Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יעוץ לגבי תאונה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7568 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מקרה של שכן שלי,איש מבוגר,עולה חדש\ותיק.

לפני זמן מה נכנס בו רכב מאחור לא מאוד רציני,אבל יש נזק לאוטו כמו:טמבון,פנס,מעיכה בפח אחורי.

האישה שנכנסה בו הקימה מהומה וסירבה בתוקף לתת לו את פרטיה.במקרה של האיש יכולת הדיבור שלו בעיברית לא טובה ועל כמה וכמה במצב לחץ.

לבסוף רשמה האישה את פרטיה על פתק מבלי לתת לאיש את האפשרות לאמת את הפרטים,בנוסף רשמה את מספר הנייד שלה והבן אדם רשם את סוג המכונית ומספרה.לאחר מכן התבררו הפרטים כלא נכונים.

כאשר התקשר למספר אמרו\אמרה לו שלא היה ולא נברא.

האיש פנה לסוכנו הרי היה לו ביטוח מקיף,אבל עם הפרטים שהיו לו אמר לו הסוכן שאין לו מה לעשות במקרה הזה ואין את מי לטבוע והציע לו ללכת למשטרה.(הוא לא רוצה לפגוע בפרמיה שלו)

האיש ניגש למשטרה וקיבל על פי מספר אוטו שהוא רשם פרטים ש לבעלים של האוטו באותה תקופה.

לאחר קבלת הפרטים ניגש אל סוכנו והאחרון שלח מכתב אשר נועד לברר אם הבעלים\אותה אישה

יודעים משהו על המקרה,התשובה שקיבלו "לא היה ולא נברא".

האיש ניגש שוב למשטרה וביקש לפתוח בחקירה ע''מ להוכיח את אשמת הפוגעת.שם נאמר לו שהוא צריך דו''ח שמאי(הבן אדם הלך לשני מוסכים וקיבל שני הצעות מחיר לתיקון,בנוסף הוא גם צילם את הנזק,ימים לאחר התאונה)אבל מה הטעם בדו''ח שמאי אם לא בוצע שום תיקון הרי שמאי צריך לצלם את

הנזק לאחר הורדת הטמבון.

ישנו עוד פרט מעניין לדעתי בפתק שהאישה נתנה לו לדוגמה רשום שם רוחי ופרטים שקיבל במשטרה רשום רוחמה וגם בעיר שהאישה רשמה וכתובת שניתנה לו במשטרה יש התאמה.

עכשיו מה אפשר לעשות במקרה זה האם כדי ללכת על תביעה איוורת על בעל המכונית או שיש עוד משהו שניתן לעשות?

זהו.

תודה לעונים.

Geschmacksmusterschutz

Golf MK3 TDI 😊 // Jetta mk5 TDI 🤮 // E91 Touring 318D 🤩

פאפואס בלאט...

פורסם

ככה נראית ישראל בשנת 2005...

:sad:

לצערי אין לי מספיק ניסיון כדי לעזור, אבל אני בכל זאת רוצה לומר לך כל הכבוד על שהחלטת לעזור לו ושיהיה לכם בהצלחה!..

עמוס

It's time to kick ass and chew bubble gum, and I'm all outta gum..

פורסם

לדעתי כדי שוב לדבר עם האישה.

זה ברור שהיא משקרת.

לדעתי צריך לאיים על הגשת תלונה במשטרה על תאונת פגע וברח, כי התאונה יכולה להיחשב ככזאת.

צריך ללחוץ עליה, להגיש שיש לכם נסיון בבתי משפט, ואתם בטוחים בזכייה שלכם.

להסביר לה שאם זה יגיע לידי משפט היא תפסיד הרבה יותר כסף(הוצאות משפטיות,זמן עבודה וכד') וכדי לה פשוט לסגור את זה דרך החברות הביטוח כי ככה היא גם ככה לא תפסיד כלום.

צריך להיות ממך תקיפים. תנסה לדבר אתה איתה.

יש סיכוי טוב שהיא תתוודה והכל ייגמר טוב.

פורסם

לי יש נסיון בדברים האלה אז אולי אני יכול קצת לעזור...

קראו לנו במשפחה שתי מקרים שדי דומים לזה:

1)לפני 3 חודשים ככה , בחור במאזדה יצא מהחנייה ודפק לי את הפנס של ה205 תוך כדי רוורס.

אני הייתי שמה ורציתי את הפרטים שלו , אבל הוא סירב והתחיל לאיים.

2)לפני יותר מעשר שנים בחור אחד לא עצר בעצור ועשה תאונה עם האוטו שלנו .

התוצאה: נזק רציני לאוטו , אח שלי נפצע קל, והבחור נמלט מהמקום.

במקרה הראשון היו המון עדים אז אחרי " לחצים " שלי ושל עוד כמה עדים שמה הוא התרכך והביא את הפרטים.

ובמקרה השני עד שהיה שמה רשם את הפרטים של האוטו הנמלט ועם זה אבא שלי פנה למשטרה.

עכשיו , המשותף לשלושת התאונות כביכול (חוץ מהראשונה) שהם תאונות פגע וברח!

זה שהאשה הזאת הביאה פרטים מזוייפים אז היא עשתה טעות מאוד מאוד חמורה.

כי לפי החוק תאונת פגע וברח היא דבר מאוד מאוד חמור!

ולכן לפי דעתי הבחור צריך לגשת למשטרה שיפתחו תלונה לאשה הזאת ולעשות הערכת שמאי לתאונה.

ברגע שהוא יעשה את זה אז המשטרה תפתח בחקירה נגד בעל הרכב .חקירה שלא יהיה לו קל בכלל לצאת ממנה כי סעיף האשמה "פגע וברח "הוא מאוד חמור!

יוגב

פורסם

פגע וברח יכולה להיות אופציה מעניינת שלא חשבתי על זה.השאלה האם מתן פרטים לא נכונים יכול להתפרש כפגע וברח?

ולכן לפי דעתי הבחור צריך לגשת למשטרה שיפתחו תלונה לאשה הזאת ולעשות הערכת שמאי לתאונה.
הערכת שמאי לא יכולה להיות שלמה בלי פירוק החלקים הניזוקים.

תודה .

זהו..

Geschmacksmusterschutz

פאפואס בלאט...

פורסם

מתן פרטים לא נכונים יכול להיחשב כפגע וברח.זה גם מה שכתבתי לך בתגובה הראשונה.

אם בשביל הערכת שמאי צריך לפרק חלקים, אז שילך ויפרק, לא יגישו לו הכל על צלחת כסף.

בארץ שלנו צריך להילחם בשביל כל דבר, אז שיוריד את הכפפות ויתחיל להילחם. רחמים עצמיים לא יעזרו.

פורסם
מתן פרטים לא נכונים יכול להיחשב כפגע וברח.זה גם מה שכתבתי לך בתגובה הראשונה.

אם בשביל הערכת שמאי צריך לפרק חלקים, אז שילך ויפרק, לא יגישו לו הכל על צלחת כסף.

בארץ שלנו צריך להילחם בשביל כל דבר, אז שיוריד את הכפפות ויתחיל להילחם. רחמים עצמיים לא יעזרו.

אוקיי,מסכים איתך.

מכוון שהאיש לא בטוח שיוכל להוכיח את אשמתה אפילו בבית המשפט והערכת שמאי עולה בסביבות ה400 500 ש''ח הוא לא ממהר לבזבז את הסכום (מה גם,יש לו שתי הצעות תיקון משני מוסכים שונים).ואם הוא יפנה לביטוח ויממש את המקיף שלו אז הוא יאבד את הפרמיה.

זהו.

Geschmacksmusterschutz

פאפואס בלאט...

פורסם

אוקיי עכשיו לו את כל המידע.

נישאר לו רק להחליט מה לעשות, זה כבר לא תלוי בנו, בזה אנחנו כבר לא יכולים לעזור.

הצעד הבא הוא שלו בלבד.

בהצלחה.

• תוכן חדש...