Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איך פותחים בורג שהודגש?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7564 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אני מפנה שאלה למומחים בדבר פתיחת בורג שהודגש ע"י מדגש בצידו השני של האום, על מנת שלא יפתח בשעת הנסיעה-מדובר בגלגל השיניים של הנסיכה ,המחובר לנבה של הגלגל האחורי, שם יושבים אומים בתוך מבנה משושה, על מנת שלא יזוזו בעת הידוק הבורג, מישהו דפק עם מדגש על שפת הבורג והרחיבו על מנת שלא יפתח... עכשיו נשאלת השאלה איך פותחים את הבורג ללא נזק?-תודה רן

תמונה להבהרה

http://img316.imageshack.us/img316/2898/dscf90979xo.jpg

http://img316.imageshack.us/img316/8237/dscf90957dt.jpg

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

לדעתי לא תוכל לפתוח ללא פגיעה בבורג.

שיטה ראשונה: לפתוח באלימות ואז רוב הסיכויים שגם האום "יחרש". שיטה שניה: תקנה מקדח כירסום בקוטר החור האמצעי שקדחו בבורג (או שאתה קדחת?), אולי כדאי להגדיל אותו קצת ותוריד שכבה דקה מגובה פני הבורג המושחת. לאחר מכן פתח אותו. דרך אגב: מה הבעיה לפגוע בבורג? לא ניתן למצוא כאלה חדשים?

פורסם
לדעתי לא תוכל לפתוח ללא פגיעה בבורג.

שיטה ראשונה: לפתוח באלימות ואז רוב הסיכויים שגם האום "יחרש". שיטה שניה: תקנה מקדח כירסום בקוטר החור האמצעי שקדחו בבורג (או שאתה קדחת?), אולי כדאי להגדיל אותו קצת ותוריד שכבה דקה מגובה פני הבורג המושחת. לאחר מכן פתח אותו. דרך אגב: מה הבעיה לפגוע בבורג? לא ניתן למצוא כאלה חדשים?

אין לי בעיה לפגוע בבורג אני לא רוצה לפגוע בכתר האלומנים לחיצה חזקה גורמת לאום לנוע בתוך כלוב האלומניום ואני לא רוצה לשבור את הבסיס-רן

פורסם

רן

נראה לי שלא תוכל להשחיז כי זה שקוע.

תפעיל מעט יותר כוח מהרגיל , כשהכל רטוב בשמן נגד חלודה (או נפט) וההדגשה תימעך. היא טובה נגד שחרור עצמי ולא נגד הפעלת כוח.

אני לא רואה כל חשש לנזק לאלומניום ע"י האום, מקסימום דחוף שם מברג שטוח גדול לביטול המרווח.

ולהמשך : כמובן ברגים חדשים לפי דוגמא אבל הכנס אותם הפוך , ראש הבורג בשקע שבתמונה והאום על גלגל השיניים. ניתן כמובן אום ניילוק או פחית מכופפת לאבטחה.

אנסה להוסיף תמונה בהמשך.

בהצלחה ישי

" בוא ניסע, ניתן למחלה לעבוד, נחזור עם מיכל ריק " . בגעגוע לישראל ז"ל

פורסם
מצטער שלא קשור לנושא אבל התמונה איכותית!

באיזו מצלמה היא צולמה?

פוג'י S-5000 שלוש מליון מ.פ (במקרה הנ"ל)- איתי כמעט בכל מפגש.....-רן

פורסם

לדעתי ישי צודק. תוכל להפעיל מעט כוח וההדגשה אכן תכנע. בכול מקרה, אם לא תרצה כן תוכל להוריד גובה של בורג ו/או אום ע"י המקדח המיוחד שהצעתי.

שוב, כמו שישי אמר, תראה אם לאחר מכן לא תוכל להפוך את הכיוון של הבורג. תוכל להשתמש עם לוקטייט וזרז לתבריג.

פורסם
פוג'י S-5000 שלוש מליון מ.פ (במקרה הנ"ל)- איתי כמעט בכל מפגש.....-רן

לפני שאתה הורס, קיימת אפשרות לרתך אום בדיוק מעל הבורג, זה יגרום לשני דברים .הראשון החימום

עצמו ,השני יהיה במה לתפוס.כמובן שצריך רתח טוב.

רן שיהיה שנה טובה -זאב

zeev

פורסם

תודה רבה למשיבים

אני אנסה בהזדמנות הראשונה לפתוח את הברגים בכוח והגבלת התנועה של הבורג ע"י מברג,

לאחר חילוץ גלגל השיניים אחלוץ את המיסב הפנימי אבצע ניקוי טוב וארכיב מיסב חדש גלגל שיניים חדש, שרשרת וגלגל קטן...שנה טובה לכולם-רן

• תוכן חדש...