Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7566 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
האם זה רק ליופי?

או שזה קשור לבטיחות? (רואים יותר טוב גלגלים לבנים בלילה)

להזכירך גם הנעליים מאותן שנים היו עם פס לבן

:evil:וולו הנאה אחורית 6 צילינדר 164 960 .
פורסם

היי 309

ברוך הבא לפורום אספנות.

אם היית עושה חיפוש בפורום, היית רואה שהשאלה נדונה בפורום באופן נרחב בעבר.

אולם אשתדל להעביר לך את תמצית הרעיון בכמה משפטים.

ובכן, למעשה יש לך טעות אופטית.

לגלגלים לא היה פס לבן, אלא הם היו לבנים כולם. הכוונה היא - בזמן שיצאו משערי המפעל.

אולם, מאחר ובמרבית המקרים בשנים עברו לא היו כבישים אלא "דרכים" מעפר, חיש קל התלכלך הגלגל והחלק החיצוני יותר הפך במהרה להיות שחור מהליכלוך.

אגב, הסימטריות של "העיגול" הלבן שנשאר לנו לראות על חלקו הפנימי (המרוחק מהדרך והקרוב לג'נט) הינה כתוצאה ממהירות סיבוב הגלגל, כאשר ניתן לחשב ולבדוק את רוחב הפס הלבן שיישאר לנו לאחר הנסיעה אם נשתמש בנוסחת "צנטריפודיאמטר" הידועה מבחינות הבגרות.

למעשה, זה רק על קצה המזלג, אשמח לפרט ולהרחיב אם תרצה.

בברכה - אבי.

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

פורסם

ברוך הבא לפורום אספנות.

תודה. החלק של אספנות בקארספורום הוא האיכותי והמקצועי ביותר ומאוד מעניין לקרוא אותו.

לגבי שאלה שלי, אתה יכול להרחיב בנושא? פשוט קשה לי להאמין למה שכתבת (במיוחד לאור 2 תגובות קודמות על נעליים). ראיתי את הצמיגים הללו מקרוב והם היו שחורים ופס לבן עליהם נראה כמו תוספת שצבעו מאוחר יותר. אם צמיג היה כולו לבן ורק בנסיעה קיבל צבע שחור, הרי אחרי שטיפת אוטו הוא אמור היה להפוך חזרה ללבן. אף פעם לא ראיתי תמונה של אוטו אם צמיגים לגמרי לבנים. יש לך תמונות שלהן?

פורסם
ראיתי את הצמיגים הללו מקרוב והם היו שחורים ופס לבן עליהם נראה כמו תוספת שצבעו מאוחר יותר.
כיום הרבה אנשים מוסיפים את הפסים האלו לצמיגים כי כדי להקנות את המראה של הצמיגים שאבי נ כתב עליהם. הפסים הם קיט להרכבה שנדבק לצמיג עם הלחץ של האויור ולכן נראה לך כאילו הצמיג צבוע (או שמה שראית באמת היה צבוע).

לדעת רבים וגם לדעתי זה מוסיף ליופי של הרכב.

אני בקושי נכנס לפה. אפשר למצוא אותי בפייס ביוזר:

Moshe Azulay

משה :)

פורסם
אתה יכול לשאול גם למה פעם היו עושים פגושי כרום

ולמה פעם... ואני מדבר על פעם, היו בונים מכוניות אמיתיות ולא קרטונומטיות. :idea:

סובארו כבר פעם - היתה בונה קרטונומטיות - יחסית...
פורסם
סובארו כבר פעם - היתה בונה קרטונומטיות - יחסית...

אתה יודע מה ההבדל? שהשנים שאני מדבר עליהן בסובארו הם לא השנים שאתה חושב עליהן.

שסובארו התקדמו עם הזמן (לעומת הVAGים שעד המילניום עדיין שמרו על מנוע 8 שסתומים מיושן) :idea:

וחוץ מזה שאל תהיה תפל וקטנוני ותדבק לי לכינוי, אם בזה אתה מחפש לעקוץ אז אתה נמצא על הפרח הלא נכון.

עברתי לכתובת חדשה

(יותר מדי בעיות בהתחברות-משתמש).

פורסם

חבל שאתה לא מבין הומור ולא יודע גם לחייך, סתם אם אתה "נכנס" בפולקסוואגן, אז דע לך שמנוע 1.8 20VT נחשב בין המנועים הטובים בעולם אם לא הטוב בעולם בתחומו....אז לא לקפוץ מעל הפופיק

מה גם שמה אכפת לי מVAG זה לא שאני מעריץ...סתם יושב לי יפה בתמונה בצד...

בכל מקרה אם נפגעת אני מתנצל מעמקי נשמתי - לא ידעתי שהחבר'ה במועדון סובארו כלכך לוקחים ללב...חבל

פורסם
בכל מקרה אם נפגעת אני מתנצל מעמקי נשמתי - לא ידעתי שהחבר'ה במועדון סובארו כלכך לוקחים ללב...חבל

כבר שבוע אני אצל הקרדיולוג, אף אחד לא מוכן לקבל אותי...

עברתי לכתובת חדשה

(יותר מדי בעיות בהתחברות-משתמש).

פורסם
דע לך שמנוע 1.8 20VT נחשב בין המנועים הטובים בעולם אם לא הטוב בעולם בתחומו....

לדעתי מנוע הוויטק שיושב בהונדה סיוויק VTI יותר מוצלח.

לפותח השירשור,בשנים הללו "בטיחות" לא ממש היתה פקטור ביצור הרכב,בזמן תאונה אפילו המפתח שבסוויץ' היה דוקר את ברך הנהג כמו דוקרן,ותאונות במהירויות לא גבוהות היו קטלניות.

מה לעשות,המכוניות הקלאסיות יוצרו עם הרבה אופי ויש להן קסם אבל הן ממש לא בטוחות.

• תוכן חדש...