Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קיט לפוליש והברקה טוב או לא ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7548 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מחפש קיט ייעודי להברקת חלקי אולמיניום באופנוע שלי ונתקלתי במוצר הזה

ולפי האתר מגיעים לתוצאות כאלה.

לא ענו תשובה מספקת ובטח שלא אחידה במקומות ששאלתי.

לכן פונה אני אליכם לדעת מומחים.

איך המוצר הנ"ל, ההברקה תחזיק תמיד?

או שאחרי שבוע עוד פעם כמו ישן (ככה אמרו לי)?

תודה ושנה טובה לכולכם, גלעד.

פורסם

יש לי קיט פוליש דומה... ההברקה מיועדת רק לחלקי אלומיניום.הוא נותן תוצאות יפות אך יש בעייה שכל חלקי האלומיניום ובימיוחד באופנוע מצופים במין ציפוי מגן כדי שלא יקבלו קורוזייה. בשביל להבריק צריך להוריד את הציפוי(זה ציפוי שנקרא אנודייז) ואז מה שקורה שאחרי זמן מה האלומיניום מקבל קורוזיה.

ניתן לפתור את הבעייה עי ציפוי לכה או ניקוי של המשטח פעם בכמה זמן עם שמן ומטלית....

יש לי כמה תמונות אולי של ההברקות שעשינו לR750 אם תרצה..

---אופנוע זה כמו בחורה רק בלי החסרונות!!!---

פורסם

כן אני מעוניין בתמונות אם אפשר.

איך ניתן להוריד אנודייז?

אם ראיתם את התמונות יש שם חלקים של לפני ואחרי.

אצלי באופנוע יש הרבה חלקים כאלה של לפני והייתי רוצה להבריק אותם, אתם אומרים שהברק לא יחזיק ?

ואיך כן ניתן לשמור על הברק מכיוון שאם צריך לצבוע שוב(או אנודייז) אז כל העבודה לא שווה.

תודה על העזרה, חג שמח ושנה טובה גלעד.

פורסם
איך ניתן להוריד אנודייז?

אנודייז ניתן להוריד עם חומצה. לא מומלץ בבית - עדיף לתת את החלק למפעל ציפויים שיודע איך עושים זאת וגם יוכל לבצע אח"כ ציפוי אנודי חדש. קח בחשבון שהורדת האנודייז מקלקלת את טיב השטח של החלק (בגלל אפקט הצריבה של החומצה), לכן כדאי ללטש או למרק בין הסרת האנודייז לציפוי מחדש.

בברכה,

קובי

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

פורסם

יש לי באופנוע חלקים שנראים כך : 1 2

החלקים האלו מצופים אנודייז? כי לא נראה לי.

גלגלים אני מבין יהיה בעייה כי צריך קודם להוריד את הצבע וכד'.

אבל מה עם חלקים כמו שבתמונה?

ואם אפשר תשובה בקשר לקיט אם הוא טוב ואם הפוליש וההברקה יחזיקו לאורך זמן.

תודה.

פורסם

אין בעיה לעשות להם הברקה תלוי בטיב האלומיניום.. בעקרון כמו שאמרתי או שאתה עושה ציפוי לקה או שאתה מנקה אותם עם שמן כלשהוא פעם בשבוע בערך..

יש תמונות של חלק מהדברים אחרי הברקה ראשונה צריך לעבור עוד כמה פעמים וזה יוצא מגניב לאלה..

small001.jpg

small002.jpg

small003.jpg

פורסם
אין בעיה לעשות להם הברקה תלוי בטיב האלומיניום.. בעקרון כמו שאמרתי או שאתה עושה ציפוי לקה או שאתה מנקה אותם עם שמן כלשהוא פעם בשבוע בערך..

יש תמונות של חלק מהדברים אחרי הברקה ראשונה צריך לעבור עוד כמה פעמים וזה יוצא מגניב לאלה..

האם תוכל להסביר איך עשית את ההברקה עם איזה חומר ואיזה כלים?-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם
האם תוכל להסביר איך עשית את ההברקה עם איזה חומר ואיזה כלים?-רן
יש כל מיני סוגים של מברשות וחומרים.... אני עובד עם חומרים של רופאי שיניים...אבל יש חומרים שמיועדים לזה..

פורסם
התמונות קטנות !!! יש אפשרות לעוד תמונות., נראה יפה ממה שהצלחתי לראות.

וציפוי לקה זה סיפור יקר ?

תבדוק את העיניין כי ציפוי לקה על אלומיניום הוא בעייתי כיוון שעל אלומיניום צבע לא תופס! אלא אם כן יש לך יסוד שקוף מיוחד לאלומיניום תבדוק ותברר...

• תוכן חדש...