Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8432 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני שנים ראיתי תקנה עתיקה של משרד הרשוי, המאשרת הרכבת צמיגי 700X16 על ג'יפים שברשיון הרכב שלהם רשום הגודל 600X16. זאת ללא צורך בשנוי רשיון הרכב.

kompy (עמית) או כל מי שמכיר ויודע, יש אפשרות לסרוק ולהעלות לפורום את התקנה הזאת? אני מעונין להקדים תרופה למכה ....

תודה מראש

T

No trees were harmed in the sending of this message, however a large number of electrons were terribly inconvenienced...

פורסם

בגיפ שלי cj5 שנת 78 מנוע 4300 שש צילינדר, שמתי סרנים רחבים דנה דנה 60 ודנה 44. צמיגים יותר רחבים ממה שרשום לי בנירות שלו וגם יותר גדולים, הלכתי לטסט ואמרו לי להביא מבעל פנצריה אישור על הגלגלים. והוא כתב לי כך באישור:

הצמיגים אשר רשומים ברישיונות של הגיפ שמספרו ****** כבר לא קיימים, והצמיגים שהורכבו על הגנטים של הגיפ הנ"ל הם הצמיגים החילופיים כיום לצמיגים המקוריים. על החתום פנצריית מוטי"

הלכתי לטסט היראתי את האישור ועברתי את הטסט. וסתם כדי שיהיה רשום ברשיונות הלכתי למשרד הרישוי הראתי להם את האישור והם שינו לי את זה ברשיונות בלי שום בעיה!

אותו הדבר לגבי הסרנים שלי. החלפתי הלכתי למשרד הרישוי אמרתי להם ששאקסים שלי נישברו ובגלל שזה גיפ האמריקאי ישן לא ניתן להסיג אקסים תואמים, והאקסים היחידים שהצלחתי להתאים לגיפ בתושבות ובחיבור של הצלב (דרישפת) זה שתי הדנות האלה שנילקחו מאח תאום של הגיפ שלי שנקרה רנגלר. שלחו אותי לעשות בדיקת ברקסים, ולהביא אישור שהרכב יציב ואין שום בעיה עם ההחלפה, היסגתי אישור (כל מכון טסטים יתן לך אחד כזה) והם שינו לי את זה ברישיונות.

איזה גיפ יש לך בכלל???

ירין

פורסם

מדובר בוויליס מודל 52'

האמת היא שניתן להשיג את הצמיגים המקוריים 600X16. אבל התקנה קיימת וצריך רק להשיג ולשמור צילום שלה.

T

No trees were harmed in the sending of this message, however a large number of electrons were terribly inconvenienced...

פורסם

ירון, תיסגר על עצמך...

בCJ אולי הרכבת דנה 44 מאחורה ו30 מקדימה וממש ממש ממש לא הגיוני שהם נלקחו מהאח התאום שלו הרנגלר או מהאח החורג הסופה, בגלל בעיה פשוטה שהדיפרנציאלים בYJ ממקומים בצד ההפוך מבCJ

יוני

היו: CJ5, CJ6, סמוראי, גולף קבריו, טראנו, פרוזה, סופה, אונימוג, דיפנדר, דיסקברי

ועכשיו עו דיפנדר.... קשה להיגמל מהרגלים רעים

פורסם

כשאני חושב על זה,,,

ברשיון של הוולוו 121 שלי מופיע צמיג 16*640.

מעולם לא בדקתי את זה, אלא הנחתי שיש טעות ברשיון וגם מעולם לא בדקו לי את זה בטסט.

בכל מקרה - האם באמת יש צמיגים כאלה שהם גם אמורים להתאים לרכב כמו שלי, וגם האם באמת יש צורך ללכת למשרד הרישוי את זה או שהאוטו ימשיך כך לעבור טסטים לעד?

אלבום השיפוץ של הלמברטה שלי

יש עוד למברטה (עם סירה) העומדת מפורקת לחלוטין.

משפץ גם כרמל דוכס בפיברקלאב... =]

ואפילו יש גם טריומף הראלד המשתפצת לה אט אט...

• תוכן חדש...