Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7568 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני יודע שאתם לא מחבבים הודעות נוסח "ההורים שלי" אבל מה לעשות, אני חייב לעשות את העבודה.

אז אבא שלי החליט למכור את המקסימה (כפי שניתן לראות בחתימה), ומיכוון שאני נוהג במה שהוא נוהג החלטתי לשכנע אותו ללכת לכיוון של אוטו מפואר עם נטייה לספורטיביות (מה שבטח לא נמצא במקסימה).

חשבנו בכיוון ה166 מודל 99-01..כך שתיכנס לתקציב של 100-110אלפים, גרסת הV6 3000.

1- חוות דעת על האוטו בכללי?

2- לינקים למבחנים?

3- בזמנו היא נמכרה עם גיר רגיל? ואם כן, יש סיכוי למצוא כאלה?

4- אם לא 166, על מה אתם ממליצים?

תודה מראש!!

פורסם

ה-166 היא מכונה נהדרת, ומשלבת היטב בין פאר וספורטיביות. צפה למחיר נמוך (גם במכירה...), צריכת דלק לא נמוכה (1:6 בממוצע) אבל מנגד - מנוע נהדר, פאר ונוחות אמיתיים. האמינות סבירה, המרחב הפנימי מספק בהחלט, המושבים נהדרים ובסה"כ הרכב לא מספיק מוערך בארץ. ישנן גם 166 ידניות, גם אם נדירות יותר, ולא בטוח שמבחינה כלכלית עתידית זה יהיה חכם לרכוש אחת ידנית דווקא... בסה"כ - המלצה חמה.

אינפיניטי M37X. יחידה בארץ. ו-BMW X1. לא יחידה בארץ. ו-MERCEDES SLC350 משנת 1973 כמובן. והיו עוד המון...

פורסם

דווקא כלכלית כן חכם לרכוש את הידנית, היא גם יותר חסכונית וגם עלויות התיקונים זולות יותר (מכר שלי היה צריך להחליף גיר אוטומטי ב-166 והעלות פשוט אדירה - עשרות אלפי שקלים). וכמובן, היא גם מהנה יותר וחזקה יותר (לידנית מנוע חזק יותר).

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

תודה לשניכם, רוני כזכור לי את נוהג בVTS, או שזאתי תמונה מאיזה מבחן?

ואם כבר מבחנים, יש איזה לינק לכבות בארץ או בחול על הרכב?

אגב, צריכת הדלק אולי תעשה לאבא קצת בעיה (מקווה שלא), כי יש לו קצת בעיה דומה במקסימה.

פורסם
ה-166 היא מכונה נהדרת, ומשלבת היטב בין פאר וספורטיביות. צפה למחיר נמוך (גם במכירה...), צריכת דלק לא נמוכה (1:6 בממוצע) אבל מנגד - מנוע נהדר, פאר ונוחות אמיתיים. האמינות סבירה, המרחב הפנימי מספק בהחלט, המושבים נהדרים ובסה"כ הרכב לא מספיק מוערך בארץ. ישנן גם 166 ידניות, גם אם נדירות יותר, ולא בטוח שמבחינה כלכלית עתידית זה יהיה חכם לרכוש אחת ידנית דווקא... בסה"כ - המלצה חמה.

האמינות סבירה יחסית למה :?:

דווקא לידידה שלי יש 166. אבל אני לא נכנס ל"לחבר שלי יש" מתי בפעם האחרונה ראית מבחן אמינות עם אלפא בחצי העליון (או בשלושת רבעים העליונים), או ה 166 בפרט ?

אם אתה משווה את ה 166 לחברי הכנסת שלנו אז אולי באמת האמינות סבירה, אבל השוואה לכל רכב אחר (חוץ מהדיפנדר) לא תועיל לאלפא ...

פורסם

טוב, כולנו יודעים שזאתי לא מכונית יפנית, ולא כמו המקסימה (ממש אמינה), אבל בכל זאת, אין עסקה שעונה על הציפיות יותר טוב מה166 בטווח המחירים הזה, לא?

פורסם

למשתמש שכרגע מגלה שהוא מוגדר כמשתמש חסום, החסימה היא לשבוע ונועדה לתת לך זמן לעיין בכללי הפורום (יש קישור בחתימה שלי) והכי חשוב - להפנים אותם.

בחזרה לתכנית הרגילה.

מוטי.

פורסם

אני יכול להעיד על צריכת דלק של 1\4 בגירסה האוטומטית, שהורסת כל כיף במכונית הזו 4 הילוכים להזכירכם עם תפעול ידני מוגבל ואיטי.

בגירסאות הראשונות, עד 2004 המנוע בגירסה האוטומטית והידנית זהה 224 סוסים, לאחר מכן הופיע מנוע 3.2 ליטר בגירסה הידנית.

סאונד ועיצוב מדהימים, כמו גם כל הרמה של מכסה המנוע לבדיקת שמן\מים.

לגבי אמינות, צפה לפלסטיקים מתפרקים ובעיות חשמל כמו בכל אלפא וגם למחיר שוק שנמוך מהמחירון במיוחד לאלו הידניות.

אחרי אמינות של יפנית לעבור לאלפא זה די קשה למי שלא מוכן לזה נפשית.

I don't drive fast, I fly low

פורסם

כמו שאמרו אמינות זה לא בדיוק הצד החזק של הרכב הזה, צריכת הדלק לא מן החסכוניות בנמצא (מה אתה רוצה?! V6 3.0 ל'?) חלפים גם כן לא זולים (מתקשר לאמינות)...

אבל! אתה מקבל כאן חבילה יוצאת מהכלל של מנוע נהדר, ביצועים טובים,הנאה,עיצוב,איכות וסמל סטוטוס..זה רכב יוקרה לכל דבר ועניין וב 100 אלף שקל בשנתון הזה אין הרבה (אם בכלל) חבילות שיתנו כל כך הרבה.

בכלליות אלפא לא קונים לחיסכון או בגלל שזה משתלם במיוחד, אלפא קונים כי משהו מבפנים אומר לך שאתה צריך אותה..בעלים של אלפא צריך להיות מורעל לרכב, רק ככה הוא יוכל לאהוב אותה, להנות ממנה ולקבל תמורה לכספו..במקרה שאדם רכש אלפא טרם חקר את הנושא הוא עלול לחטוף שוק (כספי כמובן) ולאכול מרורים מהרכב.

בכלליות כיד שניה האלפא יכולה להיות אופציה מצויינת לצריכם מסויימים..תראה אם צרכיו של אביך יענו ע"י ה166, אם לא תחשבו על כיוון אחר..יותר "מרובע".

1.8T 8)

פורסם

זהו שאני כן מורעל לרכב, וגם אבא שלי קצת, אבל צריכה של 1/4?!?!

אתם בטוחים שהנתון הזה נכון?!

כי מחר אנחנו בודקים שתיים, ואני לא רוצה שאחרי שנקנה אותה (אני מקווה שכן) אבא יפשוט את הרגל..

גרסות הרגיל כל כך נדירים בשנתון הזה, לא מצאתי אף אחת למכירה..

פורסם

במבחן שנעשה ל-166 מול ה-530 ב"אוטו" הייתה לאלפא צריכת דלק של 5.2 ק"מ וכמו שאני מכיר את הסגנון נהיגה שם הוא תובעני מאוד ולא תקבל פחות מזה אלא אם יהיה ברכב 5 אנשים+מטען :roll:

פורסם

בעליה ומשיכת הילוך אתה יכול להוסיף :)

צריכת דלק תלויה דבר ראשון ובעיקר בנהג...אחרי זה כל השאר

ככה שאם יכאב על הדלק..תמלא את הנעל בהליום..זה עוזר P:

כן כן, לא לא.

• תוכן חדש...