Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מרד צרכנים. - זה אפשרי אצלינו?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7566 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי היום קיבלתי מייל.

יכול להיות שהרעיון שלו נחמד לא יודע.

לא יודע כמה נהגים באמת יפעלו ע"פ ההוראות של המייל וכמה הוא ישפיע.

תגידו מה אתם חושבים.

שלום רב.

הנידון : מרד צרכנים נגד הממשלה וחברות הדלק שיחל בתאריך 25 בספטמבר !!!

המטרה: הורדת מחירי הדלק למחיר נמוך!!!.

הביצוע: בתאריך 25 בספטמבר כל אחד מתדלק בתחנות המוזלות ליד ביתו, רצוי של אלון וסד"ש בלבד!!!,חשוב שהתדלוק יחזיק לפחות שבוע שלם!!!.

תוצאות צפויות: אחרי שבוע של תדלוק בתחנות אלה בלבד החברות הגדולות נמצאות במתח רווחים נמוך(נכון שאלון רכשה את סונול אבל נתדלק באלון בלבד), שמועות על המשך המרד לזמן בלתי מוגבל ,המניות יתחילו לצנוח , אחרי שבועיים כאוס, ואז מלחמת מחירים. באותו חודש הממשלה מגלה שיש חור מהמס על הדלק.

(יש תחנות שנותנות גם20, 30 אגורות פחות לליטר דלק, אין בעיה שהתדלוק ייעשה בהן זה ייתן את אותה התוצאה בה אנו רוצים).

בתאריך 25 בספטמבר אנחנו מתחילים במרד צרכנים להורדת מחירי הדלק!!!

כל אחד מתדלק את רכבו בפעם האחרונה לאותו שבוע, בתחנות אלון או סד"ש, רצוי לתדלק בלבד ומוצרים לרכב לקנות במקומות אחרים. אם כולנו נעשה אותו דבר אחרי שבועיים העסק רץ מעצמו.

במקרה שחברה מסוימת מציעה מחיר ללא תחרות , אפילו חברה גדולה כמו דלק פז או אלון, אנחנו עוברים לתדלק רק אצלה, אחרי עוד שבוע חברה אחרת מורידה עוד מתדלקים רק אצלה וככה ממשיכים עד שהשוק מבין שאנחנו לא פראיירים, ואנחנו נבין את הכוח הטמון בעצמנו בתור צרכנים!!!

היעד שלנו : ארבעה שקלים לליטר!!! נכון שזה חלום אבל יחסית לשכר ולרמת החיים בארץ, זה עדיין גבוה.

המארגנים זה כולנו כולל כל אחד שקיבל את המסר ומפיץ אותו הלאה. אנחנו, וזה אומר כל אזרח שיש ברשותו אוטו ואפילו אם הוא עובד חברה שהיא משלמת לו את הדלק או שהוא מיליונר, נהיה ביחד וכולנו נעשה את הדבר הנכון. להשתמש בכוח הענק שיש לנו בתור ציבור אנשים שרוצים להוריד את מחירי הדלק.

המטרה תושג!!! ובהצלחה רבה כי כל אחד מאיתנו מבין שיש צורך בהפחתת המס על הדלק ובהפחתת רוחי החברות על גבנו.

שילחו את המייל לחבריכם לפני שתקבלו אותו מהם, אל תחכו שהמרד יקרה, אל תנסו לראות איך ומה, תעשו את זה!!!

כי מי שמשקיע, שוקע....

פורסם

חלומות וורודים או קידום מכירות של אלון.

הבעיה במחירים היא המס. חברות הדלק מרוויחות גרושים בודדים.

משכנתא זה קל

פורסם

באמת זה נשמע כמו איזה קידום מחירות של חברת הדלק "אלון" .

מילא יגידו תדלקו איפה שאתם רוצים אבל אל תדלקו בכלל במשך שבוע , אבל פה אומרים לך רק אצל "אלון".

אני אישית לא הכי קונה את הסיפור הזה..

יוגב

פורסם

המייל הזה נראה יותר כמו קידום מכירות לאלון וסד"ש ,יותר מאשר למרד צרכנים ,על מנת להעלות את מספר הליטרים הנמכרים בתחנות הללו.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

אני גם לא חושב שזה אשרי, כיוון שלמשל כל מי שיש לו רכב צמוד עדיין יתדלק בכל תחנה של פז/דלק שהוא ירצה..

וכן זה באמת נשמע כמו ניסיון "למכור יותר" של אלון, ותו לא!

לאון חבקין

:loco:How can I be lost, If I've got nowhere to go?

:loco:

פורסם

גם אני חשבתי להגיב שזה "של אלון", אבל בכל זאת אני חושב שבאמת זה לא, למרות שאין לדעת.. בכלל כי זה לא יפגע ברווחי התחנות אם יופחת המס, לכל היותר יקנו יותר דלק ויסעו יותר. מה שכן, אני חושב שאלון הם כיום אותם הבעלים של תחנות אחרות, כך שזה קצת יותר תמים, בין אם זה הם ובין אם לא.

בכל אופן אם מדובר להוריד את המס, הרי אין לזה סיכוי כי חרם לא יגע בזה דבר, ובקשר לתחנות, אני חושב שהם מרוויחים קצת יותר מכמה אגורות, עובדה שיש מקומות שיכולות לתת הנחה של 30 אגורות ועדיין להפעיל על זה עסק. וכנראה על זה מדובר, אבל כיוון שגם אלון עושים הנחה רק בסביבות ה-15, וגם לא בכל המקומות, אני סבור שבאמת אין סיכוי, והיוזמים פשוט סתם מתלהבים, שלא מבינים את הסיפור.

פורסם

אז חברה מזה באמת משנה, תמלאו איפה שאתם חושבים שהכי זול לכם והכי משתלם ופשוט מלאו שם.

אני בעד דבר כזה, דווקא השבוע חשבתי על דבר כזה, אולי באמת, נשתדל לסעת פחות, או לחלופין רגוע יותר

ולנסות לשמור על כמה שיותר דלק למשך השבוע

שלפחות התחנות דלק ירגישו קצת שחלה ירידה בתדלוקים.

ואולי זה יעזור, אין לדעת.

פורסם

בגלל תגובות כאלה המדינה שלנו ניראת ככה.

בגלל תגובות כאלה, דורכים עלינו הצקכנים ואין לנו שום כוח.

עד שמישהו לוקח יוזמה ומנסה סוף סוף להתחיל איזשהי יוזמה של מרד צרכנים, ישר באים אנשים וקוטלים אותו.

אז פעם הבאה שיהיה פה עוד נושא על עליית מחירי הדלק, אתם שוב תבכו, שוב תכעסו אבל עדיין לא תעשו כלום.

חבל.

פורסם

אולי הם באמת מתכוונים לזה,מי יודע...או אולי זו סתם פרסומת לחברות דלק "הקטנות" שבקושי מרוויחות ולכן המחירים שם זולים-לא!!

לדעתי,אני לא חושב שמישהו יקשיב להצעת מרד הזאת.

אבל אם כבר אני מציע לתדלק בסונול קסטינה הדלק איכותי ברמה:wink: (מה...גם לי מותר)

יש לציין שאני בעד.

פורסם
אולי הם באמת מתכוונים לזה,מי יודע...או אולי זו סתם פרסומת לחברות דלק "הקטנות" שבקושי מרוויחות ולכן המחירים שם זולים-לא!!

לדעתי,אני לא חושב שמישהו יקשיב להצעת מרד הזאת.

אבל אם כבר אני מציע לתדלק בסונול קסטינה הדלק איכותי ברמה:wink: (מה...גם לי מותר)

יש לציין שאני בעד.

איכותי לא איכותי, מה שבטוח יקרנים יותר

אני ממלא ב'דלק' (הדלק שלהם מספיק איכותי לדעתי) ליטר יותר מבסונול (באותו סכום כסף כמובן)

ולמה לא להקשיב, אולי כדאי (ואני מדבר גם על עצמי) שנתחיל להפנים דברים כאלה, ובאמת נשתדל לעשות משהו.. העיקר לשתוק, ואז להתלונן..

פורסם

אני לא מבין את התגובות פה.

בואו נאמר שזה קידום מכירות \ פרסום של אלון וסד"ש והם רוצים להוריד את מחירי הדלק. זה רע?

השאלות הרלוונטיות אפילו לא נשאלות:

האם המהלך הזה נראה לכם הגיוני?

האם דרך הפעולה המוצעת יכולה להביא למצב שבו חברות הדלק ילחצו להורדת המחיר?

האם אתם מוכנים לתת יד כדי ליצור איזו מסה קריטית שתחייה את המהלך?

כמובן שלא.

כי....... כתבתם כבר למעלה.

אז נמשיך לשלם כ- 6 ש"ח לליטר ונפתח שרשור חדש על מחירי הדלק מרקיעי השחקים.

זה גם יותר מגניב וגם מעלה את מספר ההודעות. :twisted:

חי סולומון

סאן רוף פתוח וכסאות מחוממים.

פורסם

אני בכל אופן מקווה למלא מכל מלא בשני המכוניות שאני מטפל, ועוד מיכלים רזרביים, בכל פעם כזאת, ואם ייגמר לי באמצע- אשוב ואתדלק בערך כמה שאני צריך. אבל לא מאמין שזה יזיז, אבל אכן יהיה לעניין אם לפחות ננסה.

פורסם

שלום

אני מתדלק שנים אך ורק בתחנות הנותנות הנחות, חייבים לגרום למשחק התחרות להתקיים ובודאי בימים טרופי דלק אלו.

באיזור חדרה בתוך א"ת צפון יש "דור" עם 25 א"ג הנחה לא רחוק ממנה תחנת "טן" 25 א"ג ליד קוסמוס עמק חפר "טן" 22 א"ג חיד רכבת חדרה מזרח "דש" 20 א"ג ליד הסחנה "אלון" 30 א"ג.

בהצלחה

נוסע רגוע, חסכוני וגם בטוח:wave2:

פורסם

מרד צרכנים לא עובד ולא יעבוד בארץ משום שישראלי חושב רק על עצמו ואל מוכן לעשות שום דבר ביחד עם מישהו אחר.

חוצמזה שאין לו תודעה צרכנית.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

הצרכן הישראלי הוא טמבל שבכיף אוכל את כל הקקה שהמדינה זורקת עליו .. עד שליטר דלק לא יעלה 25שח לא יקרה פה כלום,כולנו נמשיך לנסוע, ובשקט ונקטר פה בפורום.

למכירה : סט מזרקים דנסו בהספק 230CC במחיר שפויי , ניתן לפנות בה"פ.

• תוכן חדש...