Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7555 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבמחסנים של VW בארץ שוכב מלאי של שלפים שאין להם דורש ואם כן איפה אפשר לבדוק

וכמו VW אולי יש גם חברות אחרות ??????????.

חבר צוות פיברקלאב טוב כלב חבר מחבר כלב מיצר צינורות ברקס ממתכת 0522790303

פורסם
שבמחסנים של VW בארץ שוכב מלאי של שלפים שאין להם דורש ואם כן איפה אפשר לבדוק

וכמו VW אולי יש גם חברות אחרות ??????????.

ממש, אבל ממש ממש, אבל ממש ממש ממש ממש, אבל ממ ... לא !!!

לצ'מפיון יש המצאה מדהימה: מחשב מיוחד שמורה לזרוק לפח כל חלק שאין לו ביקוש. מניסיון, הלכתי עם חבר שלי לחפש חלקים לקוראדו שנת 90 ולא היה להם כלום. כל כמה חודשים הם זורקים לפח כ"כ הרבה חלקים שאין להם דורש. פשוט אין לך מושג, אבל גם אם תבוא יום לפני שהם זורקים הם ידרשו ממך מחיר מפוצץ (ביקשו מחר שלי 700 ש"ח על צינור T מגומי, גם אם הוא היה מצופה זהב הוא לא היה שווה את הסכום הזה) ...

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

שמע, אין לך מה להפסיד.

תרים צלצול למחסן החלפים של צ'מפיון בר"ג: 035775245

דבר עם אמנון, הוא באמת אחלה בחור ומנסה מאוד לעזור.

אולי יש לו משהו (אני פסימי) ואולי הוא ידע איפה ניתן להשיג...

בהצלחה!

ושנה טובה!!

פורסם

ואם הוא יגיד לך, אין לפלוצווגן כזה אוטו אז אל תתווכח איתו !!!

הוא רב עם חבר שלי חצי שעה בטלפון אם יש לקוראדו דגם G60 או לא ...

פורסם
:biglaugh::biggrin2::hihi::roflmao: רץ לעשות פיפי...
  • על ארבע: ALFA 156 TS + GOLF GTI MK2 8V 19E+GTV 916
    על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

פורסם
ממש, אבל ממש ממש, אבל ממש ממש ממש ממש, אבל ממ ... לא !!!

לצ'מפיון יש המצאה מדהימה: מחשב מיוחד שמורה לזרוק לפח כל חלק שאין לו ביקוש. מניסיון, הלכתי עם חבר שלי לחפש חלקים לקוראדו שנת 90 ולא היה להם כלום. כל כמה חודשים הם זורקים לפח כ"כ הרבה חלקים שאין להם דורש. פשוט אין לך מושג, אבל גם אם תבוא יום לפני שהם זורקים הם ידרשו ממך מחיר מפוצץ (ביקשו מחר שלי 700 ש"ח על צינור T מגומי, גם אם הוא היה מצופה זהב הוא לא היה שווה את הסכום הזה) ...

לקורדו אף פעם לא החזיקו מלאי חלפים משמעותי, אני מסופק אם נמכרו יותר מכמה עשרות כאלו.

יבואנים, לא זורקים שום חלק לפח, אלא מוכרים את המלאי המת לסוחרי חלקי חילוף שמוכנים להחזיק במלאי עד שימצא לו דורש.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
לקורדו אף פעם לא החזיקו מלאי חלפים משמעותי, אני מסופק אם נמכרו יותר מכמה עשרות כאלו.

יבואנים, לא זורקים שום חלק לפח, אלא מוכרים את המלאי המת לסוחרי חלקי חילוף שמוכנים להחזיק במלאי עד שימצא לו דורש.

תראה, אין לי דרך להוכיח לך את זה, אבל אני בקרתי לפני 3 חודשים וזה בדיוק מה שאמרו לי מישהו שעובד שם ...

האמת שלא התלוננו על זה שהם לא מחזיקים חלקים. באנו עם החלק הספציפי ביד ועם המסק"ט שלו ובקשנו שיזמינו אותו כי לא היה דחוף לחבר שלי לסוע ברכב כי הוא עושה 11-3 בצבא. כאשר אמרו לנו את המחיר (700 ש"ח לצינור גומי, אני לא ידעתי עם לצחוק או לבכות) ...

פורסם

700 ש"ח לצינור גומי...לא רע.

אם הייתי מוכר במחירים כאלו,היתה לי למבורגיני מיורה+E טייפ בחצר הנחלה שלי..

יבואנים בדרך כלל לא זורקים חלפים ישנים,אלה כמו שצבי כתב,מוכרים אותם לחנויות שעימם יש להם הסכמים לרכישת DEAD STOCK.

הרבה פעמים החנויות האלו חייבות לקנות חלפים שבאמת אין להם צורך בהם,ואין סיכוי שימכרו לעולם.

עד כמה שאני זוכר,לינקר ברחוב יצחק שדה היה קונה את הסטוקים הישנים של פולקסווגן וסנטר פרטס מרחוב סלמה ביפו היה קונה את אלו של פורד.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

לא זורקים לפח כלום, לא יודע לגבי הצ'מפיון, אבל במקומות האחרים, גם כשאומרים ככה, זה לא ממש נכון! והרבה פעמים עובדים סתם לא יודעים/לא רוצים לעזור/יש להם חרא של מצב רוח והם צריכים להוציא את זה על מישהו...

משהו מאד דומה (ואפילו קשור לרכב אספנות בצורה מסויימת), קרה לי לפני כמה שנים: בזמנו, ב"טויז אר אס" היה סטוק של דגמי דודג' פאורוואגן וזכלי"ד, שעלו מאד יקר, ומין הסתם, לא היה אף אחד, שיקנה דגם בכ-600 ש"ח.

יום אחד, הכל נעלם, ולשאלה שלי, לאן, אמר לי מנהל חביב, שהדגמים פשוט ניגרסו, עקב חוסר ביקוש ורצון למכור אותם יותר בזול!:evil: -לא צריך לתאר את התגובה, שהייתה לי על זה... כמה חודשים לאחר מכן, מצאתי זחל"ד אחד מסכן, שהיה זרוק שם באיזו פינה, והם פשוט מכרו לי אותו ב-50 ש"ח! (במקום 585 המקוריים!!!). אז גם גיליתי, שכל המלאי העצום, הלך לאיזה סוחר משני בגרושים (פחות מ-50 עבור כל דגם!)! לא גריסה, ולא נעליים! אף אחד לא זורק משהו, שאפשר להרוויח ולו גרוש ממנו!

בקיצור, לא נראה לי, שהם באמת משמידים חלקים חדשים, רק מה הבעיה- האוטו שלך כ"כ ישן, שיכול להיות, שפשוט ניגמר את כל המלאי האפשרי, גם אם היה אצל מישהו!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

• תוכן חדש...