Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מוות מצער בראלי בריטניה WRC

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7570 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מייקל פארק , נווטו של מרקו מרטין מקבוצת פיג'ו נהרג היום בעקבות תאונה בסטייג' 15, שבוטל בעקבות התאונה הזו.

התאונה אירעה לאחר איבוד שליטה של מרקו ב-307WRC שלו והתנגשות בעץ בצידו של הנווט. מרקו עצמו לא נפגע מהתאונה.

יהי זכרו ברוך

ישנן שמועות שהראלי לא ימשך עד סיומו, ושאר הסטייג'ים שנותרו [2 במספר] יבוטלו. הסבירות לכך גבוהה, שכן הסטייג' האחרון [17] הוא אותו סטייג' 15 [Mragam] שנסגר ע"י המשטרה לחקירה לאחר התאונה המצערת.

If you can’t see the Bright side of life , Polish the Dull side

פורסם

:shock::shock::shock:

מצטרף למופתעים!

נדיר שקוראים דברים כאלה עם כל ציוד הבטיחות הזה...

יהי זכרו ברוך!

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

פיג'ו הודיעו על פרישה מהמירוץ. גרונהולם שדורג שלישי עד אותו סטייג' [עם חזרה מדהימה לפודיום אחרי שהידרדר למקום ה 19 ביום הראשון], פרש מהמירוץ בעקבות אותה תאונה, אני לא אתפלא אם הם יפרשו גם מהמשך העונה [4 מירוצים נותרו לסיום העונה].

כצפוי, הראלי לא ימשך וטקס סיום הראלי יערך ללא פתיחת שמפניה, הודעה שנמסרה ע"י מארגני הראלי:

On the advice of the FIA Safety Delegate Special Stages 16 and 17, Resolfen 2 and Margam 2 will not run.

There will be no champagne celebrations at the finish and the post-event FIA

press conference has been cancelled

http://www.walesrallygb.com/

כמה מילים על מייקל מאתר WRC:

http://www.wrc.com/page/BreakingNewsDetail/0,,10111~714968,00.html

אגב, יש נקודה ישראלית בראלי הזה, הנווטת ענבל אדרי שניווטה בצוות מספר 94 לנהג שון וופינדין [shaun Woffindin] , במכונית פיאט סטילו. לפי התוצאות עד סטייג' 14 - הם מוקמו במקום ה-46 מתוך ה-60 שסיימו את הסטייג'. אין עדיין תוצאות רשמיות סופיות של המירוץ, לכן אי אפשר לדעת כרגע באיזה מקום הם בקטגוריה שלהם.

If you can’t see the Bright side of life , Polish the Dull side

פורסם

יהי זיכרו ברוך. :(

ודבר לי אל יקיריי ב- IRDA

אנא עקבו ביתר שימת לב -להשתלשלות העיניינים ,והחקירה בעיניין התאונה המצערת.

וכן יש להפיק לקחים- שכן דברים מסוג זה לא ישנו כאן אצלינו :shock: .

בכבוד רב

אילן פ.

אילן פ ייביש - turbo

פורסם

:( לא יאומן... דווקא את המירוץ הזה אני לא ראיתי מפת חוזר זמן, אך ראיתי הרבה מירוצים ופשוט לא יאומן שהבן אדם הזה שראיתי אותו כל כך הרבה פעמים פיתאום אינו עוד,זה פשוט לא ניתפס!

מישהו יכול להגיד מה בידיוק קרה שם? הוא ניכנס חזק בעץ עם הצד של הנווט והנווט נפטר מכל הברזלים שניכסו בו? הוא נפטר במקום או שלקחו אותו לבית חולים ושם הוא ניפטר? מיסכן גם מרטין אחרי הכל יש לו יד בדבר,בטח מרגיש חרא

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם

לדעתי התאונה הזאת היא ביזיון אחד גדול.

מאז ומתמיד ספורט מוטורי היה ספורט מסוכן אבל את הסכנה יש לצמצם לאפס.

ספורט שנהרגים בו אנשים איננו ספורט אלא סכנת נפשות.

את GROUP B של שנות השמונים ביטלו בגלל הסכנה ולדעתי גם היום בעקבות התאונה המצערת יש לשקול שינויים מרחיקי לכת על מנת שלא יקרה אירוע דומה בשנית.

גם אני מעריץ את המכוניות המלפצתיות שהיו פעם בGROUP B אבל חיי אדם צריכים להיות ערך עליון.

"הדבר זר לרוחנו. המשיכה לתיירות לארצנו היא בכותל המערבי, בקברי אבותינו, במערת המכפלה ובקבר רחל. לא מסלול מירוצים!"

-1970, ח"כ מנחם פורוש אל שר התיירות, בנוגע לקיום גרנד פרי ישראלי ראשון.

פורסם

מה הבזיון פה?

450 הרוגים בתאונות דרכים זה ביזיון? 600 הרוגים בתאונות טייס זה ביזיון? צולננים נהרגים ,

צניחה חופשית נהרגים, איגרוף נהרגים, צופים במגרשי כדורגל נהרגים, בטירור נהרגים ,איזו השוואה מטופשת אתה קובע שזה ביזיון?

משנת 1988 ועד היום לא נהרג ספורטאי בודד אחד בראלי, היום לצער כולנו זה קרה,

אבל ביזיון? מבין גדול בספורט מוטורי אתה לא!!!!

מירוצי מכוניות

פורסם

ישי כתבת בהחלט הודעה מוזרה.

אתה לא יכול לקבוע שספורט הוא ביזיון כי מישהו נהרג במהלך תחרות.

בכדורגל נהרגו יותר שחקנים מאשר בראלי, אז אתה תקבע גם שהכדורגל זה ספורט ביזיוני? אני מאמין שכמה מיליוני אנשים יחלקו עלייך.

פורסם
מה הבזיון פה?

450 הרוגים בתאונות דרכים זה ביזיון? 600 הרוגים בתאונות טייס זה ביזיון? צולננים נהרגים ,

צניחה חופשית נהרגים, איגרוף נהרגים, צופים במגרשי כדורגל נהרגים, בטירור נהרגים ,איזו השוואה מטופשת אתה קובע שזה ביזיון?

משנת 1988 ועד היום לא נהרג ספורטאי בודד אחד בראלי, היום לצער כולנו זה קרה,

אבל ביזיון? מבין גדול בספורט מוטורי אתה לא!!!!

אולי מבין גדול בספורט מוטורי אני לא, כפי שאתה טוען, אבל לפחות אני לא דמגוג בשקל כמוך.

שכחת לציין בין שלל הדוגמאות הציוריות שלך גם כמה יפנים שמתים מאכילת דג פוגו, גם זה ביזיון. או במילים אחרות, מה הקשר בין מחט לתחת?!

כשספורטאי יוצא לתחרות כלשהי, לא משנה באיזה ענף ספורט הוא עושה את זה בגלל שהוא נהנה מזה. תרשה לי לחדש לך - הוא גם מצפה לחזור בסוף היום הביתה בריא ושלם ובחתיכה אחת.

מי כמוך יודע שבדיוק בגלל הסיבה הזאת מותקנים ברכבי ראלי שלל אמצעי בטיחות שנועדו לצמצם את הסיכון למתחרים למינימום האפשרי. היום נוכחנו כולנו לדעת שגם באליפות העולם, שם משקיעים סכומים עצומים בבטיחות הסיכון עדיין קיים ומוחשי. עלי זה לא מקובל.

אולי בשבילך בטיחות הנהגים והנווטים היא עניין של מה בכך אבל כשאני רואה שנווט מהדרג הראשון מת באירוע רשמי של אליפות העולם זה גורם לי לזעזוע. משהו כאן לא תקין. וכשמשהו לא תקין מתקנים אותו. ככה עשו בGROUP B ולדעתי הגיע הזמן לעשות אותו גם עכשיו.

אגב, לא יזיק לך אם במסגרת תפקידך הרם והנישא כראש עמותת נהגי המירוצים גם תלמד דבר או שניים על תרבות דיבור ודיון. ביטויים כמו "השוואה מטופשת" ו"מבין גדול אתה לא" אתה יכול לשמור לסכסוכים הפנימיים שלכם עם עצמכם בעמותה.

"הדבר זר לרוחנו. המשיכה לתיירות לארצנו היא בכותל המערבי, בקברי אבותינו, במערת המכפלה ובקבר רחל. לא מסלול מירוצים!"

-1970, ח"כ מנחם פורוש אל שר התיירות, בנוגע לקיום גרנד פרי ישראלי ראשון.

• תוכן חדש...