Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7557 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי שהרכב נגרר לאיזור הרשות שגם שם לא עובדים מי יודע מה לקחתי את העינינים לידים והתחלתי לעשות את הכול לבד קניתי ברנר חוטי הלחמה ניר לדיסק שיוף קומפרסור 25 ליטר ועוד כמה דברים ויצאתי היום לדרך חשוב לדעת יש לי קצת נסיון עם פחחות רכב אבל התליי הראשון נראה טוב בשימוש הראשון בברנר

תליי 2.JPG

תלי.JPG

חבר צוות פיברקלאב טוב כלב חבר מחבר כלב מיצר צינורות ברקס ממתכת 0522790303

• אחראי פורום
פורסם

בהצלחה! תהיה בטוח שכשתעלה על השיטה, ביחד עם הרצון שלך

לשפץ את הרכב שלך - התוצאות יהיו בהתאם.

הייתי ממש רוצה ללמוד את העניין.

אני מוכן לבוא לעזור אם אנחנו גרים קרוב...

איתי.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

בהצלחה!!..

בגלל שאני גם הגעתי הרבה פעם להחלטה שאני יעשה את

הפחחות.. לרכב שלי אשמח אם תוכל לציין את המחירים לכלים.

וכמה טיפים..

פורסם

אני גר בחדרה

סט ברנר קטן 750 שח קומפרסור 25 ליטר 600 שח למזומן בעל תקן ישראלי חומר שפכטל כולל סכינים 110 חבילת אלקטרודות נחושת 90 שח וחומר מקשר 40 דיסק ליטוש גדול קניתי מזמן דיסק קטן גם יש לי בנוסף אני נעזר במוסך של חבר שלי לדברים מיוחדים שנצטרך בעתיד תנור פיסטולט חשוב לא לשכוח אחרי גילוי הפח בסוף העבודה צבע יסוד 22 שח

חבר צוות פיברקלאב טוב כלב חבר מחבר כלב מיצר צינורות ברקס ממתכת 0522790303

פורסם

לידיעתך

פחחות עושים עם רתכת CO 2 לטלאים

כמובן שיש עוד מלא חומרים שאתה צריך

חוץ מזה יש ים פחחים מעולים בארץ ואני מרשה להגיד מעולים

השאלה אם אתה מוכן לשלם

לשלוח לשטחים זה הכי זול והתוצאה בהתאם

חוץ מזה שאני מכיר לא מעט רכבים שלא חזרו משם או אם הם כבר חזרו אז

עם נזקים בצורה מטורפת

כתובת דואר אלקטרוני

[email protected]

בעל FORD MERCURY COMET 74

ו FORD MUSTANG 67

פורסם

מניסיון אישי של הרבי מאד שנים בתחום הריתוך וההלחמה אני ממליץ במקרה של קניה ציוד חדש

לקנות רתכת TIG ארגון ולילמוד לעבוד איתה אני מוכן לעזור בחלק הלימודי של הנושא כולם מוזמנים ליצור קשר

דורון

פורד אסקורט ‏‎Mexico MK1 RS ,

פורסם

אנשים, רתכות CO2 וארגון עולות הרבה הרבה זוזים, וגם צריך לדעת איך לעבוד איתן כדי לא לחורר את הפח טרמינלית.

דווקא השיטה המסורתית בהלחמות נחושת קלה לדעתי יותר ללימוד ועבודה עצמית.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

אין בעיה להשתמש בברנר ולהגיע לתוצאות טובות,ששום פחח לא יתאמץ להגיע,אלא תמורת הרבה כסף.

אני מציע את הפיניש הסופי לתת לפחח,שזה די זול,ופה דרוש,הרבה נסיון.

עליך לטפח מוזרויותך מגיל צעיר,כדי שלכשתזדקן לא יחשבו שעף לך בורג.

פורסם

אם הוא מרתח עם אוטוגן עם חוטי נחושת התוצאה היא כמו CO2 שתאחלס גם "דוחף" חוטי נחושת....ההבדל הוא שפה מקור ההמסה הוא חום של להבה מחומצנת....ושם מקור ההמסה הוא "קצר" חשמלי

פורסם

"אחרי יאוש מהפחחים אני עושה את זה לבד" - אל תתייאש יהיה בסדר

לפני שמכניסים ראש בריא למיטה חולה צריך לעשות בדיקת כדאיות ואני אסביר.

אני קניתי חיפושית בערך לפני 3 שנים עם בודי מדהים (לדעתי) ומנוע מעולה.

הכנתי את עצמי פסיכולוגית וכלכלית לעובדה שיישור קו מכני כולל טסט והזנחה של בעלים קודם ,לרכב שעומד 3 שנים

יעלה לי 4000 ש"ח לחלפים ושונות בעבודה עצמית.

בנוסף על סמך התייעצות עם מספר מומחי vw עשיתי הערכה לגבי עלות פחחות (אין רקבונות) וצבע

6500 ש"ח.

שבוע שעבר אחרי הטסט ישבתי וסיכמתי את המספרים הגעתי ל4500 ש"ח -עבור שיפוץ מכני.

אחרי שעברתי טסט נסעתי לפחח בוטיק שהעריך את העבודה על הרכב ב 15000 ש"ח.

יום אחרי נסעתי לפחח שאצלו צבעתי את החיפושית הקודמת וסגרתי על מחיר יותר הגיוני.

ראיתי עבודות מדהימות של בעלי מקצוע אבל מה לעשות לא בתקציב שלי.

המשתמש נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

למכירה חיפושית לשיפוץ שנת 70 דגם 1200 בודי מעולה בלי טסט 3 שנים

פורסם
אם הוא מרתח עם אוטוגן עם חוטי נחושת התוצאה היא כמו CO2 שתאחלס גם "דוחף" חוטי נחושת....ההבדל הוא שפה מקור ההמסה הוא חום של להבה מחומצנת....ושם מקור ההמסה הוא "קצר" חשמלי

רוצה לדבר על זה?!

רתכת CO לא "דוחפת" חוט נחושת. היא "דוחפת" אלקטרודה. מה שאתה שם שם זה העסק שלך, לרוב מישתמשים בתערובת שמכילה פליז ולכן הצבע מזכיר נחושת. עד כאן "הקירבה המישפחתית" בין אוקסי-אציטלן וMIG\TIG!!!

MIG\TIG מיצרות תפר "סטרילי", תפר שההיתוך שלו הוא יותר חם. משמעות הדבר החיבור בין המתכות יותר טוב, יש המסה של חומר הבסיס והאלקטרודה.

בנוסף יש את העניין של הקשת החשמלית ש"דואגת" להעברה של חומר מקצה אחד לקצה שהני וחיבור שלו לצד השני בצורה מושלמת, צורה שבחימום אתה לא יכול לקבל.

זה דומה לערבוב של שני נוזלים, מים וכוהל. הם בחיים לא יהפכו להיות אותו הדבר , ולעולם לא יהיו ממש מחוברים...

אלקטרוליזה אתה מכיר? ציפוי מתכת ע"י זרם חשמלי... שני החומרים מיתגבשים ביחד...

בנוסף, בזמן הריתוך החום הרב יוצר סביבה שמיתחמצנת בקלות. החום בנוסף לחמצן ולפחממנים שנוצרים מהשרפה של האציטלן (או יותר גרוע, בערכות הזולות מישתמשים בבוטאן) יוצרים תפר רגיש לחימצון, ולפעמים מחומצן...

בריתוך MIG\TIG יש הגנה על איזור הריתוך, התפר אמור להיות קטן יחסית ולכן הקרור שלו מהיר. האזור מופרד מהחמצן ע"י גז אינרטי...

לא צריך להיות גאון הדור בכדי לרתך עם רתכת MIG, מניסיון שלי...

צריך הרבה סבלנות...

בכל אופן, אוקסי-אציטלן זה לא תחליף לאמצעי ריתוך נורמאלי, הוא יכול לבוא כתוספת, אבל לעולם לא כאמצעי עיקרי, בעיקר אם אתה מיתכוון להשקיע בריתוכים שאמורים להחזיק מאמצים....

"ריתוך" ע"י אוקסי-אציטלן באלקטרודה "נחושת" הוא לא ריתוך!!! זו חפיפת מתכות!!!

לא מיתבצעת המסה של חומרי הבסיס אלא קשירה של הנחושת לפני השטח של הברזל. בדיוק כמו הלחמה שם מלחם לחוט נחושת... לעולם זה לא יהיה חזק כמו ריתוך "אמיתי"...

שלא תגידו שלא אמרתי :wink:

ואתה אדון עתיד... אנא...

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

גילי, לגבי ריתוך נושא מאמצים (שלדה, קורות) ברור שלא מתאים להלחים בנחושת עם ברנר חמצן אצטילן.

אבל כדי לעשות תיקוני גוף, הנחושת לא רעה בכלל - היא נוזלת טוב וממלאת את כל תפר ההלחמה במלואו, היא קלה לשיוף ועיבוד אח"כ כך שהתפר יוצא חלק מאוד בלי שימוש בחומר כמעט בכלל, היא "גונבת" חום מהברזל והמקום מתקרר מהר מאוד והחיסרון היחידי הוא באמת שריפת הפח שלגבי זה אין תשובה פרט לנסיון העבודה של המלחים/מרתך בשליטה בחום.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

• תוכן חדש...