Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7550 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי רכב ראלי..סובארו ג'אסטי בלי רישיונות עם מנוע משופר ואם אני יספר עליה זה לא יגמר..

בקיצור עליתי איתה לצפת..(אני גר בראש פינה) ותיראו איזה רכבים מצאתי..

פרינץ 1000 בתוך מחסן ביררתי שם בסביבה ..(ליאור בשבילך...:wink: ) ונתנו לי את הטלפון של הבעלים..דיברתי אם הבעלים הוא אמר לי אתה יכול לקחת אותה לחלקים בלי כסף היא מניעה והמפתחות מיתחת לקרש...

הרמתי את הקרש והופה ...המפתחות היו שם....ניכנסתי לרכב..סובבתי סיויטץ' ולא להאמין הניעה לי התקשרתי שוב לבעלים וסיפרתי לו שהיא הניעה לי הוא אמר לי יש לך מזל אתה יכול לקחת אותה..אמרתי לו שעכשיו אני לא יקח אותה כי יש חבר שרוצה פרינץ 1000 (כן כן זה אתה ליאור)

האוטו אם טיפה חלודה ואיזה שכן שם(בחור זקן ונחמד) אמר לי שהוא תמיד מטפל בה ושוטף אותה והוא לא ידע שהמפתחות בחניה....

יכול להיות שאני יקח אותה לעצמי או שאני יביא אותה לליאור לכרמל או לנדב...

יש למישהו רעיונות?

מחפש אופניים....אופנייםםם:wink:

מי שיודע\ראה\שמע\מכיר\יש לו שיצור איתי קשר בפרטי..

אופניים עם מספר ....בדיוק כמו שהיה פעם עם כמה שיותר חלקים מקוריים.. חלודה- לא חשוב כמה חלודה יהיה אבל רק לא במצב שלא יהיה אפשרי לשיקום..

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=85624

תודה, אור

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
יש לי רכב ראלי..סובארו ג'אסטי בלי רישיונות עם מנוע משופר ואם אני יספר עליה זה לא יגמר..

בקיצור עליתי איתה לצפת..(אני גר בראש פינה) ותיראו איזה רכבים מצאתי..

פרינץ 1000 בתוך מחסן ביררתי שם בסביבה ..(ליאור בשבילך...:wink: ) ונתנו לי את הטלפון של הבעלים..דיברתי אם הבעלים הוא אמר לי אתה יכול לקחת אותה לחלקים בלי כסף היא מניעה והמפתחות מיתחת לקרש...

הרמתי את הקרש והופה ...המפתחות היו שם....ניכנסתי לרכב..סובבתי סיויטץ' ולא להאמין הניעה לי התקשרתי שוב לבעלים וסיפרתי לו שהיא הניעה לי הוא אמר לי יש לך מזל אתה יכול לקחת אותה..אמרתי לו שעכשיו אני לא יקח אותה כי יש חבר שרוצה פרינץ 1000 (כן כן זה אתה ליאור)

האוטו אם טיפה חלודה ואיזה שכן שם(בחור זקן ונחמד) אמר לי שהוא תמיד מטפל בה ושוטף אותה והוא לא ידע שהמפתחות בחניה....

יכול להיות שאני יקח אותה לעצמי או שאני יביא אותה לליאור לכרמל או לנדב...

יש למישהו רעיונות?

\

אני אשמח (מאוד, מאודדדדדדד, מאודדדדדדדדדדדדדדדדד) לקחת אותה ולהחזיר אותה לימים טובים יותר :)

ליאור.

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

פורסם

לפני שליאור החל להתעניין, לא שמעתי בכלל על רכבים כאלה בארץ. ;)

פתאום, במחסנים, על מוסכים, ביערות ומתחת לקרשים צצות פרינצים 1000...

משכנתא זה קל

פורסם

,

כבר אמרתי ואף אחד לא האמין לי. הפרינסים מחפשים את ליאור ולא להיפך......

ליאור אולי תתעניין בהונדה 50 אני מבטיח לאסוף כל אחת שתימצא-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

תן לי אותה בבקשה תוך מיספר חודשים אני מביא אותה למצב מושלם :razz: בבקשה בבקשה בבקשה !!!!!!!!!!

הרכבים שלי: פיאט 127 73, פיאט 127 81 ספורט, פיאט 127 81 4דלתות, אלפא סוד 1.3 81, פיאט 131 77, פיאט טיפו 89, פיאט אונו 1.1 91. מחפש כל פיאט או איטלקיה לשיפוץ. חבר מועדון ה-5 מס14409. גיא למברסקי.

פורסם

היום שמתי אותה בפחחות וכנראה שהיא הופכת להיות רכב ראלי....ביקשתי מהפחח שיכין לי דשבורד חדש מפיברגלאס עם הכנה לכמה שעונים...שיוציא לי הכל מהאוטו...(כיסאות )...כי הולכים לבוא 2 כיסאות קדמיים בלבד של ספארקו..הוא יעשה לי גם ניפוחים....אני שמחחח עכשיו יהיה לג'אסטי ראלי שלי חברה...

גיא 127 אחי תדבר איתי בפרטי..שלחתי לך הודעה

אופניים עם מספר ....בדיוק כמו שהיה פעם עם כמה שיותר חלקים מקוריים.. חלודה- לא חשוב כמה חלודה יהיה אבל רק לא במצב שלא יהיה אפשרי לשיקום..

תודה, אור

פורסם

וואלק הסיפור הזה נשמע קצת "ורוד" מדי, וקשה לי להאמין שאוטוטו מרכב שמצאת אתמול כבר הופך להיות "רכב ראלי". זה תהליך "קצת" יותר מסובך מדשבורד לאקסטרה שעונים, ניפוחים, וספארקו.

אבל, שיהיה בהצלחה.

עברתי לכתובת חדשה

(יותר מדי בעיות בהתחברות-משתמש).

פורסם
היום שמתי אותה בפחחות וכנראה שהיא הופכת להיות רכב ראלי....ביקשתי מהפחח שיכין לי דשבורד חדש מפיברגלאס עם הכנה לכמה שעונים...שיוציא לי הכל מהאוטו...(כיסאות )...כי הולכים לבוא 2 כיסאות קדמיים בלבד של ספארקו..הוא יעשה לי גם ניפוחים....אני שמחחח עכשיו יהיה לג'אסטי ראלי שלי חברה...

גיא 127 אחי תדבר איתי בפרטי..שלחתי לך הודעה

תשמע....באמת חבל, כי אתה בעצם מוריד מהכביש רכב שיכול לחזור לכביש ובגדול...

אבללללל....

אני אאחל לך בהצלחה ואני יודע שאתה תהנה, הפרינץ היא בסיס מדהים למכונית ראלי, משקל קל (570ק"ג, לפני פירוק חצי אותו לראלי), מנוע אחורי, 4 מתלים עצמאיים, הנעה אחורית ועוד.... אתה חייב לדאוג למשקל בתא המטען מקדימה, בכדי למנוע תת-היגוי (ע"י הוספת משקל בתא המטען...מצבר, גלגל ספייר, שק חול וכו'..). כמו כן, תחליף את הציריות שיש ברכב לכאלו של גולף MK1, אלו שיש לך שם יתפרקו לך בנסיעה השניה או השלישית, אם המנוע "בריא"...

אם תרצה עיצה או עזרה, אתה מוזמן לפנות אליי בתנאי!..... שתפנק את החבר'ה בפורום ואותי בתמונות של הרכב כאן בפורום :)

ליאור.

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

פורסם

אור, סליחה שאני מתערב לך בענינים אבל לא חבל להפוך אוטו כזה נדיר בארצנו בשביל מכונית ראלי?

לא עדיף שתשפץ אותו או שתמכור אותו למישהו שישפץ אותו...

כי אם אתה לא יודע עסקי הראלי ממש לא זולים ודי מסובכים בארצנו ( שאל כמה מאנשי הראלי שמסתובבים פה בפורום , הם ישמחו לעזור לך בסוגיה) .

יוגב

נ.ב : ליאור שלחתי לך מספר פלאפון בה"פ של בחור שמוכר gti..

פורסם

נו שוין, כמו שאומרים אצלינו,

מועדון NSU יתכנס ביום שישי לומר קדיש על פרינץ נוספת שהולכת לעולמה !!!

בהתיחס לכך שהיגיע עד הלום במצב בסדר, עוד יותר כואב הלב...

תהיה בריא מר חיפושית, בהצלחה.

NSU Club Israel

פורסם

אין לה רישיונות...והיא תצא מצבע לא יודע עוד כמה זמן..עוד לא הזמנתי שום חלק..מה אתם מייעצים לי לעשות??.. איך אני יעלה אותה לכביש אם אין לה רישיון?

תודה, אור

• תוכן חדש...