטנג לשיפוץ יסודי הכולל פירוק וכו' וכו'.

שאשיג סוף סוף את מכונית חלומותי, פלקון 1960. (ובהזדמנות זאת אם מישהו יכול לומר לי את מספר הטלפון של הפחח שמחזיק אחת כזאת בשדרות, אשמח).

1מוסטנג.jpg

compact_60falcon.jpg

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

בני, יכול להיות, שאני טועה, אבל נראה לי, שיש פורד דומה למוסכניק מיפו- המוסך נימצא ברח' השלבים, אם נוסעים לכיוון בת-ים ממכון הדרום, אז המוסך יהיה בצד ימין, קצת לפני הצומת עם הרמזור, נידמה לי, שזה מוסך לגירים אוטומטיים או משהו, לא זוכר כבר. פעם הייתי אצלו, ואפילו דיברתי על האוטו, שהיה אז בשלבי השיפוץ, אבל אני לא ממש בטוח, אם זה באמת פלקון או לא...

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

הדבר החשוב ביותר שאני יכול לאחל לעצמי ולמשפחה שלי זה בריאות.

אני מאחל לעצמי:

*קבלת רישיון

*סיום שיפוץ הקורטינה הכחולה(אנג'לינה)

*השקה במועדון לצד הקורטינה הצהובה

*הצלחה בלימודים

בתקווה שכל זה יתגשם עד אמצע שנת 2006 ,אז כבר נחשוב יותר רחוק.

בינתיים אלו המטרות שלי לשנה הזו,תאחלו לי הצלחה:wink: .

שנה טובה,לירון

פורסם

מכיוון שאת הב.מ.וו מסרתי בערב החג אני יכול סוף סוף לאחל לעצמי את מה שאני רוצה :

שהפונטו תוחלף באיזה KLE

שהסיריון תוחלף ב106 GTI - ריטה(זוגתי) כבר צריכה לשדרג - מגיע לה.

שהב.מ.וו שכבר הלכה תוחלף ב1 מה2: גולף MK1 או ב.מ.וו E30...

או אולי אני סתם יצבור הון ויתחיל לקנות גורטאות...

אני מאחל לעצמי להצליח בעבודה ולהכפיל ואף לשלש את ממוצע העסקאות שלי ע"מ שאוכל באמת לגעת בשמיים...

מאחל לכולם באמת - שכל אחד ימצא את הדרך להגשמת חלומותיו, שיתגבר על המכשולים ולא יתן לאף אחד\שום דבר להזיז אותו מדרכו.... ושיצליח. שיפגע בול במטרה....

מאחל לכולם אושר ושקט נפשי, פרנסה טובה ובריאות.

haters will hate

פורסם
3 אותיות:

TITS

.

למה הכוונה?

LOTUS ELAN PLUS 2 S130 1972, MG MIDGET 1963

CJ-7 GOLDEN EAGLE 1978, טילון ICM 1960,1962,1959....אופנוע "צבי"

וספה 1957, 1959,1963 ..."גיפ'" פורד GPW 1943..ב ס א WM20 1940 ועוד..

• תוכן חדש...