Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7564 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב

היום עצר אותי שוטר תנועה לבדיקה שגרתית

לאחר שבדק את כל הרכב ואני מתכוון את כל הרכב

הוא אפילו בדק לי את הגלגל ספאר + ציריות עם פנס

בכל מקרה הוא הוריד את הרכב שלי מהכביש בגלל חלונות שחורים (חלונות אחוריים - הונדה האצבק 99') + מספר אמריקאי

את הקטע של החלונות אני יכול להבין אבל בגלל מספר אמריקאי שלטענתו הוא תיקני אבל לא לרכב שלי

משהו מסריח פה או שאני רק מדמיין??

אריק

פורסם

השחרת חלונות אחוריים צדדים הופכת לחוקית בזמן הקרוב, כנראה שהוא חיפש איך להוריד את האוטו מהכביש.

מספר אמריקאי? למה עשית את זה?

לא מבין אותך..

הונדה סויויק 2002 מבסוט עד הגג! כי התקנתי עליו גגון והוא מכועררר...:roll:

פורסם

הורדה בגלל מספר אמריקאי?

הוא בטוח חיפש אותך.

אותי עצרו לבדיקת תקינה, אצלי מותקנים מאחור חלונות שחורים וגם מספר אמריקאי, והבוחן אצלי העיר לי על זה אבל לא הוריד מהכביש.

אפילו לא נתן קנס, רק ביקש להחליף מספר - אגב, הוא לא ציין אם אמריקאי או לא, אלא בגלל שהספרות מעט דהויות.

לחלוטין לא מוצדק.

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

לפעמים אני נוסע ליד ניידות משטרה,בזמן שהן בולמות אני שומע את הדיסקים צורחים "ססססססס הצילו שוחטים אותנו סססססס מזמן היו צריכים להחליף רפידות".

הניידת הנ"ל לא מסכנת את סביבתה בכך שהבלימה שלה לקויה,אבל החלונות השחורים של ההונדה שלך והמספר האמריקאי שלך נורא נורא מסוכנים מבחינה בטיחותית,הם מזהמים את הסביבה וגורמים לנשים הרות להפיל את עוברן טרם הזמן בשיעור של כ76 אחוזים.

כל הכבוד למשטרת ישראל! (התנועה יותר נכון).

נ.ב. למי שלא הבין ההודעה שלי צינית.

פורסם

לוחית קצרה וגבוהה, להבדיל מהארוכה והצרה הסטנדרטית.

לוחית זו מופיעה בד"כ אך ורק על רכבים אמריקאים (או רכבים שיובאו מארה"ב)מאחר וזה הגודל התיקני ללוחית בארה"ב וזה הגודל למספר בטמבון.

יניב

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
מה הכוונה מספר אמריקאי..?

לוחיות רישוי של ארה"ב..?

הרכבים מייבוא אישי..?

אור.

דוגמא

Mitsu 024.jpg

stam 011.jpg

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

יש לי חבר שלאחרונה עבר טסט עם לוחית אמריקאית.

איך זה שלך הורידו את הרכב מהכביש ?

אטרקציות לאירועים

פאביה על כביש זה כמו צ'אק נוריס בקטטה בבר.
פורסם

:shock: חשבתי שראיתי הכל! הורדה על לוחית רישוי תיקנית?wtf....

אני לא אופתע כשמישהו יכתוב בפורום "קיבלתי הורדה על סאב ומגבר"...

לדעתי תוריד את ההשחרה ותיגש לטסט עם הלוחית רישוי הנוכחית. מקסימום אם זה באמת מוצדק, מה שאני מאמין שלא, אז תעשה לוחית במקום ויעבירו אותך.

:| אני פשוט לא מאמין....

פורסם

שניה המספר של האוטו שלי נחשב אמריקאי

אם כן, יש לי את האוטו 6 שנים בחיים לא עשו לי בעיות על זה, אפילו לא בטסט

אתם אומרים שאני צריך לצפות לבעיות על זה?

205 xs.JPG

פורסם

לוחית אמריקאית היא לוחית תקנית לכל דבר, אין שום קשר לאיזה רכב הוא שייכת, יש הטבעה של תו תקן ויש לה תקינה מלאה. קלף את החלונות השחורים (פן + שפכטל ובעדינות) וגש לבוחן על מנת לקבל את רישיון הרכב מחדש.

פורסם

קשה לי להאמין, 100 אחוז הוא חיפש איך להוריד אותך

לוחית אמריקאית so what כולה היא יותר קטנה... ששוטרים שלא רואים ישימו משקפיים.

חלונות שחורים/כהים מאחורה, אני בכל מקרה חשבתי שזה חוקי

כי אני מכיר כמה שיש להם את זה, ולא חושב שזה לא מעביר טסט

אני מבין שבקדמיים בטוח לא , אבל אחוריים אני כמעט בטוח שכן,

אגב שאלתם את עצמכם מה ההבדל בין וילונות, לחלונות כהים הרי בשניהם לא תראו את הנהג/ נוסעים מאחורה.

אבל וילונות זה חוקי וחלונות כהים לא, מדינת ישראל - לך תבין!

פורסם
השחרת חלונות אחוריים צדדים הופכת לחוקית בזמן הקרוב, כנראה שהוא חיפש איך להוריד את האוטו מהכביש.

מספר אמריקאי? למה עשית את זה?

לא מבין אותך..

מאיין אתה יודע זאת???

הרי אמרו חכמינו : "נבואה ניתנה לטיפשים"

מה יהיה -אף אחד לא יודע

גם ככה זרקו פה את נושא "אפוד זוהר" שחייב להימצא בתוך הרכב והנה- כלום !!!

ירון מאיר

פורסם

נשמע ממש רע.גם לי עשו את זה בזמנו כמה פעמים.כל שוטר מצא משהו אחר.אין לך מה לעשות בנדון.

(השיא היה איזה 15 סעיפים)

כיום,שוטר יכול לז*** אותך על מה שרק בא לו.

חלון כהה? רק השוטר (ועיניו הביוניות) יכול להחליט מהו "כהה". אם זה כהה באוטו שלך-זו סיבה להורדה.אם זה אותו "כהה" אבל,נניח בטרנספורטר של איזה אינסטלטור- אז זה בסדר.

מספר אמריקאי? מבחינת השוטר זו עבירה.מבחינת מכון טסטים שעשה את המספר לפי כל כללי מכון התקנים - זה בסדר. אלפי סיוויקים נוסעים ברחבי ארה"ב עם מספר אמריקאי אבל לשוטר זה לא משנה.

הוא יכל גם לזמבר אותך על צמיגים (בני חודשיים- יבשים) על פיית אגזוז ספורטיבית (כן.פייה.היום מורידים יאריס T על יציאת ניקל מקורית) או על כל מה שרק ימצא לנכון.הפואנטה היא ההטרדה ולא ההורדה.

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

פורסם

אפרופו הורדה מהכביש....

למי שהגיע אתמול בלילה להרצליה קיפוח יצא לראות משהו מוזר:

פולקסוואגן פאסאט משטרתית (לוחית צהובה וצ'קלקות מקדימה ומאחורה של משטרת תנועה),ומה שהיה מיוחד בניידת המשטרתית הזאת,זה דוד אחורי כפול יציאות של RAMUS (כן, ניידת עם FREE FLOW), ועוד 2 יציאות בגודל זהה למבערים של F-15.....

מיותר לציין שצילמתי מיד את התמונה הביזארית (בפלאפון),עוד מעט אעלה את התמונה....

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7564 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...