Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7567 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפי מה שאני יודע זה נכון..

החוק כבר עבר קריאה שלישית ובדרך להכנס..

מתי? אין לי מושג..

אם למישהו יש יותר פרטים, הם יתקבלו בברכה..

אור.

פורסם

סליחה אבל

:roflmao:

ואללה נדפקתם הפעם.. מזל שאני גדול בשנה..

האמת מדובר בחוק חכם... אבל 3 חודשים מספיקים בהחלט. אני לא מבין את ההחלטה הזו..

עמוס

It's time to kick ass and chew bubble gum, and I'm all outta gum..

פורסם

שמעתי שמעלים את ה"נהג חדש" ל5 שנים.....וגם אמרו שכל נהג חדש שיוציא רישיון יצטרך אחרי שנתיים לעבור עוד טסט כדי לחדש את הרישיון

פורסם

רוצים גם לעשות שלא יהיה ניתן לחדש את הרשיון, ככה שכל 5 שנים הבןאדם יצטרך לעשות רשיון חדש..

אומרים שזה יגרום להנעת הכלכלה כי אנשים יוציאו כסף, מורים לנהיגה ובוחנים ירוויחו - ואז יוציאו את הכסף במקומות אחרים וכן הלאה...

או במילים אחרות..

WTF?!

אני חייב לדעת מי זה הדפוק שממציא כל שני וחמישי שמועה חדשה לגבי נהגים חדשים :)

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

את האמת ? את השמועה שלי אני המצאאתי...פשוט מצחיק אותי איך כל שבוע נפתח פה שרשור על נהגים חדשים וכולם נלחצים לנוכח הגבלים והתרים...חיכו 17 שנה אבל עוד חודש יעשה להם שיתוק באגן הירמוך !

פורסם
מזל שסיימתי עם זה עכשיו (עברתי טסט שני לפני יומיים) , 5 חודשים זה כבר מוגזם.

אמממ.. חצי שנה זה 6 חודשים... רק שתדע...

האם מישהו יודע עוד פרטים?

אור.

פורסם

כן כן ואני שמעתי שעכשיו בכלל אחרי חצי שנה עם מלווה אסור לנהוג בכלל עם נוסעים באווט, ומי שינסע יחרימו לו את המכונית והרישיון ל3 שנים.

במילים אחרות, חלאס עם כל השמועות המפגרות האלו, כשיכנס חוק כזה אתם תראו אותו בחדשות, בעיתונים, ובכל מקום אחר. עד אז בבקשה חדל עם שמועות.

פליקס

ROOONEEYY

• תוכן חדש...