Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פרינץ 1200 מי-ם תוצאות בדיקה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7561 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

כמו שהבטחתי היום הייתי שוב במוסך האמור החדשות הטובות הרכב למכירה בסכום מגוחך החדשות הרעות אין מנוע....הסכום הוא 3500 ראשוני ללא ויכוח מצידי לדברי הבעלים יורם מהמוסך יש הכל פרט למנוע ובמצב טוב... שוב מוסך על יד מוסך אתגר בי-ם מרכז בלליוס מעל רמזור אופנועים-מי שירצה הכוונה מהמקום אלי לטל-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם
שלום לכולם

כמו שהבטחתי היום הייתי שוב במוסך האמור החדשות הטובות הרכב למכירה בסכום מגוחך החדשות הרעות אין מנוע....הסכום הוא 3500 ראשוני ללא ויכוח מצידי לדברי הבעלים יורם מהמוסך יש הכל פרט למנוע ובמצב טוב... שוב מוסך על יד מוסך אתגר בי-ם מרכז בלליוס מעל רמזור אופנועים-מי שירצה הכוונה מהמקום אלי לטל-רן

אשמח להכוונה + טלפון, אם יש במקרה... מנוע יש לי ספייר :)

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

פורסם
אשמח להכוונה + טלפון, אם יש במקרה... מנוע יש לי ספייר :)

האם הפרינץ 4 איננה מעניינת ?

אני יכול לנסות לצלמה בסוף השבוע אם יש התענינות.

פורסם

מישהו/י הרגע רשם/ה לי בפרטי :

"יש לי שאלה אליך - הפרינצים בארץ הם כמו פוקימון בשבילך? חייב שיהיה לך את כולם ? :-P"

האמת שזו שאלה טובה...אולי הייתי צריך לדבוק בפוקימונים, לפחות היה נשאר לי כסף לאוכל ובגדים :)

ליאור.

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

פורסם

דווקא עם פוקימונים לא היה נשאר לך מספיק כדי לגלוון 3.5 ברגים!

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם

מועדון NSU ISRAEL מכיר את ה 1200 הירושלמית.

היא היתה ליד סלמה במשך שנים, בלי מנוע, הבעלים נפטר לפני כמה שנים (כרמל עוד הספיק לדבר איתו), לדעתי היא נמכרה בלי ניירות ויש כאן בעיות עם צו ירושה. נמכרהב 300 דולר, להוא מירושלים.

מי שיוכל לעשות בה את השימוש הטוב ביותר הוא חן גרין מיודעינו, הוא פיספס אותה בפעם הראשונה.

נדב

NSU Club Israel

NSU Club Israel

פורסם
בשמחה :)

הרעיון של פרינץ 4, 1000, 1200 ו-TTS בחניה מתחיל לקסום לי... ;-)

תודה מראש,

ליאור.

קיבלת השראה?...:wink:

ג.

• על ארבע: ALFA 156 TS + GOLF GTI MK2 8V 19E+GTV 916
    על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

• תוכן חדש...