Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7557 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עליתי באיביי על פריט מענין מאוד : http://cgi.ebay.com/ebaymotors/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&rd=1&item=8002859061&ssPageName=STRK:MEWA:IT

זוג בולמ"ז אחוריים משופרים "אוטודלתא" מתוצרת ספיקה לאלפאסוד, בולמים שמיועדים עקרונית למשפרים למירוצי ראלי.

שתי שאלות:

1) האם יש טעם להרכיב אותם על רכב "כביש רגיל" כמו שלי, או שהם יפרקו לי את הסתימות בשיניים ?

2) תהיה לי איזו בעיה מבחינת חוקי ישראל/המכס/המע"מ לקבל את החבילה שנשלחת (לתשומת לבכם) מביירות ?

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם
עליתי באיביי על פריט מענין מאוד : http://cgi.ebay.com/ebaymotors/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&rd=1&item=8002859061&ssPageName=STRK:MEWA:IT

זוג בולמ"ז אחוריים משופרים "אוטודלתא" מתוצרת ספיקה לאלפאסוד, בולמים שמיועדים עקרונית למשפרים למירוצי ראלי.

שתי שאלות:

1) האם יש טעם להרכיב אותם על רכב "כביש רגיל" כמו שלי, או שהם יפרקו לי את הסתימות בשיניים ?

2) תהיה לי איזו בעיה מבחינת חוקי ישראל/המכס/המע"מ לקבל את החבילה שנשלחת (לתשומת לבכם) מביירות ?

היי,

מכיון שהבולמים הנ"ל הם לא מ"ליגת העל" למרוצי ראלי, אם תרכיב אותם אצלך ברכב תרגיש שיפור (בעיקר הקשחה) אך לא משהו שיהפוך את התנהגות המכונית על פיה...

לגבי חוקיות ייבוא, אני ייבאתי בעבר חלקים מירדן, אך איתם יש לנו (כך אומרים) הסכם שלום. לגבי לבנון, מסופקני....החוק אוסר על קיום כל קשר/מגע עם מדינות אויב וכזכור לי, לבנון עדיין מוגדרת כזו. המלצתי היא שתתקשר מחר למכס ותשאל אם ניתן לייבא ייבוא אישי מלבנון.

ליאור.

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

פורסם

שלום,

א. אני לא בטוח שהמוכר יהיה מוכן בכלל לעשות עסקים עם ישראלי.

ב. אני לא חושב שיש שירות דואר מלבנון לישראל.

ג. גם אם הוא ישלח לך דרך צד שלישי במדינה אחרת, והעלות עדיין תשתלם לך, קח בחשבון ביקור של השב"כ בביתך או במיקרה הפחות טוב - של זק"א.

ד. תמיד תוכל לבקש pick-up ולהיפגש איתו משני צידי הגדר,

הרבה סחורות מוקפצות ככה בגבול לבנון...:wink:

שנה טובה לכולם !

פורסם

אם אתה ממש רוצה, ויש לך חבר באירופה, שהכל יעשה דרכו...

שתי שאלות:

NSU Club Israel

פורסם

חברה, לפתוח את העיינים, החלקים בקנדה בצפון אמריקה.

הלוואי ויהיו הרבה חלקים כאלה בארצות מסביבינו כי אז כנראה יהיה שלום

שנה טובה לכולם,

דוד נמרי

פורסם

לאוגדונר "שלנו" היתה טויוטה לנד קראזר (כמו של האו"ם) אלא שהדגם היה טיפה שונה...

אספקת חלקים מחברת טויוטה? היא לא ממש רצתה להביא כי הדגם היה שונה. (הרכב "נימצא" בלבנון)...

יום בהיר אחד שבקה לה משאבת ההזרקה, חברת טויוטה לא רצתה להביא משאבה כזו בטענה שאין היא אחראית על הרכב (ובצדק)...

מה עושים? עושים "יבוא אישי" מלבנון הסמוכה...

איך משלמים? במזומן, בדולארים...

אגב, לא רק חלקי רכבים "יובאו" ככה, גם כדורים לתמ"ק שלו (סקורפיו)...

השחיתות.... :shock:

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם
חברה, לפתוח את העיינים, החלקים בקנדה בצפון אמריקה.
המוכר רשם שהחלקים נמצאים בצפון אמריקה על מנת שיעלו בחיפוש למשתמשים ב-Ebay.com

בלי שישנו את אפשרות החיפוש לכלל העולם. הוא מציין בהמשך שהחלקים ישלחו מביירות, לבנון.

No worries 8)

פורסם
שלום,

א. אני לא בטוח שהמוכר יהיה מוכן בכלל לעשות עסקים עם ישראלי.

ב. אני לא חושב שיש שירות דואר מלבנון לישראל.

ג. גם אם הוא ישלח לך דרך צד שלישי במדינה אחרת, והעלות עדיין תשתלם לך, קח בחשבון ביקור של השב"כ בביתך או במיקרה הפחות טוב - של זק"א.

ד. תמיד תוכל לבקש pick-up ולהיפגש איתו משני צידי הגדר,

הרבה סחורות מוקפצות ככה בגבול לבנון...:wink:

שנה טובה לכולם !

הייתי מצרף לרשימה גם את מפלג סמים הקרוב לביתך....רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

• תוכן חדש...