Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7522 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בכוונה מפרסם בפורום אספנות,כי מיועד לרכב אספנות!

איזה סוג מומלץ, ולמה?

מחיר?

עוד דגשים?

אם אפשר המלצות באזור גוש דן.

תודה מראש

ג'ורג'

• על ארבע: ALFA 156 TS + GOLF GTI MK2 8V 19E+GTV 916
    על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

פורסם
בכוונה מפרסם בפורום אספנות,כי מיועד לרכב אספנות!

איזה סוג מומלץ, ולמה?

מחיר?

עוד דגשים?

אם אפשר המלצות באזור גוש דן.

תודה מראש

ג'ורג'

אצל בייקר בת"א יש כיסוי שאת שם היצרן אני לא זוכר...אך הוא תלת שכבתי, אטום לגשם ומים מבחוץ, עם שכבה אוורירית באמצע ורכה בצד של הרכב, לא צובר לחות ושומר מעולה על הרכב, אני משתמש רק בסוג הזה...המחיר הוא סביב ה-400 ש"ח.

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

פורסם
אצל בייקר בת"א יש כיסוי שאת שם היצרן אני לא זוכר...אך הוא תלת שכבתי, אטום לגשם ומים מבחוץ, עם שכבה אוורירית באמצע ורכה בצד של הרכב, לא צובר לחות ושומר מעולה על הרכב, אני משתמש רק בסוג הזה...המחיר הוא סביב ה-400 ש"ח.
מצטרף להמלצה בחום, אבל שים לב בגלל מחירו ואיכותו הכיסוי הזה ניגנב!!! יש לדאוג לאבטח אותו בצורה טובה-תתחדש ואם אין לך זמן עכשיו, אני מוכן להוציא את הסוזוקי לסיבוב שהאגזוז לא יסתם-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

תודה !

אני אעבור דרך בני מחר...

רן! תתבייש:-P האנזו בועט חזק...(עם יחס הספק משקל שמתקרב ל-1:1).

אני מוכן לתת לך סיבוב על הטייפון,הוא בטוח יותר חזק מההונדה שלך(אפילו שהייתי מתחלף בכל רגע נתון):-D

תודות לכם

ג.

על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

פורסם

ליאור, חבל לבזבז 400 ש"ח על כיסוי. יש כיסוי (4 עונות) שלפני חודשיים היה במבצע ב"אוטו דיפו" ב-150 ש"ח. באותה תקופה חבר שלי קנה בדיוק אותו כיסוי אצל הפרסי ב-140 ש"ח. כיום ב"אוטו דיפו" נשארו רק במידה XL ו-XXL, ככה שאם נשארו מידות נורמליות אצל הפרסי מדובר בקניה טובה.

אני עשיתי בדיקה לכיסוי והוא אטום ולא מעביר מים. הוא אומנם טיפה דק יותר ביחס לכיסוי אחר שיש לי אבל עושה את העבודה.

אני בקיץ מכסה עם כיסוי בד מכיוון שהוא עבה מאוד (וגם כבד) ומצמצם פגיעות של פתיחת דלת בחניונים (אני שם אותו רק לעיתים רחוקות שאני נאלץ לחנות בחניונים). בחורף יש כיסוי 4 עונות עם פתחי איוורור.

לאחר עריכה: ד"א, רן, אני תפרתי לכל הכיסויים שלי רצועות גומי עם 2 קליפסים. ניסו פעמיים לגנוב לי אותו ולא הצליחו.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם
ליאור, חבל לבזבז 400 ש"ח על כיסוי. יש כיסוי (4 עונות) שלפני חודשיים היה במבצע ב"אוטו דיפו" ב-150 ש"ח. באותה תקופה חבר שלי קנה בדיוק אותו כיסוי אצל הפרסי ב-140 ש"ח. כיום ב"אוטו דיפו" נשארו רק במידה XL ו-XXL, ככה שאם נשארו מידות נורמליות אצל הפרסי מדובר בקניה טובה.

אני עשיתי בדיקה לכיסוי והוא אטום ולא מעביר מים. הוא אומנם טיפה דק יותר ביחס לכיסוי אחר שיש לי אבל עושה את העבודה.

אני בקיץ מכסה עם כיסוי בד מכיוון שהוא עבה מאוד (וגם כבד) ומצמצם פגיעות של פתיחת דלת בחניונים (אני שם אותו רק לעיתים רחוקות שאני נאלץ לחנות בחניונים). בחורף יש כיסוי 4 עונות עם פתחי איוורור.

לאחר עריכה: ד"א, רן, אני תפרתי לכל הכיסויים שלי רצועות גומי עם 2 קליפסים. ניסו פעמיים לגנוב לי אותו ולא הצליחו.

הכיסוי של אוטו דיפו ממש, אבל ממש לא בריא למכוניות כמו שלנו, שעומדות לפעמים מספר ימים מכוסות. הוא אמנם לא חדיר למים, אבל מצטברת בו לחות שכן הוא לא נושם, לא הייתי ממליץ עליו לשימוש רב עונתי. מה גם, שבלא מעט מגזיני רכב (בחו"ל...) ממליצים על הסוג שהמלצתי ולא על הרק עונתי ה"רגיל"..

לילה טוב ;-)

ליאור

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

פורסם

מצטרף לביקורת על הכיסוי של אוטו דיפו

אכן מעביר לחות, וכמו כן מתבלה די במהירות, במיוחד הגומיות שאמורות להיצמד לפגושים.

אמנם זול, אבל לא להיט.

מקווה שהכיסוי של בייקר מחזיק יותר זמן...

פורסם

מה עם הכיסויים מבד, כגון זה שמיוצר במקור הכיסויים בסלמה ?

האם הוא מומלץ ? מחירו בתפירה לאמריקאית גדולה הוא 280 ש"ח.

Volvo 960 3.0 24V 1996

Volvo 940 GLE 2.0 Turbo 1997

Volvo 940 GLE 2.3 1995

Oldsmobile Cutlass Supreme Brougham 5.0L V8 1982

• אחראי פורום
פורסם
הכיסוי של אוטו דיפו ממש, אבל ממש לא בריא למכוניות כמו שלנו, שעומדות לפעמים מספר ימים מכוסות. הוא אמנם לא חדיר למים, אבל מצטברת בו לחות שכן הוא לא נושם, לא הייתי ממליץ עליו לשימוש רב עונתי. מה גם, שבלא מעט מגזיני רכב (בחו"ל...) ממליצים על הסוג שהמלצתי ולא על הרק עונתי ה"רגיל"..

לילה טוב ;-)

ליאור

זה נכון, יצא לי פעמיים להוריד את הכיסוי ב-7 בבוקר בערך והאוטו היה מלא מים.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם
תודה !

אני אעבור דרך בני מחר...

רן! תתבייש:-Pהאנזו בועט חזק...(עם יחס הספק משקל שמתקרב ל-1:1).

אני מוכן לתת לך סיבוב על הטייפון,הוא בטוח יותר חזק מההונדה שלך(אפילו שהייתי מתחלף בכל רגע נתון):-D

תודות לכם

ג.

זה בסדר ג'ורג' אני יודע להסתדר גם עם אופנועים חלשים, המפחיד מבין השתים הוא הטייפון, במיוחד באילון...מתי אתה בי-ם דרך נס הרים?-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

כנראה שבוע הבא...

אני אודיע לך בפרטי:wink:

ג.

•  

פורסם

אני קניתי כיסוי 4 עונות באוטו דיפו סניף בילו.

ה 150 זה לא 4 עונות, זה כיסוי לשמש (בד לבן), ה 4 עונות עולה 250.

אני קניתי כיסוי לפרינץ 3 שלי, כיסוי A, שנקרא גם XS, והוא כמובן ענק על הפרינץ...:?

נדב

NSU Club Israel

NSU Club Israel

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

יש פירסום בעיתון של היום שבהום סנטר כיסוי 4 עונות במבצע של 100 שקל (פחות אגורה:wink:).

שווה לבדוק.

משה.

אני בקושי נכנס לפה. אפשר למצוא אותי בפייס ביוזר:

Moshe Azulay

משה :)

• תוכן חדש...