Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תצפית מעניינת מלוח יד 2

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7558 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

על הסגולה רשמו במגאזין אוטו האחרון (ספטמבר נראה לי)

אז הייתה לה בעייה במנוע והיא נאלצה שלא להגיע מטעמי בעיות מכאניות (השווה לקנות אותה במצבה ההוא?!!?)

אתם מוזמנים לקרוא אם יש לכם את המגאזין.

פורסם

אני מוכן להמר על כך שהסגולה היא 911 משנות ה 90 מולבשת על רשיונות של 911 מ 1971.

ב- 71 לא היה מנוע 2.7, לא היו פגושי פלסטיק, מראות פלסטיק, היו פנסים שונים ועוד.

קצת קשה להאמין שמישהו יעשה את המאמץ של לקחת 911 קלאסית משנות ה 70 ולהפוך אותה באופן מושלם ל 911 המונית למדי משנות ה 90.

תמונה של 911 משנת 92:

92turbos2.jpg

פורסם

יש שם פורש בוקסטר ידנית שנת 1997 ב 160,000...

זה לא ממש יקר.

כמה עולה להחזיק אותה?

אני מדבר על כל המסביב (ביטוח, טיפולים...).

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

המסביב...

זה כבר ממש יקר:borg:

ג.

• על ארבע: ALFA 156 TS + GOLF GTI MK2 8V 19E+GTV 916
    על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

פורסם
יש שם פורש בוקסטר ידנית שנת 1997 ב 160,000...

זה לא ממש יקר.

כמה עולה להחזיק אותה?

אני מדבר על כל המסביב (ביטוח, טיפולים...).

זה תלוי מאיזה צד מסתכלים.....

haters will hate

• תוכן חדש...