Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7568 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

החלטתי לקנות סטיישן (מתעקש על סטיישן, זה פשוט הרבה יותר נוח ושימושי).

הבחירה היתה בהתחלה מיצובישי סופר לנסר, אבל עכשיו מעדיף סובארו לגאסי.

בעיקר גיליתי עד עכשיו שכמעט בלתי אפשרי למצוא סטיישן בכלל, ומהשנים האלו (91-93) בפרט. אלו שיש או שחוטים כי שימשו לעבודה (גננים/שרברבים וכו') או סתם שחוטים...

והשאלות:

קודם כל אשמח לדיון קצר ומעניין ברתיעה הבלתי מוסברת של השוק הישראלי מסטיישנים - אני לא מצליח להבין את זה. זה פשוט רכב נוח ויעיל יותר מכל בחינה, ועם זאת אולי 5% מהמבחר של הרכבים הם סטיישן ששימש משפחה או זוג צעיר (אני לא אומר שכולם צריכים לקנות, אבל לפחות חצי...).

ושאלה יותר ספציפית -

אחרי כל מה שכתבתי קודם - במחירון סטיישן יותר יקר, לא ברור למה... יש הצדקה לשלם מחירון לסובארו לגאסי סטיישן (1600 ידנית) במצב סביר+, קילומטראז' נמוך, שהיתה בשימוש פרטי? מדובר על 20000 ש"ח למודל 93, לפני בדיקה

פורסם

קודם כל אני שמח משני סיבות:

א.כמו האנשים הנאורים באירופה הצלחת לראות את הייתרונות של הסטישן על הצורות המקבילות.

ב.הצלחת לזהות את הצרכים האמיתיים שלך והלכת לפי הצרכים שלך (תתפלא כמה אנשים בארץ לא עושים זאת).

ההחלטה לעבור ללאגסי היא יותר מנכונה.הלאגסי היא מכונית נוחה ורכה מאוד(בטח בהשוואה ללאנסר),

היא הרבה יותר מרווחת,בעלת שילדה מצוינת ובכלל מדובר ברכב מומלץ.

הייתי ממליץ לך לעבור דווקא למנוע 1,8 שהוא חזק משמעותית ממנוע 1,6 (נהגתי לא מזמן על 1,6 ידני סאדן וצריך למשוך הילוכים ולבחוש בהילוכים הרבה פעמים כדי לקבל ביצועים סבירים).

בנוסף הסיבה שסטישן יקרה יותר נובעת משני סיבות:1)מחיר רכישה במקור היה יקר יותר.

2)הסטישן למרות התדמית שלה, דווקא מכונית סחירה מאוד.יש כמות מכוניות מאוד מצומצמת לעומת הכמות אנשים שמתענינים ברכב בתצורה הזו.

הדלתא חוזרת! (לא הרומנית, האמיתית)

פורסם
אחרי כל מה שכתבתי קודם - במחירון סטיישן יותר יקר, לא ברור למה... יש הצדקה לשלם מחירון לסובארו לגאסי סטיישן (1600 ידנית) במצב סביר+, קילומטראז' נמוך, שהיתה בשימוש פרטי? מדובר על 20000 ש"ח למודל 93, לפני בדיקה

אתה מאלה שחושבים שצריך לשלם מתחת למחירון למרות שהמצב מצוין ביחס לשנתון? אם הרכב טוב והמחיר סביר בשבילך, אל תתעסק בשאלה אם זה מחירון או לא, וקנה. רק לפני כן בדוק את השוק - אולי יש סטיישנים עדיפים ממודלים חדשים יותר באותו המחיר.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

טוב, לי יש סטיישן כבר שנה ומשהו, אומנם דיזל...אבל עדיין...

והאמת- אני לא רואה יתרונות בה.

בגדול אצלי יש מתקון (וילון מקורי של הרכב) אשר מאפשר סגירתו כך שאם יש משהו בו זה לא ימשוך את העין.

היכולת להכניס מטען רב יותר בחלק האחורי לא כזו משמעותית (לפחות לא בעבורי)

(למרות שיש אצלי כסאות מתקפלים, ציוד קמפינג, כלי עבודה, תיבה לרמקולים, צ'ינג'ר, ציוד חילוץ,

שני גלוני שמן..ומים..ו...זהו....)

אולי כשיש משפחה ועגלות וילדים וכלב...אז זה משחק תפקיד מרכזי יותר.

בגדול, קורדובה סטיישן SDI משנת 2001 עולה בערך 35K ש"ח

ואם אתה נוסע ק"מ בינוני+ אולי שווה לך להשקיע.

מה גם שאתה מקבל רכב משנת 2001, והרכב מאוד מאוד חסכוני בסולר ומנסיוני גם בהוצאות.

ואפילו סטיישן....

אם תרצה חות-דעת נוספת אשמח בה"פ...

בהצלחה!!

• תוכן חדש...