PDA

View Full Version : סובארו COUPE

potzkin
01/10/05, 19:48
היום נסעתי לתומי ברחבי טבעון ופתאום אני מוצא ליידי סובארו דיי יפה בצבע אדום עם דפיקה קלה לייד המראה שעל המכסה מנוע, קופה שנות השבעים ככה נראת כמו הGSR רק עם 4 פנסים מקדימה:roll: כששאלתי לגבי הרכב(תוך כדי נסיעה) הנהג אמר שרכש אותה ב 1000 ש"ח מערבי אתמול.
וכמובן ששאלתי האם הרכב למכירה הוא אמר שלא.. :(
מעניין באיזה רכב היה מדובר... ואיך אנשים כל הזמן מוצאים את המציאות האלה....???

aloni002005
01/10/05, 20:12
החדרים בלב שלי מתחילים להינעל :angel: .אם תוכל לתת תיאור כללי וספציפי יותר של הרכב
נוכל לפענח האם בקומבינה עסקינן,או שמה מדובר באחת המלכות שלי,שעברה הסבה בדמות
מראות על הכנפיים אלע GSR .

חן פרחי
01/10/05, 20:26
כנראה שזו GF או GFT מסוף שנות ה 70.
וכאחד שנהג לא מעט בצעירותו על GSR,אני ממליץ להשאיר אותה כחלום רטוב...
מבחינת ניהוג האוטו הזה הוא זוועת עולם,וחוץ מלהאיץ בקוו ישר(יחד עם סימפונייה של ציצולים)הוא לא יכל לעשות כלום.
לא לחינם הם נעלמו מהכבישים לפני שנים רבות.

aloni002005
01/10/05, 20:38
כנראה שזו GF או GFT מסוף שנות ה 70.
וכאחד שנהג לא מעט בצעירותו על GSR,אני ממליץ להשאיר אותה כחלום רטוב...
מבחינת ניהוג האוטו הזה הוא זוועת עולם,וחוץ מלהאיץ בקוו ישר(יחד עם סימפונייה של ציצולים)הוא לא יכל לעשות כלום.
לא לחינם הם נעלמו מהכבישים לפני שנים רבות.אמרתי בעבר ואני אומר לך עכשיו,מלבד לקרוא ולהעתיק מספרים הידע שלך בסובארו שואף מבחינתי
ל-000000 !!!
אני מוכן להתערב שמעולם,אבל מעולם לא ישבת בכיסא הנהג של הGSR ,וכולך מלא בדיות וסיפורים.
אשמח לקחת אותך לסיבוב בGFT שלי,ולשמוע אותך אומר את הדברים שאתה סח כאן.
מה שמחזק את דברי עוד יותר היא העובדה שאתה טוען כי זו הסיבה שנעלמו מהכביש,ובכן חן ידידי
אני לא מכיר הרבה רכבים שהיו עוברים התעללות שהקופה הללו עברו,והצליחו לשרוד למרות שמוות
ריחף מעל ראשיהן ב100% מהזמן שהיו על הכביש.

M.Azulay
01/10/05, 20:42
היום נסעתי לתומי ברחבי טבעון ופתאום אני מוצא ליידי סובארו דיי יפה בצבע אדום עם דפיקה קלה לייד המראה שעל המכסה מנוע, קופה שנות השבעים ככה נראת כמו הGSR רק עם 4 פנסים מקדימה:roll: כששאלתי לגבי הרכב(תוך כדי נסיעה) הנהג אמר שרכש אותה ב 1000 ש"ח מערבי אתמול.
וכמובן ששאלתי האם הרכב למכירה הוא אמר שלא.. :(
מעניין באיזה רכב היה מדובר... ואיך אנשים כל הזמן מוצאים את המציאות האלה....???בוא נתחיל בזיהוי
לאיזו מהבאות היא דומה?

השושנים
01/10/05, 20:42
אמרתי בעבר ואני אומר לך עכשיו,מלבד לקרוא ולהעתיק מספרים הידע שלך בסובארו שואף מבחינתי
ל-000000 !!!
אני מוכן להתערב שמעולם,אבל מעולם לא ישבת בכיסא הנהג של הGSR ,וכולך מלא בדיות וסיפורים.
אשמח לקחת אותך לסיבוב בGFT שלי,ולשמוע אותך אומר את הדברים שאתה סח כאן.
אל לך בכבודו של חן... וברמת הידע שלו....
ויש צדק לא קטן בנושא הצילצולים, אבל לא באשמת הסובארו אלה בגלל הדלק שסופק אז.... היום עם איכות הדלק, התוספים, והשמנים בעיית הצילצולים נעלמה...אחיזת כביש וביצועים נשארו לסובארו הספוטיביות של שנות התישעים המאוחרות...רן

aloni002005
01/10/05, 20:47
משה,לפי הרקע שהבחור תיאר לדעתי הוא לא צריך תמונות ויש לו האבחנה בין הרדטופ לGSR
השאלה על איזו מהבודים הוא מדבר.

חן פרחי
01/10/05, 20:56
נהגתי גם נהגתי,ושאני משווה אותה ללנצ'ייה בטא קופה או לאלפא ג'וניור שהיו המיתחרות שלה,זה מביא אותי למסקנה.
לסובארו GSR אין לא מיתלים,לא הגה,לא בלמים,אחיזת כביש מינוס 0.
ועוד שאלה-למה הג'וניורים שרדו והסובארו לא?!
ועוד משהו-בשביל להבין בסובארו צריך לסיים דוקטורט בטכניון...
זו פשוט מכונית שרק נוסטלגייה נישאר ממנה("היתה לנו כזו ב 76 ונסענו לטברייה\לדודים שלי בצפת\לבקר רת סבתא שלי בג'בל מוכבר..").

aloni002005
01/10/05, 21:38
נהגתי גם נהגתי,ושאני משווה אותה ללנצ'ייה בטא קופה או לאלפא ג'וניור שהיו המיתחרות שלה,זה מביא אותי למסקנה.צודק במעט(רק בנפחים הגדולים)
לסובארו GSR אין לא מיתלים,לא הגה,לא בלמים,אחיזת כביש מינוס 0.לא הגה?לא בלמים?אין אחיזת כביש?חן סורי,עדיין אני בטוח שלא ישבת באחד.
ועוד שאלה-למה הג'וניורים שרדו והסובארו לא?!מי אמר את זה?
ועוד משהו-בשביל להבין בסובארו צריך לסיים דוקטורט בטכניון...
זו פשוט מכונית שרק נוסטלגייה נישאר ממנה("היתה לנו כזו ב 76 ונסענו לטברייה\לדודים שלי בצפת\לבקר רת סבתא שלי בג'בל מוכבר..").חן איש יקר,זה שהאוטו לא עושה לך את זה לא אומר
שרק נוסטלגיה נשארה ממנו.אני עדיין מזמין אותך,ולעיני מי שתרצה לסיבוב אצלי,וזה כשההרדטופ
יושבת פחות טוב מה GSR על הכביש בשביל לייבש אותך ולצאת מהקטע של הספרות,אני מאמין
בתכלס.

חן פרחי
01/10/05, 21:43
אתה רוצה אולי להשוות אותה לאלפא ספרינט וולוצ'ה או לפולקסווגן שירוקו?
צריך להבין שיש הבדל גדול בין אוהב\מעריץ -לטוב\לא טוב.
ואם היה משהו שייחד את סובארו בשנים האלו,היו דיגמי ה 4X4,שהיו באמת ייחודיים לתקופתם.
הסובארו הראשונה שהציעה התנהגות כביש טובה היתה הלגאסי של שנת 90'.
ואגב,הניסיון שלי הוא לא רק "בספרים"-לידיעתך.

aloni002005
01/10/05, 21:55
אני לא רוצה להשוות אותה לאף רכב,אני לא כותב במגזין ולא מתלהב לקרוא אותו,אני מדבר על תכלס
בוחנים טענו בזמנו שאין לה פח,שהיא לא חזקה לנסיעה אגרסיבית,שהיא לא נוחה ובלא ובלא.
אני יכול לספר לך שהפח שלה שרד טוב בהרבה מאמריקאיות בשנתונים הללו,בטח ובטח מהאיטלקיות
ומהרבה גרמניות שאני מכיר.אני יכול לספר לך שכשהייתי ילד ראיתי בתחרויות בטיילת איך אלפות
שבקו חיים אחרי מספר התחרויות,כשהסובארו למיניהן לא היו צריכות כיוון קל אפילו.אני יכול לספר לך
שעשיתי בחיי,ותאמין לי בשיא הראליות,אלפי אם לא עשרות אלפי נסיעות דרומה וצפונה ומעולם לא
יצאתי בסגנון מתיחה מהאוטו.השבוע נסע איתי חבר לנהריה,אני ייתן לך את הטלפון שלו בה.פ.שיגיד
לך כמה היה המום מתנוחת הישיבהכ הנוחה,ואנו מדברים על הכיסא לא מהמפוארים שיש.
סיבובים שלקחתי עם כל הסובארו שהיו בידי,ותאמין לי היו הרבה הרבה מעולם לא בגד בי הרכב.
צא מהקטע של מגזינים,כתבות,הצעות,וכנס לעולם המציאות,וההזמנה עדיין בעינה עומדת.
סטיגמות הן דבר שלא נעלם,ואני זוכר איך ליגלגו למכוניות שמאוחר יותר הסבירו לעולם איך רכב צריך
להיות ומה מבקש ממנו הנהג,אף על פי שסטיגמות מעולם לא הזיזו לי.

חן פרחי
01/10/05, 22:04
שיהיה..
אתה בין הראשונים שהצליחו להתיש אותי...
אתה נהנה מהסובארו שלך?אחלה.שמח בשמחתך.
שתהיה שנה טובה וחג שמייח!

ירון פ
01/10/05, 22:07
אני לא רוצה להשוות אותה לאף רכב,אני לא כותב במגזין ולא מתלהב לקרוא אותו,אני מדבר על תכלס
בוחנים טענו בזמנו שאין לה פח,שהיא לא חזקה לנסיעה אגרסיבית,שהיא לא נוחה ובלא ובלא.
אני יכול לספר לך שהפח שלה שרד טוב בהרבה מאמריקאיות בשנתונים הללו,בטח ובטח מהאיטלקיות
ומהרבה גרמניות שאני מכיר.אני יכול לספר לך שכשהייתי ילד ראיתי בתחרויות בטיילת איך אלפות
שבקו חיים אחרי מספר התחרויות,כשהסובארו למיניהן לא היו צריכות כיוון קל אפילו.אני יכול לספר לך
שעשיתי בחיי,ותאמין לי בשיא הראליות,אלפי אם לא עשרות אלפי נסיעות דרומה וצפונה ומעולם לא
יצאתי בסגנון מתיחה מהאוטו.השבוע נסע איתי חבר לנהריה,אני ייתן לך את הטלפון שלו בה.פ.שיגיד
סיבובים שלקחתי עם כל הסובארו שהיו בידי,ותאמין לי היו הרבה הרבה מעולם לא בגד בי הרכב.
סטיגמות הן דבר שלא נעלם,ואני זוכר איך ליגלגו למכוניות שמאוחר יותר הסבירו לעולם איך רכב צריך
להיות ומה מבקש ממנו הנהג,אף על פי שסטיגמות מעולם לא הזיזו לי.אלוני - אני חושב שצריך לעורר אותך (בעדינות כמובן) מהחלומות בהספמיה שלך !!

כמו שחן ציין עד לשנת 1989/1990 שבה הוצגה הפלטפורמה של הלגאסי (שהביאה מאוחר יותר לפלטפורמה של האימפרזה), הסובארו למיניהן לא הצטיינו (בלשון ההמעטה) בנושא שילדה/התנהגות - וכן גם אני נהגתי על כמה כאלו בחיי.

aloni002005
01/10/05, 22:17
חן,לא טענתי מעולם שסובארו הינה יצירת מופת,לא טענתי מעולם שחוללה סנציה באיזה תחום שהוא,
תמיד טענתי שהיפנים מעתיקנים,ועשו שימוש נכון בגניבת רעיונות מהאירופאים-אמריקאים על מנת
לערוך מיקס להצלחה מירבית,ולא באתי להתיש אותך,לא זה העניין,העניין הוא כפי שכבר ציינתי
הסטיגמות של הישראלי,שננעל על משהו ולעולם לא ירפה.אני נהנה מאוד מהסובארו שלי וכמוני רבים בעולם,שמצאו שהיפנים יודעים לייצר,ובאיכות גבוהה-אני שוב מזמין אותך לסיבוב איתי(תקרא לזה בשביל
הנוסטלגיה)וגם אני כמוך מאחל לך ולכל בית ישראל שנה טובה וברכת חג שמח :drinking: :drinking: :drinking: :beerchug:

השושנים
01/10/05, 22:18
להיות ומה מבקש ממנו הנהג,אף על פי שסטיגמות מעולם לא הזיזו לי.
אחת ולתמיד
לא פעם מירוץ נקבע בגלל הנהג ולא בגלל המכונית, נהגים טובים יגעו לתוצאות טובות, גם ברכב נחות.. ונהגים גרועים לא יגעו לתוצאות גם ברכב טוב... קח את סבתא שלי ז.ל נהגה על BMW 1600 מודל 71 והכי מהר הגענו לפחח... הבעייה בסובארו לא במנוע שהיה מתקדם ואמין לתקופתו, אלה במערכות הקשורות ביציבות הרכב, ההגה, המתלים, הבולמים... הרכב היה גבוה מכדי לתת תשובה ספורטיבית אמיתית והוא לא תוכנן להיות כזה... המתלים רכים וההגה מצריך הרבה סיבובים מנעילה לנעילה 3.75 כמדומני... הנהג ברכב כזה יעבוד קשה יותר ויהיה איטי יותר... הרכב האמור סובל מתת היגוי חריף בסיבובים ובכביש טכני צריך להיות מיומן מאוד, בכדי להוציא מהרכב את כל שנתנה האלפה או אפילו הגולף הזהה...גם הדגמים שאתה מדבר עליהם היו יותר בבחינת כבש בעור זאב, המון פוזה על בסיס רכב משפחתי.. הדוגמה הטובה ביותר היא המזדה F עם הפנסים המתרוממים שנחשבה לספורטיבית והיתה לה התנהגות כביש איומה...רן

aloni002005
01/10/05, 22:25
אלוני - אני חושב שצריך לעורר אותך (בעדינות כמובן) מהחלומות בהספמיה שלך !!

כמו שחן ציין עד לשנת 1989/1990 שבה הוצגה הפלטפורמה של הלגאסי (שהביאה מאוחר יותר לפלטפורמה של האימפרזה), הסובארו למיניהן לא הצטיינו (בלשון ההמעטה) בנושא שילדה/התנהגות - וכן גם אני נהגתי על כמה כאלו בחיי.
אני לא רגיל שאנשים רדומים מעירים אותי אבל שיהיה.אכן הפלטפורמה של אלו משנות ה-70 לא
עומדת בקנה מידה אחת עם הלגאסי לדורותיה,לא עם האלפות,ובטח לא עם הגרמניות,אולם המושג
"זוועת עולם" לא עומד בקו אחד עם התנהגות הכביש של הGSR שבניגוד אליך כנראה אני לקחתי
לקחתי אותה לקצה גבול היכולת שלה,ולא דיברתי באויר כמוך,או קראתי בעיתון של יום שישי.

השושנים
01/10/05, 22:33
אחת ולתמיד
לא פעם מירוץ נקבע בגלל הנהג ולא בגלל המכונית, נהגים טובים יגעו לתוצאות טובות, גם ברכב נחות.. ונהגים גרועים לא יגעו לתוצאות גם ברכב טוב... קח את סבתא שלי ז.ל נהגה על BMW 1600 מודל 71 והכי מהר הגענו לפחח... הבעייה בסובארו לא במנוע שהיה מתקדם ואמין לתקופתו, אלה במערכות הקשורות ביציבות הרכב, ההגה, המתלים, הבולמים... הרכב היה גבוה מכדי לתת תשובה ספורטיבית אמיתית והוא לא תוכנן להיות כזה... המתלים רכים וההגה מצריך הרבה סיבובים מנעילה לנעילה 3.75 כמדומני... הנהג ברכב כזה יעבוד קשה יותר ויהיה איטי יותר... הרכב האמור סובל מתת היגוי חריף בסיבובים ובכביש טכני צריך להיות מיומן מאוד, בכדי להוציא מהרכב את כל שנתנה האלפה או אפילו הגולף הזהה...גם הדגמים שאתה מדבר עליהם היו יותר בבחינת כבש בעור זאב, המון פוזה על בסיס רכב משפחתי.. הדוגמה הטובה ביותר היא המזדה F עם הפנסים המתרוממים שנחשבה לספורטיבית והיתה לה התנהגות כביש איומה...רן
ידידי
כאחד שעבר כמה הכשרות נהיגה מתקדמת, בארץ ובחו"ל כולל כאלה שלא זמינות לקהל הרחב, וכבעל סובארו אני יכול להגיד דבר אחד-לו חיי היו תלויים ברכב מהשנתון האמור, הסובארו היתה הבחירה האחרונה שלי...רן

aloni002005
01/10/05, 22:34
אחת ולתמיד
לא פעם מירוץ נקבע בגלל הנהג ולא בגלל המכונית, נהגים טובים יגעו לתוצאות טובות, גם ברכב נחות.. ונהגים גרועים לא יגעו לתוצאות גם ברכב טוב... קח את סבתא שלי ז.ל נהגה על BMW 1600 מודל 71 והכי מהר הגענו לפחח... הבעייה בסובארו לא במנוע שהיה מתקדם ואמין לתקופתו, אלה במערכות הקשורות ביציבות הרכב, ההגה, המתלים, הבולמים... הרכב היה גבוהגבוה? גבוה?גבוה? מכדי לתת תשובה ספורטיבית אמיתית והוא לא תוכנן להיות כזה... המתלים רכים רכים?רכים?

וההגה מצריך הרבה סיבובים מנעילה לנעילה 3.75 כמדומני... הנהג ברכב כזה יעבוד קשה יותר ויהיה איטי יותר...הרגת אותי.... הרכב האמור סובל מתת היגוי חריף בסיבובים ובכביש טכני צריך להיות מיומן מאוד, בכדי להוציא מהרכב את כל שנתנה האלפה או אפילו הגולף הזהה...גם הדגמים שאתה מדבר עליהם היו יותר בבחינת כבש בעור זאב, המון פוזה על בסיס רכב משפחתי..הנה הסטיגמה עליה דיברתי הדוגמה הטובה ביותר היא המזדה F עם הפנסים המתרוממים שנחשבה לספורטיבית והיתה לה התנהגות כביש איומה...רןהנה עוד סיבה למה אני לא נוהג להתערבב בשאלות ותשובות לאורך זמן בפורום,חוסר מקצועיות של
אנשים ,חוסר ידע כללי(אני לא מכליל כמובן),אנשים שדבקים באליל שלהם שגם אם יגיד שסובארו
הינו רכב איטלקי יגידו נכון,תגיד רן,מה הקשר שלך לסובארו?חן כנראה,אף על פי שאינני מזלזל
בידע שלו.

השושנים
01/10/05, 22:43
ידידי
כאחד שעבר כמה הכשרות נהיגה מתקדמת, בארץ ובחו"ל כולל כאלה שלא זמינות לקהל הרחב, וכבעל סובארו אני יכול להגיד דבר אחד-לו חיי היו תלויים ברכב מהשנתון האמור, הסובארו היתה הבחירה האחרונה שלי...רן
התנהגות רכב במצב חרום, הינה קורס הנלמד בצורה יסודית במסגרת אחד הקורסים שעברתי, נחש איזה דוגמה הביאו להתנהגות לא רצויה? (לא אנשי עסקים, לא יחצני"ם, אלה אנשים שהרכב מהווה עבורם כלי עבודה חשוב, ויום יומי במצבים קיצוניים, והמשתמשים יותר בשמשות הצד מאשר בשימשה הקידמית...) נחש כמה פעמים הפיל אותו הרכב את "פילוני הסימון" ללא קשר למי שנהג בו...ומי היה הרכב שנתן את התוצאה הגרועה ביותר על כביש רטוב? ועדיין לא הייתי מחליף את הסובארו שלי בשום רכב ארופאי-רן

aloni002005
01/10/05, 22:48
התנהגות רכב במצב חרום, הינה קורס הנלמד בצורה יסודית במסגרת אחד הקורסים שעברתי, נחש איזה דוגמה הביאו להתנהגות לא רצויה? (לא אנשי עסקים, לא יחצני"ם, אלה אנשים שהרכב מהווה עבורם כלי עבודה חשוב, ויום יומי במצבים קיצוניים, והמשתמשים יותר בשמשות הצד מאשר בשימשה הקידמית...) נחש כמה פעמים הפיל אותו הרכב את "פילוני הסימון" ללא קשר למי שנהג בו...ומי היה הרכב שנתן את התוצאה הגרועה ביותר על כביש רטוב? ועדיין לא הייתי מחליף את הסובארו שלי בשום רכב ארופאי-רןאני ישמח מאוד מאוד אם תציין על איזה דגם סובארו אתה מדבר(ג'אסטי?),ומי המתמודדים מולו
זה יאיר את פנינו בצורה הראויה,איפה נערך הקורס?,מטעם מי?סתם בשביל הסקרנות הייתי רוצה
לראות במו עיני או לנהוג אפילו.........

ירון פ
01/10/05, 22:53
הנה עוד סיבה למה אני לא נוהג להתערבב בשאלות ותשובות לאורך זמן בפורום,חוסר מקצועיות של
אנשים ,חוסר ידע כללי(אני לא מכליל כמובן),אנשים שדבקים באליל שלהם שגם אם יגיד שסובארו
הינו רכב איטלקי יגידו נכון,תגיד רן,מה הקשר שלך לסובארו?חן כנראה,אף על פי שאינני מזלזל
בידע שלו.
טוב עם ידע ומומחיות כמו שלך - אנחנו באמת לא יכולים להתמודד (זה היה בציניות אם לא הבנת).

מה הקשר שלנו לסובארו?? - מה הקשר שלך לסובארו (ורמז - החזקת 10 או 20 כאלו לא הופך אותך למומחה או את הרכב למוצלח מוטורית).

השושנים
01/10/05, 22:55
אני ישמח מאוד מאוד אם תציין על איזה דגם סובארו אתה מדבר(ג'אסטי?),ומי המתמודדים מולו
זה יאיר את פנינו בצורה הראויה.סובארו 78 82 87 1600לגבי הישנות יותר נהגתי שלא במסגרת הקורס כולל הסטיישן משנת 71
כל הרכבים היו שייכים למביני עניין, במצב תחזוקתי מעולה, ונבחנו עם סוגים שונים של צמיגים כולל צמיגי סליקס...הגולף הסטנדרתית הציגה את ההתנהגות הצפויה ביותר והעיקבית ביותר אבל לא המהירה ביותר...
הבימרים מקום לפני אחרון (318 ) והולוו 144 ועוד סוג קצת לפניהם אבל בגלל סיבות קצת אחרות...רן

aloni002005
01/10/05, 23:23
טוב עם ידע ומומחיות כמו שלך - אנחנו באמת לא יכולים להתמודד (זה היה בציניות אם לא הבנת).

מה הקשר שלנו לסובארו?? - מה הקשר שלך לסובארו (ורמז - החזקת 10 או 20 כאלו לא הופך אותך למומחה או את הרכב למוצלח מוטורית).
שלום לך החכם באדם(בציניות ואני יודע שהבנת)הקשר שלי עם סובארו התחיל בגיל 6 והוא די מקיף
בצניעות,שלך כנראה דרך חברת הליסינג הקרובה............

השושנים
01/10/05, 23:29
שלום לך החכם באדם(בציניות ואני יודע שהבנת)הקשר שלי עם סובארו התחיל בגיל 6 והוא די מקיף
בצניעות,שלך כנראה דרך חברת הליסינג הקרובה............אז אתה מודה שאתה לא אוביקטיבי? :-)
קח רכב, כל רכב תילמד אותו טוב. תכיר את הכביש בצורה טובה ותיתאמן הרבה, תגיע לתוצאות שעולות בהרבה על רכבים ונהגים אחרים... אין צורך אמיתי לשפר את הרכב, חשוב יותר לשפר את הנהג....יספרו לך את זה הרבה נהגים מופתעים בעליות לי-ם...רן

aloni002005
01/10/05, 23:35
סובארו 78 82 87 1600לגבי הישנות יותר נהגתי שלא במסגרת הקורס כולל הסטיישן משנת 71
כל הרכבים היו שייכים למביני עניין, במצב תחזוקתי מעולה, ונבחנו עם סוגים שונים של צמיגים כולל צמיגי סליקס...הגולף הסטנדרתית הציגה את ההתנהגות הצפויה ביותר והעיקבית ביותר אבל לא המהירה ביותר...
הבימרים מקום לפני אחרון (318 ) והולוו 144 ועוד סוג קצת לפניהם אבל בגלל סיבות קצת אחרות...רןתודה על ההתיחסות.
1.אז ככה ,GSR משום מה לא מופיעה לי על הצג.
2.תאר לי מביני עניין,גם אני יכול לטעון על עצמי שאני כזה(אבל לא בדיוק רם לנדס).
3.אם אתה טוען כי הבימרית מקום לפני אחרון אזי קיבלתי זאת כמחמאה,מה עוד שגם וולבו נכחה באיזור.
4.מהירות פירושה היכולת של הנהג לשלוט בנעשה,הגולף לדבריך הייתה העיקבית ביותר אולם לא
המהירה שבחבורה.........אממממממ זה מעורר מחשבות על מהות המבחן.

השושנים
02/10/05, 0:02
תודה על ההתיחסות.
1.אז ככה ,GSR משום מה לא מופיעה לי על הצג.
2.תאר לי מביני עניין,גם אני יכול לטעון על עצמי שאני כזה(אבל לא בדיוק רם לנדס).
3.אם אתה טוען כי הבימרית מקום לפני אחרון אזי קיבלתי זאת כמחמאה,מה עוד שגם וולבו נכחה באיזור.
4.מהירות פירושה היכולת של הנהג לשלוט בנעשה,הגולף לדבריך הייתה העיקבית ביותר אולם לא
המהירה שבחבורה.........אממממממ זה מעורר מחשבות על מהות המבחן.המבחן נערך לבדוק מידת התאמת רכב לצורך משימה ספציפית... הבונוס שהוא היה המבחן המקיף ביותר שנערך שנערך עד אז, בכלי רכב משפחתיים, ללא הגבלת תקציב(!)... ונערך גם בארץ וגם בחו"ל במבחן השתתפו בוחני רכב מקצעיים, נהגים מקצועיים, ואנשי המשימה...בתוצאות ובניתוח הדרישות השתתפו אנשי טכניון ומהנדסי רכב מהארץ ומחו"ל המבחן צולם ותועד באמצעים שנחשבו למתקדמים מסוגם בתקופה ההיא... GSR לא השתתף למרות שהוזכר ונפסל מראש בגלל חוסר התאמה...המוטו העקרי היה (ולא על ידי) שבבסיס הוא אותו דבר-כל המכוניות בעלי ההנעה האחורית הגיעו למקומות האחרונים בגלל הנטייה שלהם לקשקש בזנב על כביש רטוב ואיבוד נק' עקב כך, והצורך של הנהג במיומנות מקצועית על מנת לאלפן...הן היו מהירות יותר על כביש יבש ומהירות בכלל אצל נהג מקצועי....העקביות מעידה על כך שהגורם האנושי משפיעה הכי פחות בגולף, ושניתן לדעת כיצד תתנהג בכל מצב נתון (זה חשוב לצורך תיכנונן מסלול נסיעה מיטבי) הסובארו התנהגה בצורה לא עיקבית ולא ניתן היה לדעת כיצד תתנהג במצב מסויים.... גם באותם תנאים בדיוק הגיבה בכל פעם בצורה אחרת ולכן לא ניתן לאמן את הנהג כיצד להגיב...
לא תמיד המכונית המהירה ביותר תגיע ראשונה-החיים הם לא רק אפס למאה-רן

srack
02/10/05, 7:37
זה השרשור הראשון שלא היה לי כוח לקרוא אותו

אתם רושמים מלא דברים וסתם מבלבלים את המוח.
תרדו מזה. מה זה משנה אם בשבילו לסובארו יש התנהגות כביש הכי טובה, ולפי דעתך זה מצידי לחיפושית.
כל אחד והטעם שלו וזהו.

הכלבים נובחים והשיירה עוברת.

מנהל הפורום? כדאי שתנעל, מזמן השרשור הזה חרג מהנושא.

aloni002005
02/10/05, 8:48
רן,יש הרגשה שהתחלת לנשוך את הלשון,פתאום מדבריך משתמע לי שהסובארו היא לא זועתית כמו
שידידינו חן והדבקות שלך בו ציין.אני לא זוכר שציינתי איפשהו שלסובארו אחיזת הכביש, התנהגות,
הטובה בעולם,אבל בטוח לא הזועתית ביותר לנהיגה,מושגים כאלה שייכים לדלתא,לביאנקי וכו'
והסובארו(ובטח הGSR)לא משתייכות לקטגוריה זו. לגבי המהירות תקרא שוב את סעיף 4 ותנסה להבין מה רשמתי ,אנחנו לא מדברים על למבורגיני,ואל תסטה מהנושא.
צודק SRACK וכנראה שהוא היחיד שהבין את הפואנטה,לא אמרתי ולא איכפת לי שלסובארו התנהגות
הכביש הטובה בעולם.
יום טוב!

השושנים
02/10/05, 9:32
רן,יש הרגשה שהתחלת לנשוך את הלשון,פתאום מדבריך משתמע לי שהסובארו היא לא זועתית כמו
שידידינו חן והדבקות שלך בו ציין.אני לא זוכר שציינתי איפשהו שלסובארו אחיזת הכביש, התנהגות,
הטובה בעולם,אבל בטוח לא הזועתית ביותר לנהיגה,מושגים כאלה שייכים לדלתא,לביאנקי וכו'
והסובארו(ובטח הGSR)לא משתייכות לקטגוריה זו. לגבי המהירות תקרא שוב את סעיף 4 ותנסה להבין מה רשמתי ,אנחנו לא מדברים על למבורגיני,ואל תסטה מהנושא.
צודק SRACK וכנראה שהוא היחיד שהבין את הפואנטה,לא אמרתי ולא איכפת לי שלסובארו התנהגות
הכביש הטובה בעולם.
יום טוב!
מהירות היא דבר יחסי, והשליטה ברכב היא פועל יוצא של המהירות.... ככל שהמהירות תיגדל השליטה ברכב קשה יותר, במיוחד כאשר אתה נוהג על המגבלות או אפילו עובר אותם, בנהיגה מחוץ למגבלות (נהיגה הרחוקה מאוד מהנהג הממוצע)...רכב צפוי דוגמת הגולף יהיה רכב יותר בטוח לנהיגה כיוון שהנהג (המאומן) יודע למה לצפות במצב -X וכיצד עליו להגיב... לימוד אינסטיקטיבי של התגובה הראויה יעשה אותך בהכרך נהג מהיר יותר...רכב לא צפוי המפתיע את הנהג דורש ממנו להיות מוכן למס' מצבים לזהות בזמן אמת, באיזה מצב הוא ולהגיב בהתאם... (בנהיגה מתקדמת, הפעולה באה הרבה פעמים לפני המצב) והוא יהיה הנהג האיטי יותר...
הגולף היתה איטית בהפרש לא משמעותי ובכביש טכני ניצח הנהג ולא הרכב....דלתא וביאנקי לא השתתפו במבחן .....ולהערות האישיות אינני בא מתחום הטכני, ולמען האמת הוא לא מעניין אותי, אני מגיע מאהבה לרכבים בכלל.. ומתחום הנהיגה הספורטיבית בפרט... אני לא יודע בעלפה דגמים נתונים טכניים וכו, אבל אני יודע לתרגם אותם להתנהגות כביש והנאה מנהיגה... יש לי נסיון רב בנהיגה מתקדמת ואני יודע לנצל נכון כל רכב שנהגתי בו... ונכון אמר מי שאמר שהחיפושית היא אחד הרכבים המהנים לנהיגה, הזנב הסורר הוא מקור לא אכזב לשעשועי הגה....
אין לי דבר וחצי דבר כנגד הסובארו להיפך... אבל בביצועים בתקופה האמורה הן לא היו העילית- חבל שבארץ אין מקום חוקי להיתאמן עם הרכב הפרטי שלך, במספר מועט של שיעורים תוכל להבחין כיצד היכולת האישית שלך (טובה ככל שהיא) עולה מדרגה...הרכב שלך הוא רכב מצויין לחץ נכון בצמיגים שמירה על בולמי זעזועים תקינים, משולשים תקינים, כיוון פרונט, איזון גלגלים, חלוקת משקל טובה ברכב ( אצלך החלק הקידמי כבד יותר וצריך לפצות על כך) וכמובן הכרה טובה של הרכב יביאו אותך לנהיגה טובה ומרנינה (כל המשתנים האלה תלויים בך)...סע בזהירות-רן

potzkin
02/10/05, 10:27
בוא נתחיל בזיהוי
לאיזו מהבאות היא דומה?
שמע לא נראה לי שזו הייתה GSR ,כי יונדאי גטס של הוט (נסעתי עם חבר), לא ממש התקשתה לעקוף את הסובארו הצועקת עד זוב דם.
לדגם לא היתה קורה שמפרידה בין החלון של הדלת לחלון המשולש של האחורה, (החלנונות נפגשים ללא מסילה).
מהתמונות קשה לראות אולי זאת החומה מהתמונה למטה קשה לראות כי התמונה לא ניתנת להגדלה.
בכול אופן הפנסים מאחורה היו מאורכים (כמו בקדאט הישנות) ו2 זוגות פנסים עגולים מקדימה.

ואני לא ממש מבין על מה אתם מתווכחים זה וויכוח די סתמי הריי על טעם וריח..
לדוגמה אני נוסע בחיפושית... ואני כל הזמן אומר שזה הרכב הכי טוב,והכי מהנה לנהיגה, מבחינת הכול ואף אחד לא מבין מאיפה נפלתי ולמה אני נוסע בזה...
אז נכון יש לו צמיגי אופניים ומנוע רועש(אני חולה על הרעש) אבל לפי דעתי זה הרכב הכי טוב שיש..

Benni Haspel
02/10/05, 11:01
קיבלתם רמז לגבי הרלונטיות של הדיון?

בני
מנהל הפורום

aloni002005
02/10/05, 11:04
הנה אני מתחיל להסכים איתך איפשהו-לגבי המהירות זה מה שניסיתי לומר לך עד עתה,וכנראה שקראת
את סעיף 4 טוב.
לא מסכים איתך על המושג "רכב צפוי"-אין דבר כזה ולא יהיה,אתה מדבר על שלמות שלעולם לא תהיה.
לכל רכב היתרונות והחסרונות שלו.רכב שאתה מכיר אותו על תגובותיו-תדע היכן מגבלותיו.
אני מאמין ומבין מדבריך כי נהיגה כשרונית יש בך,אולם יש שוב ושוב סתירות בדבריך ואני אנמק:
הסובארו של שנות ה-70 כפי שכבר ציינתי וציינת אכן לא היו העילית אבל בטח ובטח לא התחתית
והזוועות שתארתם.עובדה היא שאתה מזכיר שהBMW ה VOLVO ואני לא יודע עוד מה ישתרכו
במעט לפני הסובארו.כולנו יודעים כמה ה BMW ואפילו הVOLVO מהנות ובטוחות לנהיגה ככה שאתה
אט אט מגיע לדברי. ניקח במקרה שלנו BMW מסדרת E-21שמשודך לה מנוע שישה צילינדרים,זה שהאוטו חזק לא אומר שהוא לא יושב טוב על הכביש ובעל התנהגות שלילית,להיפך. אני יודע לקבל ביקורת, אבל נכונה וענינית.הזכרת את משקלה של הסובארו,ואכן הפרונט כבד מהזנב(גם מפאת חצי השילדה)אולם בל נשכח שחסרונה הוא גם יתרונה,מה שאומר שעליך לשלוט ברכב שנע במשקלים של 700-850 קילו,שזה לא בדיוק מוסטנג מאך 1 .
מסכים איתך רן שחיפושית הוא רכב מהנה "מאוד" לנהיגה,אולם השאלה לאיזו סוג של נהיגה.
במבנה החיפושית נסה לשדך לגברת מנוע חזק שיהפוך אותה לגז עצבים ולא לגז בישול,בביצועי
לימיט תקבל חיפושית על הגג.מסכים איתך גם שאתה חייב להכיר את הרכב עליו אתה נוהג באופן
מקיף,על תחזוקה נכונה (הבטיחות בראש),ועל כך שמספר שיעורים בסדנא מהסוג שהזכרת יעשו
אותי לנהג מיומן אף יותר.

aloni002005
02/10/05, 11:11
[QUOTE=potzkin]שמע לא נראה לי שזו הייתה GSR ,כי יונדאי גטס של הוט (נסעתי עם חבר), לא ממש התקשתה לעקוף את הסובארו הצועקת עד זוב דם.
לדגם לא היתה קורה שמפרידה בין החלון של הדלת לחלון המשולש של האחורה, (החלנונות נפגשים ללא מסילה).
מהתמונות קשה לראות אולי זאת החומה מהתמונה למטה קשה לראות כי התמונה לא ניתנת להגדלה.
בכול אופן הפנסים מאחורה היו מאורכים (כמו בקדאט הישנות) ו2 זוגות פנסים עגולים מקדימה.

פוצקין-עכשיו אני כבר מבולבל לגמרי,אין קורה באמצע אומר הרדטופ ,משולש אחורה אומר GSR או
קופה 78-79 ,לגבי ההתמודדות בינהם אני יכול להבטיח לך שהסובארו "עבדה" על שלושה צילינדרים.

M.Azulay
02/10/05, 11:26
פוצקין-עכשיו אני כבר מבולבל לגמרי,אין קורה באמצע אומר הרדטופ ,משולש אחורה אומר GSR או
קופה 78-79.אלוני לך יש תמונות יותר רציניות משלי בוא נעזור לו לזהות מה זה...

עוד תמונות:

השושנים
02/10/05, 11:32
הנה אני מתחיל להסכים איתך איפשהו-לגבי המהירות זה מה שניסיתי לומר לך עד עתה,וכנראה שקראת
את סעיף 4 טוב.
לא מסכים איתך על המושג "רכב צפוי"-אין דבר כזה ולא יהיה,אתה מדבר על שלמות שלעולם לא תהיה.
לכל רכב היתרונות והחסרונות שלו.רכב שאתה מכיר אותו על תגובותיו-תדע היכן מגבלותיו.
אני מאמין ומבין מדבריך כי נהיגה כשרונית יש בך,אולם יש שוב ושוב סתירות בדבריך ואני אנמק:
הסובארו של שנות ה-70 כפי שכבר ציינתי וציינת אכן לא היו העילית אבל בטח ובטח לא התחתית
והזוועות שתארתם.עובדה היא שאתה מזכיר שהBMW ה VOLVO ואני לא יודע עוד מה ישתרכו
במעט לפני הסובארו.כולנו יודעים כמה ה BMW ואפילו הVOLVO מהנות ובטוחות לנהיגה ככה שאתה
אט אט מגיע לדברי. ניקח במקרה שלנו BMW מסדרת E-21שמשודך לה מנוע שישה צילינדרים,זה שהאוטו חזק לא אומר שהוא לא יושב טוב על הכביש ובעל התנהגות שלילית,להיפך. אני יודע לקבל ביקורת, אבל נכונה וענינית.הזכרת את משקלה של הסובארו,ואכן הפרונט כבד מהזנב(גם מפאת חצי השילדה)אולם בל נשכח שחסרונה הוא גם יתרונה,מה שאומר שעליך לשלוט ברכב שנע במשקלים של 700-850 קילו,שזה לא בדיוק מוסטנג מאך 1 .
מסכים איתך רן שחיפושית הוא רכב מהנה "מאוד" לנהיגה,אולם השאלה לאיזו סוג של נהיגה.
במבנה החיפושית נסה לשדך לגברת מנוע חזק שיהפוך אותה לגז עצבים ולא לגז בישול,בביצועי
לימיט תקבל חיפושית על הגג.מסכים איתך גם שאתה חייב להכיר את הרכב עליו אתה נוהג באופן
מקיף,על תחזוקה נכונה (הבטיחות בראש),ועל כך שמספר שיעורים בסדנא מהסוג שהזכרת יעשו
אותי לנהג מיומן אף יותר.כשדיברתי על בימר ווולוו דיברתי על שנות השיבעים שמונים לא על החדשות שם האלקטרוניקה מדברת-רן

M.Azulay
02/10/05, 11:32
תמונות של פנסים אחוריים:
(כשמגדילים את התמונות של הכחולות ניתן לזהות את הפנסים)

AKICHU
02/10/05, 11:38
[QUOTE=potzkin]---אופנוע זה כמו בחורה רק בלי החסרונות!!!--- QUOTE]
זה נכון, עד השלב שעולה עליו הרוכב!!!
אירית

השושנים
02/10/05, 12:28
איריתלכל אופנוען יש חלק קטן שלא התבגר מתחת לקסדה.....אלוהים רוכב על הארלי-רן

aloni002005
02/10/05, 12:31
כשדיברתי על בימר ווולוו דיברתי על שנות השיבעים שמונים לא על החדשות שם האלקטרוניקה מדברת-רן
רן-אל תעשה את זה לעצמך,וסוד בינינו(E-21 זה דגם משנות ה-70-80)שששששששששש.....

AKICHU
02/10/05, 12:59
לכל אופנוען יש חלק קטן שלא התבגר מתחת לקסדה.....אלוהים רוכב על הארלי-רןאילו לא הייתה פה צנזורה ""מחמירה"" הייתי מדייקת וכותבת מתחת לכובע!
אלון רן, (חן התעייף), זה כבר מזקיר (וזו לא טעות כתיב) תחרות למי יש גדול יותר, עם כזאת חשיפה, בשלב הזה במקומכם הייתי דורשת תמלוגים מחברת סובארו.
אירית

השושנים
02/10/05, 13:31
רן-אל תעשה את זה לעצמך,וסוד בינינו(E-21 זה דגם משנות ה-70-80)שששששששששש.....אמרתי לך שאני לא שולט בכל השמות והדגמים בכל מקרה לא נבדקו שש צילנדר רק משפחתיות רגילות -רן

potzkin
02/10/05, 13:46
תמונות של פנסים אחוריים:
(כשמגדילים את התמונות של הכחולות ניתן לזהות את הפנסים)לפי מה שנראה לי זה הסובארו האמצעית בכחול...http://www.carsforum.co.il/vb/attachment.php?attachmentid=42586

potzkin
02/10/05, 13:52
אירית
אני נוטה לא להסכים עם העניין כמו שנאמר בסרט המפורסם אהבה קולומביינית:
"אופנוע זה כמו בחורה רק שנותנים לו כבוד"
(לא משהוא אישי נגד המין השני חס וחלילה...:-P )

aloni002005
02/10/05, 13:55
אמרתי לך שאני לא שולט בכל השמות והדגמים בכל מקרה לא נבדקו שש צילנדר רק משפחתיות רגילות -רןאזי אין שום סיבה שתעליב אותי בכך שתטען כי אני מדבר על דגמים חדשים עם אלקטרוניקה משתוללת:loco: :loco: :loco: :loco: :loco: :loco: :loco: :loco:

M.Azulay
02/10/05, 13:57
לפי מה שנראה לי זה הסובארו האמצעית בכחול...http://www.carsforum.co.il/vb/attachment.php?attachmentid=42586
המרכב שיוצר בשנים 78-79 רק מביני סובארו יוכלו לזהות ע"פ הסימנים היחודיים לשנת הייצור (78/79).

תודה על המידע.

בפעם הבאה שאתה רואה סובארו מיוחדת אם אפשר תן לו את הטלפון שלי (050-736-0067).

שוב תודה:
משה אזלאי
ממנהלי מועדון סובארו קלאסי.

potzkin
02/10/05, 14:01
המרכב שיוצר בשנים 78-79 רק מביני סובארו יוכלו לזהות ע"פ הסימנים היחודיים.

תודה על המידע.

בפעם הבאה שאתה רואה סובארו מיוחדת אם אפשר תן לו את הטלפון שלי (050-736-0067).

שוב תודה:
משה אזלאי
ממנהלי מועדון סובארו קלאסי.בכיף אמסור... אז באיזה דגם היה מדובר בסופו של דבר..?

M.Azulay
02/10/05, 14:05
בכיף אמסור... אז באיזה דגם היה מדובר בסופו של דבר..?

דגם ההארדטופ.
לפי הפינות של הפגושים אפשר לזהות את השנה אבל לא נשגע אותך....

משה.

potzkin
02/10/05, 14:07
דגם ההארדטופ.
לפי הפינות של הפגושים אפשר לזהות את השנה אבל לא נשגע אותך....

משה.
לא משגע בכלל...
עוד שאלה לכל הסוברואיסטים...
יש את הדגם שקיבל את הכינוי "סופשע" המפורסמת... אז זה זה?

בנצי
02/10/05, 14:11
אילו לא הייתה פה צנזורה ""מחמירה"" הייתי מדייקת וכותבת מתחת לכובע!
אלון רן, (חן התעייף), זה כבר מזקיר (וזו לא טעות כתיב) תחרות למי יש גדול יותר, עם כזאת חשיפה, בשלב הזה במקומכם הייתי דורשת תמלוגים מחברת סובארו.
אירית

איזה וויכוח......

ח'ברה: אוסקר ווילד אמר משהו חכם בזמנו:
"דעה איננה נעשית נכונה יותר, רק בגלל שמישהו הקריב את עצמו למענה"

וז'וז'ו חלסטרה אמר: ותחשבו על זה.....

aloni002005
02/10/05, 14:18
משה,אין שום אפשרות לקבוע בודאות על איזה דגם מדבר הבחור,מצד אחד טען כי יש מכה על מכסה המנוע
"קרוב למראות שעל הכנפיים",מצד שני כי אין קורת אמצע,בשלישית כי יש חלון משולש מאחור.
מה שאומר כפי שכבר ציינתי-או שהמדובר ב GSR או GL עד שנתון 75 ,או שהמדובר ב GFT שנתונים
76-79 ,וב GL 78-79 עם השתלת מראות כנפי הGSR שאגב נמכרה לשוק היפני והאמריקאי.
שווה בדיקה בכל אופן.

אלון אברמוב ממנהלי מועדון סובארו קלאסי

M.Azulay
02/10/05, 14:21
משה,אין שום אפשרות לקבוע בודאות על איזה דגם מדבר הבחור,מצד אחד טען כי יש מכה על מכסה המנוע
"קרוב למראות שעל הכנפיים",מצד שני כי אין קורת אמצע,בשלישית כי יש חלון משולש מאחור.
מה שאומר כפי שכבר ציינתי-או שהמדובר ב GSR או GL עד שנתון 75 ,או שהמדובר ב GFT שנתונים
76-79 ,וב GL 78-79 עם השתלת מראות כנפי הGSR שאגב נמכרה לשוק היפני והאמריקאי.
שווה בדיקה בכל אופן.

אלון אברמוב ממנהלי מועדון סובארו קלאסי
תקרא את השרשור הוא אמר שזה הדגם:

aloni002005
02/10/05, 14:26
תקרא את השרשור הוא אמר שזה הדגם:לא, לפי מה שהוא כתב אני מצטט:נראה לי שזה הדגם הכחול באמצע,עכשיו אתה יודע כמה אנשים נגשו
אלי במהלך חיי הקצרים לשאול:זה GSR?,זה 79 נכון?,הייתה לי כזאת 73 ואם אני ימשיך לא נגמור,
כמו שאמרתי שווה בדיקה.

השושנים
02/10/05, 15:43
אזי אין שום סיבה שתעליב אותי בכך שתטען כי אני מדבר על דגמים חדשים עם אלקטרוניקה משתוללת:loco: :loco: :loco: :loco: :loco: :loco: :loco: :loco:בוא ואגלה לך עוד סוד אין לי גם מושג על ההבדלים בין רמות הגימור ומה אומרות האותיות הקטנות GL GLS וכו.... והאמרקאיות הן סינית עבורי בשביל זה יש את המומחים ......חן למשל...רן :-)

s.b.m.w
02/10/05, 16:24
רן-אל תעשה את זה לעצמך,וסוד בינינו(E-21 זה דגם משנות ה-70-80)שששששששששש.....לאט לאט עם ההעלבות לבימר הספציפית הזאת, פן יפתח פה ויכוח שיקבור את שאר המתחרות (כולל הGSR:wink: ושאר מריעין בישין)..........
ואיך אומרים - "אדם באמונתו יחיה".

חג שמח!

שמוליק.

aloni002005
02/10/05, 16:56
לקבור את ה-GSR יישאר אצלך כנראה בגדר ח ל ו ם:angel: :angel: :angel::wink: !!!

אבל יחד עם זאת,אני לא רואה איפה העלבתי בימרית,לא יקום היום הזה,להיפך מומלץ לחזור אחורה
לשירשורים ולהבין כמה אני אוהב את המכונה ,ואני לא מצליח לזכור אם הייתה לי אחת כזו..........
חג גודייח...אאאאאא שמייח !!!! שנדע רק טוב בסיבוב הזה ושנה טובה.

bmw 320
02/10/05, 22:23
אתה לא מעייף.אדון gsr ???? קבל אתר מעניןhttp://bb.1asphost.com/e21expert/

SuBaRu_MaN
02/10/05, 22:50
קבל אתר מעניןhttp://bb.1asphost.com/e21expert/האתר הזה שלך? כולל המכוניות?

מ-ד-ה-י-ם! :mm_yeah:
אני מקנא בך! איזה מכוניות יפות, כל אחת יותר ליגה מהשניה. במיוחד ה320I.

aloni002005
03/10/05, 9:40
אתה לא מעייף.אדון gsr ???? קבל אתר מעניןhttp://bb.1asphost.com/e21expert/או ....עכשיו רק צריך להראות את זה לרן "השושנים",ולתת לו הסבר למה כולנו חושבים שלרכב
הזה דווקא יש התנהגות כביש,אני כבר יסביר את זה לבוחנים שהיו איתו שם,ולמה לעזאזל הרכב
הזה מוכר לי?????????:roll:

s.b.m.w
03/10/05, 11:46
האמת היא שדווקא הE21 לא ידועה בהתנהגות הכביש שלה.

מאתגרת? כן.
מהנה? מאוד :twisted: .
צפויה ובטוחה :roll: ? ממש לא...
הנטייה להיגוי יתר פשוט חזקה (ומהנה) מדיי.

והאוטו הזה מוכר לך כי הוא אחד הE21 הכי יפות ומשוחזרות בארץ. פשוט מדהים (ובמציאות הוא נראה הרבה יותר טוב).

שנה טובה,
שמוליק.

SuBaRu_MaN
03/10/05, 12:02
האמת היא שדווקא הE21 לא ידועה בהתנהגות הכביש שלה.מה אתה מבין בכלל ב-ב.מ.וו?!! :-P
חוץ מזה, שיש לרכב שלך צורה כזו שקסית, אפשר להסתדר עם התנהגות כביש* לא פלא שמרבית ה E21 מסיימות את חייהן מעבר לקו הירוק וברצועה (ויש שם המון כאלה! :x)

שוב, רכב מדהים.

* עד שמגיע החורף...:bigcry: