Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התגעגעתי אז באתי.......

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7561 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול היה אצלי חבר יקר למשפחת סובארו,והייתי צריך להוציא מהבג'ז עבור איזה חלק שהשגתי לו

פוליש(הפוליש ישב במשופצת שלי)והחבר ביקש שארים את הכיסוי ומה אני יגיד לכם......אני קורס

לא יכול יותר,אני מת, הזמן לא זז לי,כמה התגעגעתי לאוטו הזה,הזלנו קצת ריר ואחרי שפנה לדרכו

אמרתי לעצמי שהגיע קצת הזמן לראות אותה בבית במיידי-אמנם בלי הסמלים עליה בינתיים אבל למי

איכפת.

hardtop gft 1976.jpg

gft hardtop 1976.jpg

gft 1976.jpg

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

פפפפפשששששש

כל הכבוד, יפייפיה אמיתית. רק מפריע לי הבליטות על הוישרים, נראה טיפה ערסי.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם
פפפפפשששששש

כל הכבוד, יפייפיה אמיתית. רק מפריע לי הבליטות על הוישרים, נראה טיפה ערסי.

אגב, בשנות השישים/שבעים, ה"בליטות" האלו היו סטנדרטיות בלא מעט מכוניות ספורטיביות כאלו ואחרות.... :shock:

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

פורסם
אגב, בשנות השישים/שבעים, ה"בליטות" האלו היו סטנדרטיות בלא מעט מכוניות ספורטיביות כאלו ואחרות.... :shock:

בדיוק כמו "אורגן האורות" של שנות השמונים :shock:

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

• אחראי פורום
פורסם
בדיוק כמו "אורגן האורות" של שנות השמונים :shock:
משום מה מאזדה החיו את זה בלוח שעונים של ה - 3 :?

אבל הסובארו...מהממת!

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם
ומה אני יגיד לכם......אני קורס לא יכול יותר,אני מת, הזמן לא זז לי,כמה התגעגעתי לאוטו הזה,הזלנו קצת ריר ואחרי שפנה לדרכו

עוד חודשים וקצת למנאיק!!!

אלון אני מאחל לך שהחודשים הקרובים יעברו לך מהר ותיכנסו לססטוס רכב אספנות ונראה אותך מגיע איתה וממשיך להנות ממנה כמו שנהנת בעבר.

וד.א

היום הסובארו שלי יצה מהפחח אחרי שלייף סבון ותיקונים קטנים (מי שראה את הנסיכה שלי יודע עד כמה הם באמת היו שוליים) הודבקו הסמלים ובשישי הקרוב אני מגיע איתה למפגש בת"א.

משה.

אני בקושי נכנס לפה. אפשר למצוא אותי בפייס ביוזר:

Moshe Azulay

משה :)

פורסם

אלון יא סאלאם איזה טרנספורטר, שיוודע לחיים ארוכים מי שמחזיק אותו ושומר עליו כך :wink:

סתם בצחוק.

אני מקווה להצטרף אליך עם איזו 79 אוטומטית או 84 ידנית (זו שראינו בחולון), השאלה כמה מהר האדון שהבטיח למסור לי את הטלפון שלה בה"פ יעשה כן וכמה מהר יהיה כסף בחשבון...:cry:

נראית מדהים, כמו כל אחת מהמכוניות בארסנל שלך.

אני עדיין מחכה לסיבוב בינואר הבעל"ט.

עברתי לכתובת חדשה

(יותר מדי בעיות בהתחברות-משתמש).

פורסם

עוד אלמנט חשוב בעיני לזיהוי אספן איכפתי.לזהות רכבים ישנים משנות ה-60 70 80 לבני הגילאים

של שנות ה-70 הוא לא הדבר הקשה בעולם לעומת הפרטים הקטנים שאפיינו את אותה התקופה.

התריסים הללו למגבים(חמש במספר ולא השלוש העלובים של היום)היו אצלי ואצל רבים וטובים

עוד לפני להיט דאז,והופיעו ברכבי עוד לפני קרוב ל15 שנה.אני די נוסטלגי באופיי ולא ראיתי את עצמי

תולה קוביות על הפנורמית או מרפד את פנים הרכב בפרווה,אלא הולך על סולידיות שבה בחרתי

ושמשלים בעיני את הטוב שעושה לי הרכב לנשמה.הפכתי במשך חודשים את חנויות אביזרי הרכב

באיזור המרכז,קצת כשהייתי בצפון,ולפעמים בדרום על מנת להשיג את התריסים הללו.לבסוף מצאתי

ולא האמנתי חנות ישנה טובה ומאובקת קניתי שלושה סטים אחרונים שנשארו לאיש,וחזרתי מאושר

כל הדרך הביתה.

שני תמונות של רכבים שלי מלפני שנים לא מעטות מעוטרות בתריסים:

IMG_0002.jpg

IMG_0003.jpg

פורסם
אממ לבורים שביננו, זו GSR?

אם לא אנא, הסבירו בלי לזלזל..

תודה:)

אור.

אור שלום!

הרכב הינו GFT (הרדטופ)מבציר 1976 .להלן GSR ראה הבדלים:

128Gsr_002-med.jpg