Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ירחון "רכב" - מישהו מכיר?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7569 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מישהו יודע האם שווה או כדאי לקנות? אני חושב שזה משהו חדש (או שאני סתם סנילי?). רק היום ראיתי אותו לראשונה ושכחתי להסתכל איזה מספר הוא. גם לא יכולתי לעיין בו. מה דעתכם ואיזה נושאים בעיקר הוא מכסה? מי הנפשות הפועלות?

פורסם

היי!

אני מנוי, כרגע יש בחנויות את גליון 44 עומד לצאת 45..

הכתבות די שטחיות, ויש הרבה טעויות, רוב הכתבות שם כבר פורסמו לפני -כן בMOTOCAR אבל חוץ מזה די נחמד לקרוא אותו..

אני די בטוח שאני לא אחדש את המנוי שלי הפעם..

בכבוד רב

לאון חבקין

:loco:How can I be lost, If I've got nowhere to go?

:loco:

פורסם

הכתב הטוב ביותר בארץ (לדעתי האישית) עורך אותו: האחד והיחיד - און יעקובסון. אך, מה לעשות, כתב אחד מוצלח לא יכול להפוך מגזין שלם למוצלח. לכן אני נשאר נאמן ל"אוטו" שלי, ומתפלל שבבוא היום און יבין שמקומו הוא בעיתון גדול ונחשב יותר.

כתבות נפלאות של און יעקובסון ניתן לקרוא במגזין "מכוניות" כשעוד כתב שם (לפני שעבר ל"רכב): הכתבה על האודי RS6 והאסטון מרטין DB7 הן השתיים האהובות עליי ביותר . וכדוגמתן יש רבות וטובות.

פורסם

בתחילת דרכו זה היה עיתון ברמה גבוהה.

היום המחיר עלה ואיתו ירד התוכן המעניין.

היה מחירון לרכב חדש ומשומש זה ירד. היה כתבות על מירוצים ושיפורים גם זה ירד.

מה שתמצא בעיתון עכשיו זה רק כתבות על משקפיים ושעונים.

אה... ויש גם מדור שטח.

אני הייתי קונה אז בזמנו כל חודש עיתון והייתי נהנה, היום אני יכול להגיד שממש לא שווה ה-18 שקל האלה, אפילו שזה ממש זול לעומת העיתונים האחרים.

פורסם

יחסית ל"אוטו" ו"הגה" הוא ממש בפיגור

אני קניתי אותו שהוא עלה 10 שקלים, ככה לשים 10 שקל בחודש לא ממש הפריע לי

אבל שהמחיר עלה והרמה ירדה הפסקתי לקנות אותו

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

המנוי שלי עדיין זול מאד, ולכן אני ממשיך. הרמה נמוכה. בתום כל סקירת רכב אני ממשיך לדפדף , אולי פספסתי משהו, כי בעצם לא ברור מה הרכב יודע לעשות בכלל, ואיך הגיעו למסקנות הקצרות המופיעות בסוף הכתבה. מחירון החדשות שהיה שם בעבר היה פשוט מחפיר. הופיעו בו דגמים שלא נמכרים יותר, מחירונים בני שנה, ובלטה חוסר ההתאמה לכתבות ופרסומות מאותו גליון עצמו.

שגיאות כתיב הופיעו בשפע, ועכשיו קצת ירדו.

מספר הפרסומות גדול, וחמור מכך, אינו מסומן ככזה. המוצרים הרבים שמוצעים לקניה מופיעים כמו סתם כתבה, כמו שנהוג בעיתון השכונתי שלנו, ובשום עיתון מכובד אחר.

אם תשיג בעשרה שקלים, אז למה לא.

• תוכן חדש...