Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7568 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מדבר על הספידומטר שמותקן על BSA M20 ועל הנורטון 16H והאופנועים המקבילים.

קודם כל,מדובר באותו ספידומטר?או שהיו דגמים שונים ששמשו כל אחד מהם?

מישהו יודע מה מספר דגם של הספידומטר?

מישהו נתקל במקום שאפשר לקנות כאלה?

כמו כן אני צריך תמונות ומידות של הספידומטר.

כל מיידע יעזור לי מאוד.

עמית.

[CENTER][B]The only difference between a man and a boy [/B] [B]Is the size of the Ego and the price of The Toy[/B][/CENTER]

פורסם

טוב מצאתי קצת דברים לבד אבל עדיין אני זקוק לתמונה יותר מוקרבת של הספידומטר.

לפי מה ששמתי לב מדובר בדגמים שונים של שעונים(בין הBSA לNORTON)עכשיו השאלה אם כל דגם היה מסופק לחברה השונה או שהיו "משחקים" עם זה?

ולכל מי ששאול למה אני צריך את כל זה,אז אני שוקל על העתקה של הספידומטר חיצונית עם שימוש במכלול של ספידומטר אחר.

ולכן אני זקוק לתמונה מקרוב שאוכל להכין שבלונה להדפסה.

עמית.

kilometer%20teller%20klein.jpg

fa_3.jpg

[CENTER][B]The only difference between a man and a boy [/B] [B]Is the size of the Ego and the price of The Toy[/B][/CENTER]

פורסם

1. בדוק האם החברה עדיין קיימת באנגליה? אם כן, אולי תוכל ליצור איתה קשר.

2. שעונים אלו נעשו תחת רישיון ייצור של חברת Jäger השוויצרית והיא עדיין קיימת, זה בטוח; נסה ליצור קשר עימם ובדוק האם יש להם עדיין חומר בנושא.

נ.ב.

באנגלית כותבים Jaeger.

פורסם
1. בדוק האם החברה עדיין קיימת באנגליה? אם כן, אולי תוכל ליצור איתה קשר.

2. שעונים אלו נעשו תחת רישיון ייצור של חברת Jäger השוויצרית והיא עדיין קיימת, זה בטוח; נסה ליצור קשר עימם ובדוק האם יש להם עדיין חומר בנושא.

נ.ב.

באנגלית כותבים Jaeger.

חיפשתי על שם סמיטס ולא מצאתי שום אתר שלהם.

לגבי השמות החדשים אני אחפש גם ונראה לאן זה יוביל אותי.

שוב תודה לך.

האם זה יתאים
אתה מתכוון לתמונה או לשעון עצמו?

לאיזה אופנוע השעון הזה שייך?הוא נראה דומה מאוד לשעון של הנורטון בתמונה שצרפתי.

עמית.

פורסם

כן רק בעיה קטנה ,לי אין שעון בכלל.

ראיתי שאפשר להזמין סקאלות אבל לא נתקלתי בדגמים הישנים שאני צריך.

ואני מתכנן על להכין דבר זהה(עם שבלונה לסקאלה והכל).

פורסם

כנראה שהם יצרו סקאלה לקמ"ש גם.

סה"כ זה אותו ספידומטר רק עם סקאלה שונה.

ועכשיו שוב שאלה:

ידוע למישהו(או אם יכול למדוד בשבילי) מה הקוטר של הספידומטר וכמו כן מה הגובה שלו?

עמית.

• תוכן חדש...