Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יש אבטומוביל חדש!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7563 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

גיליון 60 של האבטומוביל ראה אור ומופץ בדואר בימים אלו לכל המנויים (= כל חברי מועדון החמש ועוד לא מעט מאושרים...). בגיליון: בני הספל משוחח עם צביקה רכניץ, מייסד מועדון החמש; ראלי החיפושיות הראשון ע"ש אברהם פורת; והצדעה לשנת 1955 שהולידה לא מעט דגמים מיתולוגיים שחוגגים יובל שנים: ב-מ-וו איזטה, פיאט 600, MGA (כתב קובי מילוא), קרמן-גיהה (כתב דניאל באום), הדורסטארים של מרצדס (190 ו-300 בסדרת SL), פיג'ו 403, סיטרואן DS, שברולט של 1955 (כתב בני הספל), אופנוע אנפילד בולט (שמודל 1955 מיוצר עד היום...), קרייזלר 300, ופורד ת'נדרבירד.

בקיצור - חגיגה!

מי שהיה באירוע הנוצץ של 20 שנה למועדון כבר קיבל עותק, שאר חברי מועדון החמש יחפשו בימים הקרובים בתבת הדואר, ולאחרים כדאי להירשם כחברים במועדון החמש ואז להיות מנויים אוטומטיים של כתב העת ולקבל 6 גיליונות של האבטומוביל בכל שנה.

אפשר גם לרכוש מנוי שנתי (6 גיליונות) במחיר של 180 ש"ח (כולל מע"מ). לפרטים נוספים נא להתקשר לקרול 02-6521222.

ואם לא ניפגש בשבוע הקרוב אז

שנה טובה-טובה ומאושרת, שתהיה שנה קלאסית....

איל.

טריומף TR3A שנת 1958

וולוו P1800 "המלאך" 1965

ותמיד מחפש עוד רודסטארים/מכוניות ספורט אירופאיות

פורסם
שלום,

גיליון 60 של האבטומוביל ראה אור ומופץ בדואר בימים אלו לכל המנויים (= כל חברי מועדון החמש ועוד לא מעט מאושרים...).בקיצור - חגיגה!

"מי שהיה באירוע הנוצץ של 20 שנה למועדון כבר קיבל עותק",

לא מדוייק. אני וכמה נוספים לא קיבלנו. ייתכן שלא חילקו לבסוף? או שאולי רק חלק לא קיבלו. עכ"פ רצוי שרותם תברר אצל כל הנוכחים ותשלים את הפאזל. . .

שנה טובה-טובה ומאושרת, שתהיה שנה קלאסית....

איל.

שנה טובה לכולנו, לתחביבנו, והעיקר לבריאותנו . . .

אבי.

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

פורסם

אני חייב לציין שאני מתפעל כל פעם מחדש מהגליון הרציני והמקצועי

גם מבחינת עריכה וגם הכתבות שבו .

יישר כח !!!!!!!!!!

יש מלא מה לקרוא ומעניין מאוד .

אני מחכה כבר לגליון הבא :-)

ביי

דרור .

מוריס 10 שנת 1939

רובר P2 16 1947 (בתהליך שיפוץ)

וסרשטיין דרור

• תוכן חדש...