Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7547 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למישהו יש מושג איפה אפשר למצוא סמלים (שני המלבניים מאחור, אלה שנמצאים מעל לאורות הרוורס בכל צד, וגם הקדמי העגול)

ובולמי זעזועים לאוטוביאנקי A112 ג'וניור?

4416335.jpg

אם למישהו יש אתר בחו"ל שמתעסק עם חלקים כאלה זה גם טוב, למרות שעדיף משהו מהארץ, כמובן...

רועי.

(תודה ליובל על התמונה :smile: )

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

יש אחת אחרי תאונה זרוקה בראש העין בחצר של מישהוא ,

אופיר

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם
מוישה,

מה לך ולאוטוביאנקי?

כשהיתי בתיכון אח של חבר קיבל ביאנקי 86 לבנה עם מנוע גמור. הוא רצה לשפץ אותה אבל זה לקח יותר מידי זמן אז אבא שלו זרק לו אותה. מה שהצלחתי לפרק היו הסמלים שלה. במצב סביר.

משה.

אני בקושי נכנס לפה. אפשר למצוא אותי בפייס ביוזר:

Moshe Azulay

משה :)

פורסם

בפרדס ביפו יש חלקים לביאנקי, לפי מה שאני זוכר עומדת שם אחת בצבע קרם, כמו כן בבן צבי מול מכון הדרום יש מגרש של זקן שלובש מדים כל הזמן, אני בטוח שיש שם ביאנקי. יש לו כרמל דוכס, טלבוט למינהם ועוד כל מיני ממתקים.

רכב מתוק הביאנקי .... אני אוהב.

haters will hate

פורסם

רועי, אני מצטער שלא מצאתי במה אחרת, אך הביאנקי שלך מהממת ממש!

ראיתיה בדרכך לשוקעתיק, אדומה לוהטת. קנייה נבונה עשית.

משכנתא זה קל

פורסם

תודה לכל העוזרים בשרשור ובהודעות פרטיות :mm_yeah:

אם מישהו יודע על מקום שמוכר בולמים או על סמלים נוספים (תמיד טוב שיש ספייר :wink:) אשמח לשמוע.

רועי, אני מצטער שלא מצאתי במה אחרת, אך הביאנקי שלך מהממת ממש!

ראיתיה בדרכך לשוקעתיק, אדומה לוהטת. קנייה נבונה עשית.

זה אתה היית בראלי שחלפה ממול?

בכל מקרה, תודה רבה!

צוקרמן- אולי תתחלף איתו על ה2002 שיש לו...??

רוי

למה להחליף, כשאפשר גם וגם... :wink:
פורסם

רועי, יש איזשהי פירוקיה על כביש בית דגן (לא יכולתי להיות יותר ספיציפי...:wink:), אחרי שאתה עובר את אסף הרופא (לכיוון רמלה), זו מין פירוקיה שעומדת על הכביש אבל נראית שכוחת אל - מגיעים לשם כל מיני מוטציות מוזרות (וקטנות) שכבר נכחדו מהעולם: סוזוקי אלטו, דייהטסו קורה, שריידים (מהדגמים הראשונים) סובארו 600 ופיג'ו 205 צבאיות :-P

אני יותר מבטוח שראיתי שם אחת בצבע לבן-דהוי עומדת על הצד

כמו כן יש עוד אחת מהצד השני של הכביש 500 מטר קדימה.

נסה את מזלך בבירגר או בעוד פירוקיה מאולתרת של פחח ברחוב שרירא גאון בת"א.

בהצלחה!

עברתי לכתובת חדשה

(יותר מדי בעיות בהתחברות-משתמש).

פורסם

תביט במודעה הזו מיד 2 - מחיר די סביר לרכב שלם:

יצרן:אוטוביאנקידגם:V 10נפח:1,000שנה:1979מחיר:1,500 ¤יד:3ת. הילוכים:ידניתhidden-spacer.gifPrateiIezeratKesher.jpgאזור מכירה:באר שבע והסביבהעיר/ישוב:טלפון:050-6282754סלולארי:054-5609915איש קשר:דוא"ל:לחץ כאן לפניה למפרסםhidden-spacer.gifBottom_Tmuna.jpgdefault.gifBottom_HezMazigModaa.gifMisModaa.gif196644hidden-spacer.gifdetails_kev_corner_center.gifhidden-spacer.gifdetails_kev_corner_left.gifBottom_HezMazigModaa.gifBottom_PratimNosafim.jpgסוג מנוע:בנזיןק"מ:150,000צבע הרכב:בזזמזגן:איןבעלות נוכחית:פרטיתמוכן להחלפה:לאhidden-spacer.gifBottom_HezMazigModaa.gifBottom_Teur.jpgיד שלישית הכל במשפחה עברה טסט לפני 3 שבועות משהו משהו

Volvo 960 3.0 24V 1996

Volvo 940 GLE 2.0 Turbo 1997

Volvo 940 GLE 2.3 1995

Oldsmobile Cutlass Supreme Brougham 5.0L V8 1982

פורסם
בפרדס ביפו יש חלקים לביאנקי, לפי מה שאני זוכר עומדת שם אחת בצבע קרם, כמו כן בבן צבי מול מכון הדרום יש מגרש של זקן שלובש מדים כל הזמן, אני בטוח שיש שם ביאנקי. יש לו כרמל דוכס, טלבוט למינהם ועוד כל מיני ממתקים.

רכב מתוק הביאנקי .... אני אוהב.

לא כ'כ זקן אבל יש לו שם באמת מספר רכבים מענינים,שמו אגב "לילי".

פורסם

תתקשר למחלקה הטכנית של UMI (בראשל"צ) ובקש לדבר עם גילי נוימן.

הבחור גר בשדה נחמיה ויש לו בחצר של המשק, 8 (!) אוטוביאנקי ג'וניור, כולן לחלקים.

אצלו בטוח תמצא את מבוקשך.

יניב

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...