Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7564 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כתבה מעניינת מתוך YNET על האלפא היפה בארצנו (נכון לעכשיו)

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3145806,00.html

שימו לב לתגובות , נכנסו לסמל"ת באמא. ואני לא חושב שהיבואן צריך להשוות את מחירי האלפא לב.מ.וו , עם כל האהבה שלי לאלפא וכל זה שהייתי מעדיף אלפא סוד על פני כל ב.מ.וו (נו טוב אולי חוץ מM6) אין צורך להשוות אלפא לב.מ.וו ,הרי בעלי הממון שאין להם חיבה לאלפא יעדיפו במוו.

GTA זה הכי אחי .

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני חושב שהיא סתם עוד 147 עם תחת, נכון שהעיצוב יפה (לא מהמם) אבל היא לא ממוקדת..ז"א הקדימה לא חד ולא מתאים כל כך לגריל הכועס..מפרופיל הרכב נראה 147 עם תחת, אולם מאחור, אני חייב להודות היא נראית מדהימה..

אבל!!! זאת לא היורשת לGTV המדהימה...וזה מה שמעודד בכל העניין, הGT איננה מכונית ספורט לשום דבר ועניין, ויכול מאוד להיות שהיא נמצאת כאן עד שנה הבאה (אני חושב) שתגיע הבררה המדהימה והכועסת, שתתחבר לקולקציה החדשה (והמוצלחת) שלאלפא -(159 החדשה-147 המתוחה).

בקיצור, רכב נחמד למי שאוהב...לפי דעתי בזבוז של כסף

1.8T 8)

פורסם

ראיתי אותה לפני שנה בכבישים באיטליה.

גרמה לי לסובב את הראש וזה אומר הרבה...

הרכב יפה ומי שלא מתרשם מזה בתמונות כשיתקל בו במציאות יבין.

"הדבר זר לרוחנו. המשיכה לתיירות לארצנו היא בכותל המערבי, בקברי אבותינו, במערת המכפלה ובקבר רחל. לא מסלול מירוצים!"

-1970, ח"כ מנחם פורוש אל שר התיירות, בנוגע לקיום גרנד פרי ישראלי ראשון.

פורסם

מתן היא לא אמורה להיות היורשה לגטב , היורשת לגטב הלוא היא הבררה (רק השם שלה מעביר בי צמרמורות)

GTA זה הכי אחי .

פורסם

מסכים עם ישי ב-100% כשאני הייתי באנגליה עברה לידי אחת עם מנוע 3200 (V6), קודם

כל הרעש שלה זה משהו מדהים וב', לא יכלתי להוריד את העיניים שלי ממנה!!

היא כ"כ יפה במציאות שזה פשוט מדהים, בתמונות היא טיפה אנמית, תראו אותה במציאות ואז דברו!

פורסם

היא יפה מקדימה ומהצד.

אבל החלק האחורי שלה... נראה יותר זול מפיאט אונו

BMW330i

למכירה מגבר 8011S MBL + רמקולים MONTANA EPS

פרטים בה"פ

פורסם
אנלא מבין מה מצאתם ביופי שלה. היא בכלל לא יפה... :roll:

זה הכל בגלל התמונות של צוקרמן.:wink:

חכה שתיראה אותה במציאות.

לדעתי, רכב GT כמו שהוא צריך להיות. בארץ הקטגוריה לא קיימת, כך שאין למה להשוות אפילו. מי שאוהב, יקנה. מי שלא, יזיל ריר בסיבובים.

משכנתא זה קל

פורסם
זה הכל בגלל התמונות של צוקרמן.:wink:

חכה שתיראה אותה במציאות.

לדעתי, רכב GT כמו שהוא צריך להיות. בארץ הקטגוריה לא קיימת, כך שאין למה להשוות אפילו. מי שאוהב, יקנה. מי שלא, יזיל ריר בסיבובים.

יפה או לא, יש אין ספור מכוניות כ"כ יותר טובות בכל פרמטר, סיבובים קו ישר וואטאבר.

BMW330i

פרטים בה"פ

פורסם

היא יפה ומעוררת תשוקה להדהים - בזה אלפא מצליחים נפלא כבר מה 156

אני אומר בצער שהיום לדעתי (הבלתי קובעת בעליל) BMW מייצרים מכונות נהיגה טובות יותר מהאיטלקים, ויש לGT בעיית תמורה לכסף רצינית ביותר.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם
היא יפה ומעוררת תשוקה להדהים - בזה אלפא מצליחים נפלא כבר מה 156

אני אומר בצער שהיום לדעתי (הבלתי קובעת בעליל) BMW מייצרים מכונות נהיגה טובות יותר מהאיטלקים, ויש לGT בעיית תמורה לכסף רצינית ביותר.

בדיוק

במוו. מייצרים מכונות נהיגה. נקודה.

אלפא מייצרים מכוניות

BMW330i

פרטים בה"פ

פורסם

אלפא מיצרים מכוניות...לתצוגה!

סתם סתם..דרך אגב ראיתי לא פעם ולא פעמיים את הGT במציאות (לא הייתי כותב תגובה רק על סמך תמונות), היא עוף מוזר זה נכון, יפה..תלוי מי מסתכל..

כמו שהזכירו..צמד האותיות לא הופך אותה למשוה מיוחד, גם תג המחיר לא הופך אותה למשהו מיוחד (עובדה שיש לפחות 40 פריטים על הכביש) לכן אני לא מתלהב ממנה יותר מדיי...

בכל עת הייתי לוקח פיאט קופה על פניה בלי להסתכל אחורה..

ובכלל ההשוואה לב.מ.וו לא במקום, היא לא מתחרה בשום קטגוריה ולא גונבת לאף אחד פלח שוק מסויים..מבחינתי רכב דיי מיותר.

****דרך אגב אני יודע שזה לא היורשת לGTV והבררה היא כן, לכן אני לא מוצא טעם בשיווקה (חוץ מקידום מכירות/עידוד המותג בארץ)

1.8T 8)

• תוכן חדש...