Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מכונית נדירה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7566 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

The rear lights do not look like Caddy lights to me. Not sure about the logo in the back as well.

Also - I belive the chrome strip on the Caddy was not separate from the windows and did not run all the way to the front of the vehicle.

But - it might be a different subtype I am not familiar with.

פורסם

אני חייב להודות שמשהו מוזר לי במכונית הזאת...יש לה קו שגם דומה מאוד לקרייזלר רויאל או הווינדזור מאותן שנים, 46-47, אבל חסרים לה ניקלים מקדימה, על הכנף... אולי בשל כך זאת הקראון אימפריאל לימוזין...הג'אנטים לא נראים מקוריים.... משהו במכונית הזאת מבלבל..מכונית קומבינה, לא קונה :)

או אולי דה-סוטו קאסטום סוברבן מאותן שנים?....כולן נראות בול, אבל בול אותו דבר... :)

לשאלת המחיר, אני מניח שהן נמכרות בטווח מחירים של 15-20K$... כמו הקאדילק ודומותיהן באותן שנים, הן המתחרות שלה...

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

פורסם

עוד פעם דהסוטו.....

היה כאן אחד עם דהסוטו שהתחיל בצעקה רמה (עדכונים חמים :onfire: ), המשיך בזעקה רמה ("קומבינה קומבינה") ונגמר בדעיכה חלושה. מה קורה עם הדסוטו, הכל קומבינה? :?:

אני חייב להודות שמשהו מוזר לי במכונית הזאת...יש לה קו שגם דומה מאוד לקרייזלר רויאל או הווינדזור מאותן שנים, 46-47, אבל חסרים לה ניקלים מקדימה, על הכנף... אולי בשל כך זאת הקראון אימפריאל לימוזין...הג'אנטים לא נראים מקוריים.... משהו במכונית הזאת מבלבל..מכונית קומבינה, לא קונה :)

או אולי דה-סוטו קאסטום סוברבן מאותן שנים?....כולן נראות בול, אבל בול אותו דבר... :)

לשאלת המחיר, אני מניח שהן נמכרות בטווח מחירים של 15-20K$... כמו הקאדילק ודומותיהן באותן שנים, הן המתחרות שלה...

NSU Club Israel

פורסם

גם אני ראיתי את הרכב שם,לייתר דיוק במלון טופקפי כמדומני הצמוד לקרמלין.

הבעלים אגב,אותם בעלים, אדם עשיר מאד ...מאד.

לירון

• תוכן חדש...