Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פאסאט 2003

ari 66
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7572 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מתעניין ברכישת פאסאט 2003 דיזל

מבקש ממי שמכיר את הרכב רשמים כדאיות מחיר וכו

בברכת יום מהנה.

אם לא מנסים לא מצליחים

פורסם

ארי, איך אני אמור לדעת האם הרכב שווה את המחיר, עבורך? לא היה יותר יעיל מבחינתך לרשום את העדפותיך, ציפיותיך ולראות האם הרכב הנ"ל יענה על אלה?

את החישובים הכספיים שלך אי מכיר יותר טוב?

בכל מקרה.....

יש לי את הרכב הזה בגירסת ה-130 כ"ס וגיר ידני מזה שנה וחצי וכ-20K ק"מ.

הרכב בטוח מאוד (נאמר מתוך נסיון מעשי איתו)

הנסיעה די נוחה, המנוע חזק ובעל האצות ביניים מדהימות (31 קג"מ מומנט אם אני זוכר נכון). איכות חומרים מעולה, הרכבה מצויינת, ספסל אחורי אשר מכיל 3 מבוגרים (או 2 בוסטרים ומבוגר) עם המון מקום לרגליים, מזגן מצויין, בקיצור רכב מאוד מפנק.

צריכת דלק משולבת בנסיעה מאומצת ליטר ל-16 ק"מ. בנסיעה עירונית מכיע גם לליטר ל-10 ק"מ.

הנאה מהנהיגה: הרכב לא מהנה לנהיגה בעליל. הגה הילם, נטייה חזקה מאוד לתת היגוי, רכות בלתי נסבלת, רצועת כח קצרה מאוד שמשאירה אותך על האדומים או ברדודים ותמיד בלי כח כשצריך וכמובן שהיצרן לא נותן גם לאמיצים ביננו לנתק לחלוטין את ה-EPS שנכנס מהר מאוד לפעולה.

אשמח לענות על שאלות נוספות.

חי סולומון

סאן רוף פתוח וכסאות מחוממים.

• תוכן חדש...