Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7565 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

תהיתי... מי מבין הגולשים באינטרנט לא יתוודה שהוא לא נכנס מדי פעם לאיביי, בכדי לחפש מכוניות קלאסיות למכירה, אפילו שהן בכלל לא בתקציב או ללא כוונת רכישה?....

מי מאיתנו לא נכנס פה ושם לאיביי ובודק אם יש רכב כמו שלו למכירה?... או אולי סתם ככה נופלים על איזו מכונית קלאסית שווה ביותר (בערכה האישי/נוסטלגי ולאו דווקא הכספי) שנמכרת בעוד שעתיים בכמה מאות דולרים ואז...אנחנו אומרים..למה לא אצלינו?...למה?.. :)

זה המקום... מצאתם רכב מעניין למכירה? נגבו את הריר מהמקלדת, לינק, כמה מילים, תמונה, הכל טוב, הכל מעניין... אני אתחיל :)

הרעיון הוא לאו דווקא לשים מכונית רגילה במחיר רגיל, אלא את היותר מיוחדות...לטובה ולרעה :)

שתי מכוניות שמסיימות מכירה ממש בשעות הקרובות, האחת, NSU TT במחיר שכבר עבר את ה-13,000 יורו והשניה, NSU כמו שלי, 1000, כרגע עברה את ה-4000 יורו...

ה-TT:

http://cgi.ebay.de/NSU-TT_W0QQitemZ4574894910QQcategoryZ18303QQrdZ1QQcmdZViewItem

ה-1000:

http://cgi.ebay.de/NSU-Typ-67-1000-C_W0QQitemZ4575618878QQcategoryZ18309QQrdZ1QQcmdZViewItem

תמונות של הנ"ל:

81_1_b.JPG

7e_1_b.JPG

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ליאור

אם תטריח את עצמך לי-ם ע"י מוסך אתגר במרכז בליליוס ישנה פרינס 1200 (בתוך המוסך) יחד עם דש וו של סיטרואן לא היה לי זמן לבדוק יותר פרטים...רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם
ליאור

אם תטריח את עצמך לי-ם ע"י מוסך אתגר במרכז בליליוס ישנה פרינס 1200 (בתוך המוסך) יחד עם דש וו של סיטרואן לא היה לי זמן לבדוק יותר פרטים...רן

שמעתי עליה...אם מישהו ירושלמי יעשה עבורי מצווה ויבדוק לי פרטים עליה, אני אשמח עד מאוד :)

תודה....

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

פורסם

אצלי הפנטזיות הרבה יותר בנאליות...

לא הייתי מסרב לכזו

אפילו בכזה אוטו לא היה אכפת לי להתרווח [שלא לומר לנהוג..]

אבל כליה הייתי מוכן לתרום רק בשביל זו...

רון.

95_3.JPG

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

אני אהיה קצת נבוך:oops: , אבל יש לי פטיש מטורף למכונית כמו זו , רק אם אפשר T אחרי המספר.

ומסכים לגמרי עם רון לגבי זאתי , רק אם אפשר M לפני המספר. :twisted:

וגם סדרת הCS לא רעה לגמרי, במיוחד ה"עוף המוזר" בדמות ה2.0CS עם הפנסים היחודיים מקדימה (שאין כרגע בEBay. נשבע שחיפשתי).

כמובן שיש עוד כמה דברים כמו זה , רק בלי שילוב הצבעים הזה :silly: . ובכלל משהו יותר סולידי.

ועוד עופות מוזרים כמו 928 , 1800 - רק בתצורת "סטיישן 2 דלתות" בבקשה. (כמובן שלא היה בEBay).

ומיקרו-קארס כמו 500, איזטה, מיני, חיפושית וכד'.

בקצרה ניתן לסכם - כל מה שמוזר ו/או קטן ו/או ספורט-אלגנט - הוא לטעמי!

לילה טוב לכולנו,

ניר.

משכנתא זה קל

פורסם

f-40

ללא ספק .

( היא אספנות מיום היוולדה... )

אבל אני אסתפק בסופר 7

( אני כבר אדאג לקוזי' וצמיגים ראויים )

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם

כשאני רואה את השרשור הזה 2 דברים עולים לי לראש:

לסיים את הספיידר שלי (שבסוף תראה כו זו שמצורפת).

ולמצא איזו קוביה במחיר נורמלי.

fiat 009.jpg

wwwm0622.gif

אני בקושי נכנס לפה. אפשר למצוא אותי בפייס ביוזר:

Moshe Azulay

משה :)

פורסם

טוב, בראש מיצעד הפיזמונים עומדת זו...

אחרי זה יש את הבהמה הזו... ואולי זו גם...

ואם הפנטזיות עסקינן אז למה לא לשחרר את בלוטות הריר (ליאור, עליך אני מתפלא...)

V8 שיושב במקום הנכון...

עוד אחת....

תמיד רציתי להחליף רצועות מתוך האוטו... :shock:

דברים טיפה "יותר פשוטים"....

הרבי, תמיד תהיה לי פינה חמה למקוררי האוויר...

ועוד אחד... ועוד, חבל שבמידינה המוגבלת שלנו "אסור" :nono:

שימו לב למחיר העממי. שווה לכל נפש!

טוב, מספיק מכוניות...

RD 350, חלום ילדות...

דוקאטי 916...

עוד דוקאטי, הפעם F1, אני לא מאמין שלפני כמה שנים (ממש לא הרבה) וויתרתי עלהיזדמנות לקנות אחד כזה...

לא סולח, לא שוכח! :x

טוב, יש עוד הרבה פנטזיות... חלקן קשורות גם ברכבים, נקווה שיום אחד הן יתגשמו... כולן :wink:

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

• תוכן חדש...