Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7566 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוקיי, אז הוחלט למכור את המאזדה 3 (נמכרה כבר :| ), ולקנות אוטו מעט יותר זול, בקבוצת רישוי 2...

הציעו לנו ב"קל-אוטו" רנו מגאן 2005 מנוע 1600 גיר אוטומט

אני ישר עצרתי את הסיפור, מתוך זכרונות עבר על גירים אוטומט של רנו, היות ואין לי היכרות עם המגאן החדשות, האם הגיר שם נשאר בעייתי כתמיד ? עוד בעיות או מחלות שאני צריך לדעת לפני שאני הולך לעשות טעות ולקנות את הצרפתיה המוזרה הזו ?

לגבי האיכות של האוטו לטווח ארוך וכדומה, אינני מוטרד, הרכב יוחלף תוך שנתיים במקרה הכי הכי רחוק.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

אכן הגיר בבסיסו הוא אותו גיר שנמצא כבר כמה שנים אצל כל היצרנים הצרפתים.

אבל יש איזשהו שוני בין הדגמים.

לי יש מגאן 2 2004 עם 110000 ק"מ ואני מכיר עוד כמה מכוניות כאלה של חברים (עם ק"מ נמוך יותר) וממודלים חדשים יותר ואף אחד לא הייתה בעיה בגיר.

המגאן לא נראה לי מכונית שתשרוד הרבה שנים בצורה טובה, שנתיים-שלוש היא תחזיק בכבוד.

פורסם

אורן, אני יודע, אבל אמא שלי לא תנהג בגיר רגיל, ולאנטיס כבר היו לנו בשלל דורותיהם כולל מאזדה 3, אני די רוצה פוקוס אבל הקטע הוא שהמגאן מוצעת במחיר טוב עם תנאי תשלום נוחים מבחינת ריבית וכל השיט הזה...

עומר, כמו שנכתב: האוטו הזה ימכר במקרה הגרוע ביותר בעוד שנתיים...

פורסם

אורן, זה שאתה מושך למנתק זה לא אומר שגם אני עושה את זה, אז די, אני לא לוקח סתם אוטו חף מפשע, רכב של תלמידות קולג' בוא נאמר (מוטקה, אני אוהב אותך !!!), ושם לו דוד אחורי ומחליט שהוא ספורט...

*עריכונת*

הרכב עם 56K ק"מ, טיימינג עושים לו ב60K כמיטב מסורת אוכלי הבאגטים ?

פורסם

בסדר תודה הצלחת לשכנע את אבא לא לקנות את האוטו, רכשנו פוקוס במקום, אורן, יש לי לסגור איתך חשבון ארוך :p

פורסם

*עריכונת*

הרכב עם 56K ק"מ, טיימינג עושים לו ב60K כמיטב מסורת אוכלי הבאגטים ?

החלפת רצועת תזמון מתבצעת בכל 120,000 ק"מ או 4 שנים.

אפי.

תנו חיוך, הכל לטובה.

• תוכן חדש...