Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ציוד לפחחות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7558 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני מעונין לבצע פחחות רכב לבד

באיזה סוג רתכת הכי מומלץ להשתמש

צבע יסוד

כל ציוד שנדרש

כל מידע יעזור

תודה מראש

חן[/quote

לא מומלץ להשתמש ברתכת , מומלץ בברנר עם חוטי נחושת.

קשה לי להסביר לך בכתב,כל עבודה והכלים שלה.תלוי בצורת הפגיעה.

אני קונה את החומרים.מבחור שיש לו בבית, מחשב לעירבוב צבעים.הוא מוכר גם לפחחים.

צבעים,חומרי אטימה,מקשה,טינר,נייר,לקה,ועוד... אפשר לקבל אצלו גם יעוץ.

את החומרים הוא מוביל לאן שתבקש.

הטל" שלו 064-333362/08-9432985. חזי. אם ישאל "מי שלח אותך" תגיד דוד המכונאי מרחובות.

אם תצטרך עזרה נוספת, צלצל אלי,0522784389

בברכה

דוד

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם

כן, וזו אפילו השיטה המסורתית. יש לה יתרונות וחסרונות אבל ככה אני עשיתי את הפחחות באלפא.

לגבי צבעים, חומרים שאלות ומענות - פנה לחנות "טופ קולור" שביצחק שדה (בצע חיפוש למצוא את הטלפון) ותענה על כל שאלותיך. אני חוזר ומדגיש, למרות שזה נשמע מייאש, שגם מבחינה כספית וגם מבחינת התוצאות זה לא שווה לעשות צביעה לבד. ליטר צבע יכול לעלות מאות שקלים.

אצל צבעי יצא לך יותר זול והתוצאות יהיו טובות בהרבה (מה לעשות, הנסיון....)

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

הייתי חייב להגיב

:razz:

OK, אז נגד מסורת אין לי מה להגיד...

איכותי זה לא... למה? כי ריתוך על ברנר אציטלן מחמם את הפח ומרפה אותו.

ריתוך ע"י רתכת MIG או TIG לא יעשה את זה...

בנוסף, "ריתוך" עם אלקטרודה מנחושת לא ממש ניקרא ריתוך, זה brazing

שזה אומר איחוד המתכות ע"י הנחושת. בריתוך אמיתי המתכות מותכות ומיתעבבות עם החומר המקשר, האלקטרודה.

חיבור בעזרת נחושת יכול להיות טוב לחלקים קטנים או לחלקים שלא נימצאים תחת מאמץ. לא מומלץ נניח לרתך עם זה ריצפה של רכב ביגלל 2 הסיבות שאמרתי ממקודם, החלשה של החומר ושבירות של התפר...

רתכת MIG עושה את העבודה טוב ביגלל שהיא מחממת את האזור בצורה נקודתית.

החוט שלה דק, יש מיסוך של גז אינרטי (לרוב מישתמשים ב CO אבל לקבלת ריתוך איכותי ממש אפשר להישתמש בארגון מעובב עם CO היום וזה טיפה יותר יקר בעלי עסקים לא מישתמשים בזה)...

בנוסף, ריתוך MIG יכול להיות במיספר שיטות. הכי פשוט (ומגעיל) זה לרתך לוח על לוח, כאשר התפרים הם באזורי החפיפה. משני הכיוונים... למה מגעיל? כי זה נראה "חוראני"...

יותר "מיקצועי" זה לעשות חורים בפח ולשים את החורים על אזור החפיפה. מרתכים בתוך החורים. יש לי טבלא שמראה כל כמה ס"מ צריך להיות חור, באיזה קוטר וכו'...

ניתן לעשות "פאזה" באזור החפיפה כדי שהפח שאנחנו מרתכים יחפוף בגובה את הפפח שאליו אנחנו מרתכים...

ריתוך בהשקה, יוצרים שני מישורים חופפים (שאין נקודות קווח) ומרתכים על בתפר בינהן...

לא טוב למתחילים, לא טוב למקומות שצריכים לעמוד בעומס...

הכי טוב זה TIG... למה? ככה...

הכי פחות מחמם, הכי נקי, והכי "סקסי"...

גם הכי קשה ללימוד... מה לעשות...

הטכניקה היא כמו ב MIG, רק שכאן יש את הידית שהיא כמו ברנר, ויש את האלקטרודה...

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

• תוכן חדש...