Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7566 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

באנגליה התופעה ממש חמורה... יש "אירגונים" של אזרחים שנימאס להם והם מרססים את המצלמות בצבע או מניחים עליהן שק...

כמו שאומרים, לגנוב כל אחד יכול, החוכמה היא לא להיתפס :roll:

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

איזה :screwy: .

היה הרבה יותר פשוט לא לנסוע מהר. או סתם לעשות דברים יותר קיצוניים מהבערת המצלמה, במיוחד כשהם היו שלושה.

משכנתא זה קל

פורסם

לא ידעתי שמצלמה יכולה לשלוח אותות מצוקה.. אני אזכור את זה לפעם הבאה שאני ועוד 2 חברים שלי ננסה לשרוף את המצלמה כדי שאבא שלי לא יקבל דוח..

חח נו באמת מה אם חשבו שיכאב למצלמה?!

טוב שהם נתפסו, מגיע להם!!

ועכשיו ברצינות מצלמה באמת שולחת אותות מצוקה? או שפשוט מישהו מהמוקד ראה את הנעשה והוא זה ששלח את האותות?

-לאון חבקין-

:loco:How can I be lost, If I've got nowhere to go?

:loco:

פורסם

המצלמה אכן שולחת אותות מצוקה.

אני בעד גרימת נזק למצלמות. במיוחד משום שהתברר לי שהופעל זכיין על ידי משרד התחבורה שמקבל כסף על כל צילום.

אבל לגרימת נזק יש את הצד השני, הסיכוי להתפס ולהענש, ומצלמה כזאת עולה המון המון כסף.

אם אני הייתי מנסה לפגוע במצלמה הייתי מנסה משהו קצת חכם יותר ממכות עם מוט ברזל וניסיון להצתה ...

פורסם

צריך גם להרוס את ארון התקשורת, יש לו עותק :)

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם
צריך גם להרוס את ארון התקשורת, יש לו עותק :)

לדעתי דווקא לא.

מדובר במצלמות פילם (עם מספיק סרט ל300-400 תמונות...) ולא דיגיטליות.

כלומר עקירת ראש העמוד והשמדתו היא דרך אפקטיבית (ופלילית...) לגרום לכך שצילום שנעשה לאחרונה יושמד.

בכל מקרה - קשה לי לחשוב על דרך לעשות זאת בזמן מספיק קצר ולהספיק להימלט מהניידת שתישלח ברגע שהעמוד ירגיש שמטלטלים/שורפים/מנסרים אותו.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

למה אתה חושב שיהיה קשה להמלט אם פועלים חכם?

תחשוב על מנגנון שברגע שאתה מפעיל אותו אתה בורח, או טוב יותר, מנגנון השהיה שאתה בורח ואחרי 30 שניות מופעל.

אפילו אם המשטרה תגיע תוך 30 שניות (והיא לא), כל עוד לא היית מספיק טיפש להשאיר טביעות אצבע וכו, לא יוכלו לגלותך.

המנגנונים החביבים עלי - פיצוץ עם פתיל השהיה (אפשר לעשות פתיל השהיה מקש רגיל מלא אבק שריפה או חומר של זיקוקים). פצצה פשוטה אפשר ליצור בעזרת אותו החומר פלוס נפץ שניתן להכין מהחומר של הפיקות או מהפיקה של כדור רובה, או מנפץ חבלה צהלי רישמי.

בנוסף אפשר להכין מנגנון שייצור אש גדולה עם השהיה וכו.

הכל פשוט.

פשוט תדאג שלא יהיו טביעות אצבעות, תכין פתיל טוב (תנסה קודם בבית) תכסה את המספר לכל מקרה וקדימה !

פורסם

בוא אני אקל עליך :

לבנת חבלה, נפץ חשמלי,...שעון מעורר שקונים בעשר שקל מהשוק...אתה פותח אותו ומחבר את הפלוס והמינוס של הנפץ לפלוס ולמינוס במקום הרמקול של השעון המעורר.....

שהשעון יצלצל הוא ישלח זרם חשמלי לנפץ וזה יזום את הלבנה...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7566 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...