Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7565 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שאלה שעלתה לי בראש לאחר אינספור שרשורי "האם חוקי להשחיר את החלונות"...

האם לאוטו-דיפו וכל שאר המקומות בעצם "מותר" למכור תוספים לרכב אשר אינם חוקיים?

לדוגמה, נילון להשחרת חלונות, ניאונים לחלקו החיצוני של הרכב ועוד ועוד?

גם אם מותר להם טכנית על פי חוק ("לא איכפת לנו מה אתה עושה עם זה") - האם זה לא חושף אותם לתביעה משפטית - לדוגמה אם קיבלתי דו"ח על חלונות שחורים (חס וחלילה) אז אני יכול לדרוש מהם את הכסף בטענה שאין אזהרה על האריזה/בקופה וכו'?

צביקה

...Carpe Diem

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

גם אם מותר להם טכנית על פי חוק ("לא איכפת לנו מה אתה עושה עם זה") - האם זה לא חושף אותם לתביעה משפטית - לדוגמה אם קיבלתי דו"ח על חלונות שחורים (חס וחלילה) אז אני יכול לדרוש מהם את הכסף בטענה שאין אזהרה על האריזה/בקופה וכו'?

צביקהאני לא חושב... זה כמו בדיוטי פרי... אתה יכול לקנות אולר וסכינים ומצתים בצורת אקדח וכ'ו אבל אתה לא יכול להעלות אותם למטוס. וכשאתה מגיע לדיוטי פרי המזוודות שהולכות למטה כבר לא איתך אז אתה צריך לתת להם בנמה"ת את הסכין ואם יש לך המוןןןןן מזל (שווה ערך לזכייה בלוטו בפרס הראשון 3 פעמים ברצף....) אתה תקבל את זה בדואר....

אתה לא יכול לתבוע את אלה שמכרו לך...

hagggg55 כתב:

ברשותי אייפון 3gs 32 גיג'ה בערך כ3 חודשים ואין ספק אני נהנה איתו ברמות מטורפות

אני מציע לנסות יחסי מין, לשם קבלת פרופורציה.
פורסם

ואם אני קונה סכין ורוצח מישהי ברחוב, אני יכול לתבוע את החנות על זה שהם לא אזהירו אותי שסכין זה מסוכן ?

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

אפחד אחד לא מכריח אותך להשתמש במוצרים אלה לצרכים לא חוקיים.

כלומר, עם הפילים להשחרת חלונות לא משתמשים רק במכוניות כך גם בנאונים ככה שאי אפשר לאסור את זה.

פורסם

מצטער, אבל התגובות שלכם קצת לא לענין, לא שאלתי אם נראה לכם רעיון טוב למכור או לא, אלא אם תכל'ס מישהו נושא באחריות לזה?

ברשת שמיועדת למוצרי רכב ועל הקופסה יש הוראות איך להשחיר את החלון - המוכר נושא באחריות מסוימת.

(ואח שלי, משחקים בנשק זה גם לא חוקי... :D)

...Carpe Diem

פורסם

ראיתי שיש לך חלונות מושחרים מאחורה. אם לא הבנת נכון, אין לי משהו נגד זה אלא דווקא בעד, ורוצה להבין מה דפוק במדינה הזאת גם...

אז לא תעלב, ובוא נמשיך הלאה...

בידידות,

צביקה

...Carpe Diem

פורסם

כרגע אין לי, הורידו לי אותם בטסט שהייה לי לפני כ 3 שבועות.

אני שם בקרוב שוב, ולא שוטרים אף פעם לא עשו לי בעיות איתם.

ומה שדפוק פה, בנושא של הדיון, שכל שיפור אפילו הכי קטנטן שמועיל בעצם גם אסור.

פורסם

למכור מותר ...

גם לקנות מותר ...

להרכיב אסור

הייתה תקופה שבE&A היה להם קיט נוס מושלם למכירה

ואם אני לא טועה מכרו אותו ואפילו שמו אותו במדור "אביזרים" במגזין הגה

בקיצור מותר למכור אבל אסור להרכיב

פורסם

צביקה

אני לא חושב... זה כמו בדיוטי פרי... אתה יכול לקנות אולר וסכינים ומצתים בצורת אקדח וכ'ו אבל אתה לא יכול להעלות אותם למטוס. וכשאתה מגיע לדיוטי פרי המזוודות שהולכות למטה כבר לא איתך אז אתה צריך לתת להם בנמה"ת את הסכין ואם יש לך המוןןןןן מזל (שווה ערך לזכייה בלוטו בפרס הראשון 3 פעמים ברצף....) אתה תקבל את זה בדואר....

אתה לא יכול לתבוע את אלה שמכרו לך...

לא זכור לי שמוכרים בכלל אביזרים מהסוג הזה (סכינים, אולרים) בדיוטי פרי.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

אותי למשל הורידו מהכביש על כמה סעיפים שאחד מהם היה "כיסוי דוושות" שקניתי באוטו דיפו. מאיפה בן אדם רגיל שלא גולש בפורומים אמור לדעת שדבר כזה פשוט הוא לא חוקי במדינה המפגרת הזאת? זה לא שינוי מבנה או משהו. שינוי מבנה זה שינוי בשילדה של הרכב ולא ידית הילוכים או כיסוי דוושות...אם היה לי כסף הייתי בהחלט מנסה לתבוע את אוטו דיפו.

פורסם

בקשר לדוושות ממש מוזר .. לא מזמן עברתי טסט עם דוושות אלומיניום.

למכירה : סט מזרקים דנסו בהספק 230CC במחיר שפויי , ניתן לפנות בה"פ.

• תוכן חדש...